Úgy előadta magát,nagyon képben volt az állat eladás módjával meg a trakival is.
Akármit kérdeztem tőle nem bírtam megbuktatni.
Na nefély az én szavamba nem tudott belevágni.
Mindegy,ő nem engem hívott fel hanem egyik ismerősömet ő a neten hirdetett tehenet akart venni de ma hívta ez a pap és mondta neki ismerős hogy vett már tehenet.
Akkor adta meg neki a hü..lye gyerek a számunkat.
Azért nem bántam meg hogy betettem ide,legalább sokan láthatják.
vigyázzon mindenki! ezek a szemét trógerok már ilyent is ki tudnak találni. talán, ha valami öreg veszi fel az el is hiszi. utoljára is dögölj meg "Gábor atya"! remélem a koporsódra gyűjtesz!
Helló. Az én telszámomat a bazárból nézte ki ez az állítólagos pap. A neve Gábor atya. nekem azt mondta, hogy valami adomány mtz-t akar eladni nekem, de csak a bolti ár 10 százalékát kell kifizetnem. azt akarta, hogy még akkor este menjek el körmendre, és 75 ezer forintot küldjek el neki valami bankszámlára. mondta, hogy még aznap este leszállítják nekem a traktort. mikor én akartam kérdezni tőle részleteket, akkor mindig a szavamba vágott, és nem engedte befejezni a mondandómat. aznap már nem vettem föl neki a telefon. másnap egész délelőtt hívogatott, és amikor meguntam és felvettem azt mondta, hogy az mtz-t már elvitték,de van még egy " johan deré" (idéztem). mondom neki egy kicsit emeltebb hangon, hogy tudom, hogy átverés az egész, és a számát már nyomozzák a rendőrök.
Nekem azt mondta ha ma elutalom a pénzt 15:30 kor beszéltem vele mégegyszer,szóval akkor 19:30 30+- ideérnek vele.
Mivel jön repülővel?
Kérdeztem tőle.
Nem kamionnal,nem nagy táv ám az a 340km.
válaszolta.
1300 db jószáguk volt,kecske,birka mangalica szarvasmarha tyúk.Továbbá kb 6000L gázolaj amit 260/l áron adnak el mert enyiért vették,vannak még mtz80 trakik.Kimondottan csak rászorultaknak adják el,kupecoknak nem jómóduaknak nem.Van még takarmányuk is.Mindent el kell adniuk mert a 2012 évtől nem lehet hasznuk semmin nem kereskedhetnek.
Ezt mondta az ipse.
Aki bedől neki annak úgy kell!
Nagyon jó lenne ha lenének ilyenek ebbe a k..ott országba mert ráférne a népre egy kis jótét azt hiszem,de az ilyen csalókat a nyilvánosság elött kötném fel,mert az haggyán mikor átba..ák a gazdagot,de mikor a szegényet is had süjedjen le mégjobban a sz..ba,az ilyen már kötelet érdemel.
Kínába nincsenek ilyen csalók,mert jók a törvényeik!
Mért mindig a szegényeket akarják lehúzni?
Nem fizetek én csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
Egyébként valami Mosonmagyaróvár környékén van álítólag de 100%kamu figyeljétek meg hogy 3 nap múlva benne lessz a tv meg rádióba is.
Üdv!Én Győrmegyei vagyok és én még nem hallottam rola pedig van pár ismerösöm.De szerintem ha valos lenne szerintem a kupecok már felvásárolták volna szerintem rizsa az egész elöre meg nehogy fízess SENKINEK!!!!
Válasz #1479. hozzászólásra
Hali én nemvagyok GYörmoson megyei de szerintem ne adjfel pénzt szerintem modmeg a házhozszállitást nem kéred , és elmész és a helyszinen kp.
Ez olyan mint amikor kérnek vegyél 10-15 ezres feltöltő kártyát, kódját diktáld be nagy nyeremény reményében,a kóddal gyorsan leveszik a kártya tartalmát saját telóra, és többet nem jelentkezik a nyereményeddel !
Gyerekek most segítsetek nekem.
Igaz vagy hamis?
Győr Moson sopron megyeiek figyeljetek.
Kaptam egy tel: számot ami egy papé álítólag.
300db Magyartarka szarvasmarha van ott,meg 80 mtz mangalica,meg minden féle állat eladó.
Mi felhívtuk és azt mondta megkérdeztük tőle hogy menyibe kerül a borjú,mire ő azt mondta hogy 25000ft darabja igen jól látjátok.
Postán fel kell adni a felét és másnap hozzák a borjút és akkor kell kifizetni a másik felét.
Ha el akarnék menni megnézni akkor is el kell postázni a felét hogy le legyen foglalva.Azért adják el mert állítólag nem kereskedhetnek velük,és így a szegényebb családoknak adják,a fuvar ingyenes.
Szerintem ez kamu.
Települést nem mondott meg a utalási helyet se mondta.
Mit mondtok Győr Moson Sopronmegyeiek?
Hallottatok valamit?
Helló. egy kis segítségre lenne szükségem. palfinger daruhoz, 6700-10000-es szériáig mindegy, kellene nekem egy torony a fordító részével együtt. patronok, fogasléc,stb. ha valaki tud akkor írjon. köszi.
Nem tudja valaki mi a legjobb módszer a napkiszívott fekete lökhárító újjávarázslására???Valaki mondta hogy melegítsem fel hőlégfúval..No az nem jött be mert azon a folton most rendesen kivilágosodott..Polírozni kellene vagy van valami jó vegyszer???Talán már valaki csinált már ilyet..
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, brumi-kisdühös küldte be 2012-01-02 11:17:05-kor
Van egy HASSIA DES 250 vetőgépem, és egy FAZA FS 500 műtrágyaszóróm. Sajnos egyikhez sem kaptam szórási, vetési táblázatot, ami alapján be tudnám állítani.
Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék!
Majd holnap teszek fel képet.Nagyon szuper,jobb mint a gyári.Teljesen saválló.A gyárival megegyező méretü.A gyári szürök mennek bele.Alsó is,és a nagy nyomású felső is.
Válasz #1450. hozzászólásra
Hali! Én tudnák neked segiteni.Nem a gyári alut kell megvenni,/az már a multé/.Saválló /KÓR/ kell oda.Ha érdekel tudok küldeni képet is .Komplett szűrőház is van ,vagy csak ami neked kell.Már 15-éve a kór szürőházakat használjuk,alsó-felső,nincs dugulás.
Hát oda vissza kb 500km az egész garnitúrát 25e-ért hirdetik ha most azért én elmegyek sacc/kb 13-14e ft akkor már ott vagyok hogy majdnem 40e. épp az volna a lényeg hogy 30e alatt lenne
13549 hozzászólás
Közzé teszem az áll pap tel számát.
Hívjátok fel kérdezgesétek és írjatok hogy mit mondott.
NE DÖLJETEK BE NEKI MERT CSALÓ!!!!!
06-30-438-5937
úgy úgy
pontosan. legalább ha hívja őket ez a hülye b.zi akkor legalább hallgassák végig, hogy fogyjon a pénz a kártyájáról.
Úgy előadta magát,nagyon képben volt az állat eladás módjával meg a trakival is.
Akármit kérdeztem tőle nem bírtam megbuktatni.
Na nefély az én szavamba nem tudott belevágni.
Válasz #1494. hozzászólásra
Mindegy,ő nem engem hívott fel hanem egyik ismerősömet ő a neten hirdetett tehenet akart venni de ma hívta ez a pap és mondta neki ismerős hogy vett már tehenet.
Akkor adta meg neki a hü..lye gyerek a számunkat.
Azért nem bántam meg hogy betettem ide,legalább sokan láthatják.
Válasz #1492. hozzászólásra
sajnos már nem tudom.
Válasz #1491. hozzászólásra

vigyázzon mindenki! ezek a szemét trógerok már ilyent is ki tudnak találni. talán, ha valami öreg veszi fel az el is hiszi. utoljára is dögölj meg "Gábor atya"! remélem a koporsódra gyűjtesz!
Válasz #1490. hozzászólásra
És mi volt a száma?
Válasz #1490. hozzászólásra

erre ideges lett és azt mondta, hogy ő valamilyen nyugalmazott dandártábornok

Helló. Az én telszámomat a bazárból nézte ki ez az állítólagos pap. A neve Gábor atya. nekem azt mondta, hogy valami adomány mtz-t akar eladni nekem, de csak a bolti ár 10 százalékát kell kifizetnem. azt akarta, hogy még akkor este menjek el körmendre, és 75 ezer forintot küldjek el neki valami bankszámlára. mondta, hogy még aznap este leszállítják nekem a traktort. mikor én akartam kérdezni tőle részleteket, akkor mindig a szavamba vágott, és nem engedte befejezni a mondandómat. aznap már nem vettem föl neki a telefon. másnap egész délelőtt hívogatott, és amikor meguntam és felvettem azt mondta, hogy az mtz-t már elvitték,de van még egy " johan deré" (idéztem). mondom neki egy kicsit emeltebb hangon, hogy tudom, hogy átverés az egész, és a számát már nyomozzák a rendőrök.
Válasz #1488. hozzászólásra
Mondmegneki másmeséttaláljonki mertez nagyonmese.
Nekem azt mondta ha ma elutalom a pénzt 15:30 kor beszéltem vele mégegyszer,szóval akkor 19:30 30+- ideérnek vele.
Mivel jön repülővel?
Kérdeztem tőle.
Nem kamionnal,nem nagy táv ám az a 340km.
válaszolta.
1300 db jószáguk volt,kecske,birka mangalica szarvasmarha tyúk.Továbbá kb 6000L gázolaj amit 260/l áron adnak el mert enyiért vették,vannak még mtz80 trakik.Kimondottan csak rászorultaknak adják el,kupecoknak nem jómóduaknak nem.Van még takarmányuk is.Mindent el kell adniuk mert a 2012 évtől nem lehet hasznuk semmin nem kereskedhetnek.
Ezt mondta az ipse.
Aki bedől neki annak úgy kell!
Nagyon jó lenne ha lenének ilyenek ebbe a k..ott országba mert ráférne a népre egy kis jótét azt hiszem,de az ilyen csalókat a nyilvánosság elött kötném fel,mert az haggyán mikor átba..ák a gazdagot,de mikor a szegényet is had süjedjen le mégjobban a sz..ba,az ilyen már kötelet érdemel.
Kínába nincsenek ilyen csalók,mert jók a törvényeik!
Mért mindig a szegényeket akarják lehúzni?
Válasz #1484. hozzászólásra
Ha kűldessz egy e-mail címet akkor adok egy számot.
Válasz #1483. hozzászólásra
Nem fizetek én csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
Egyébként valami Mosonmagyaróvár környékén van álítólag de 100%kamu figyeljétek meg hogy 3 nap múlva benne lessz a tv meg rádióba is.
Ha nem veszed meg mind a 300-at akkor egy pár darab jó lenne nekünk is,ilyet én még nem hallottam,de érdekelne a z elérhetőség ,ha megoldható.
Üdv!Én Győrmegyei vagyok és én még nem hallottam rola pedig van pár ismerösöm.De szerintem ha valos lenne szerintem a kupecok már felvásárolták volna szerintem rizsa az egész elöre meg nehogy fízess SENKINEK!!!!

Csornán van egy kollégám
Beszélj meg vele egy személyes találkozót, amire Őt küldjük el.
Úgy sem ismer.
Attól hogy pap, még nem biztos hogy csak egy asszonytól van gyereke.
Hali én nemvagyok GYörmoson megyei de szerintem ne adjfel pénzt szerintem modmeg a házhozszállitást nem kéred , és elmész és a helyszinen kp.

Ez olyan mint amikor kérnek vegyél 10-15 ezres feltöltő kártyát, kódját diktáld be nagy nyeremény reményében,a kóddal gyorsan leveszik a kártya tartalmát saját telóra, és többet nem jelentkezik a nyereményeddel !
Gyerekek most segítsetek nekem.
Igaz vagy hamis?
Győr Moson sopron megyeiek figyeljetek.
Kaptam egy tel: számot ami egy papé álítólag.
300db Magyartarka szarvasmarha van ott,meg 80 mtz mangalica,meg minden féle állat eladó.
Mi felhívtuk és azt mondta megkérdeztük tőle hogy menyibe kerül a borjú,mire ő azt mondta hogy 25000ft darabja igen jól látjátok.
Postán fel kell adni a felét és másnap hozzák a borjút és akkor kell kifizetni a másik felét.
Ha el akarnék menni megnézni akkor is el kell postázni a felét hogy le legyen foglalva.Azért adják el mert állítólag nem kereskedhetnek velük,és így a szegényebb családoknak adják,a fuvar ingyenes.
Szerintem ez kamu.
Települést nem mondott meg a utalási helyet se mondta.
Mit mondtok Győr Moson Sopronmegyeiek?
Hallottatok valamit?
Helló. egy kis segítségre lenne szükségem. palfinger daruhoz, 6700-10000-es szériáig mindegy, kellene nekem egy torony a fordító részével együtt. patronok, fogasléc,stb. ha valaki tud akkor írjon. köszi.
Tesó féle üzletek autóalkatrész osztályán is szokott lenni,autóápolási részleg.Sokáig birja,hakiszürkül átkened és kész.Egy doboz sokáig elég.
Róla van szó,látom meglelted.
Válasz #1473. hozzászólásra
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.autogeek.net/motbactrimca.html&ei=YQcCT8KeC8vY4QTZ2d2NCA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CEMQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3DBumper%2BBlack.%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DNlo%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26prmd%3Dimvns
Ő az???
Válasz #1471. hozzászólásra
Szija Feribácsi..
Megpróbálom azt is..Köszi..
Most néztem meg,az a neve,Bumper Black.
Autós boltban lehet kapni olyan folyadékot ami arra való,fekete műanyagra,kárpitra.Rá kell kenni ,utána letörölni mint polírozásnál.
Válasz #1470. hozzászólásra
Heló Jancsika!
Véletlenül a kerhher mosó vegyszerével jártam úgy,hogy
kellemesen csalódtam a hatásában. A gumifelületeket teljesen újjá varázsolta,a műa burkolatokat gumiszőnyegeket szintén,próbáld ki!
Ezek a cuccok nemtoom milyenek lehetnek.http://www.szilkerauto.hu/spl/579347/Sonax_Muanyag_feluletek_apolasa
Válasz #1466. hozzászólásra

lepatog az előbb utóbb
Válasz #1466. hozzászólásra

Annyira nem akarok költekezni..
Válasz #1465. hozzászólásra

No kipróbálom...Köszi!!Kiboxolom az autót..
Válasz #1464. hozzászólásra
Festés,autófényezőnél.
Válasz #1464. hozzászólásra

én a boxot,hallottam,és a cipőfestéket
Nem tudja valaki mi a legjobb módszer a napkiszívott fekete lökhárító újjávarázslására???Valaki mondta hogy melegítsem fel hőlégfúval..No az nem jött be mert azon a folton most rendesen kivilágosodott..Polírozni kellene vagy van valami jó vegyszer???Talán már valaki csinált már ilyet..
Válasz #1462. hozzászólásra
Szia érdekel a dolog elérhetőséget tudnál küldeni tel számot?Itt az E-mail cimem/valanszki.g@freemail.hu
KERTITOX !!

az igért képek a saválló szürő házakról
Segítség

Nyitotta: brumi-kisdühös 2012-01-02 11:17:05
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, brumi-kisdühös küldte be 2012-01-02 11:17:05-kor
Van egy HASSIA DES 250 vetőgépem, és egy FAZA FS 500 műtrágyaszóróm. Sajnos egyikhez sem kaptam szórási, vetési táblázatot, ami alapján be tudnám állítani.
Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék!
Majd holnap teszek fel képet.Nagyon szuper,jobb mint a gyári.Teljesen saválló.A gyárival megegyező méretü.A gyári szürök mennek bele.Alsó is,és a nagy nyomású felső is.
Válasz #1458. hozzászólásra
Szia! Engem is érdekel a dolog!
Kép is jó lenne hogyan lett megoldva.
Köszönöm
Hali! Én tudnák neked segiteni.Nem a gyári alut kell megvenni,/az már a multé/.Saválló /KÓR/ kell oda.Ha érdekel tudok küldeni képet is .Komplett szűrőház is van ,vagy csak ami neked kell.Már 15-éve a kór szürőházakat használjuk,alsó-felső,nincs dugulás.
Válasz #1456. hozzászólásra

Nincsmit.
Válasz #1455. hozzászólásra
Köszi
Válasz #1454. hozzászólásra
Írtam mailt...
Válasz #1453. hozzászólásra

Hát oda vissza kb 500km az egész garnitúrát 25e-ért hirdetik ha most azért én elmegyek sacc/kb 13-14e ft akkor már ott vagyok hogy majdnem 40e. épp az volna a lényeg hogy 30e alatt lenne
Válasz #1449. hozzászólásra
De amúgy meg nem értelek..Hány kilóméter a távolság???Sok nem lehet..
Válasz #1448. hozzászólásra
Az MPL sokkal olcsóbb..Nekem 10ezer körül elhozták a raklap műtrágyámat Nyíregyházáról..

Már a másik topikban is mondtam:
FARMGÉP KFT.
SZOBOSZLÓI ÚT 50.
4031 DEBRECEN, HAJDÚ-BIHAR
Telefon : 0652454120
Fax : 0652458930
www.farmgep.hu
Vagy már próbáltad, s nem jött össze?
Valaki tudna segiteni ilyen kellene kertitox NA 2000 permetezőhöz a pirossal keretezet.