Ha van otthon bescannalve képem a javításokról akkor majd beteszem őket ide. Lehet látni mennyire szét vannak kapva. Nagyon szertem azt a kis gépeket. Én is egy ilyet használok bokorugrónak. Párja nincs, mondhat akárki akármit! Ha azt mondanák el kell indulom a világ végére és oda is kell érnem... válasszak egy akármilyen autót. tuti hogy szamurájt választanák.
buszsofőrködtél? Apátsági kirándulások? Na én ott laktam Pázmándfalun Pannonhalától 4 km keleti irányban a 82-es és a 83-as főutak közé beékelve, Győrbe nősültem, de telephely kint van szülőknél.
nincs neki mondom, bescanelem én ahogy ígértem megkezdődik a suli, végzünk az őszi melókkal utána megcsinálom, reggel meg hívj és kikotrom addigra neked, ha jól emlékszem meg is van jelölve mert akitől én is kaptam a másolatot neki is volt xopása rendesen a járattal
jó lenne egy a határba, de műszaki mindenképpen kell hogy legyen, mert itt felénk már lassan minden sarkon yardok állnak. A télen lakatoltunk ki 1 et 1 vadásznak 200-ért vette papírral, még 1 százast rádobott és farnkó lett neki. Hát én magamnak megjavítanám odabent a télen ha tudnék szerezni 1 et. Tuti 7-800 körül lenne da annyim nincs rá, meg nem is áldoznék annyit rá, inkább javítanék
eladót nem. De ha veszel és gondod lesz vele akkor kérdezz bátran. Én már kettőt restauráltam úgy hogy utolsó csavarig szét voltak szedve. Most is készül egy kaszni a műhelybe (már két éve) . 1,3asokat nem ismerem annyira. 1000ek be otthon vagyok. vétel előtt is tudok tanácsot an, mit érdemes megnézni rajta, hol lehet hozzá alkatrészt kapni ilyesmik...
Már ügyeztem vele 85 ös nincs neki (legalább is fél éve nem volt) Az enyém nem tőle való. De egy kérdést megér hátha, az a baj hogy az enyém nem cd-n van, de a télen bescanelem az tuti!
bazmeg Sanyi bácsi 25 km. Én ilyen városi paraszt vok, győrben lakom telephely szülőknél Pannonhalma mellett, de reggel amúgy is megyek ki mindenképpen.
van nékem 85-ös domi katalógusom úgy emlékeztem itthol, de nem találom, úgyhogy biztos kint van telephelyen, abban a nagy fékjavításban kint hagytam biztosan, úgy hogy én reggel megoldom a problémát remélem
Mert a fele cérna szíjból az alsó tárcsán van másik darabjai a felső tárcsán a legtöbb része meg a kombájn alatt volt az úton ahol szétfeslett egy pillanat alatt.
Nem is kell. Csak azért írtam le hogy nehogy úgy tűnjön hogy beírom ide a problémámat és várom hogy valaki megoldja... ma munkahelyen vagyok ráadásul tehát csak telefonon tudtam "intézkedni". Ennyire tellett belőle. Ha valakinek lenne egy katalógusa sokat segítene vele. Neten nem tud valaki 85ösdomi katalógust esetleg?
Hát ja. Ma kértem az axiált is hogy árulja el az alvázszámhoz tartozó cikkszámot megigérték... aztán az volt a kifogásuk hogy nem indul el a program így nem tudják megnézni. kombelték meg fel se vették a telefont pedig múltkor azt mondták hogy szombaton is nyitva vannak délig. Jopek kerített egy másolt katalógust abban pedig nem szerepel az én alvázszámom.
ennek a másik végén a motor felől van meghajtva fogaskerékkel szóval akkor motorolajba menne az olaj az meg nem látszik mert akkor elfogyott volna az olaj....de lehetséges ennek régi golyós 6 dugattyús szivattyúja van
ford dexta 2000 es trakin levegősen emel a hidraulika, már szét van szedve is de semmi le van szedve a hidraulika rész és felülről belelátni amikor beinditjuk megy de nagy gázon kis gázon mindenhogy buborékos olaj jön fel a szivattyú jó vissza is lett rakva rá a rendszer jó nem lyukas nem folyik és rejtély hogy mért levegős
13549 hozzászólás
Válasz #691. hozzászólásra

Ha azt mondanák el kell indulom a világ végére és oda is kell érnem... válasszak egy akármilyen autót. tuti hogy szamurájt választanák.
Ha van otthon bescannalve képem a javításokról akkor majd beteszem őket ide. Lehet látni mennyire szét vannak kapva. Nagyon szertem azt a kis gépeket. Én is egy ilyet használok bokorugrónak. Párja nincs, mondhat akárki akármit!
629 412.0
Válasz #692. hozzászólásra
buszsofőrködtél? Apátsági kirándulások? Na én ott laktam Pázmándfalun Pannonhalától 4 km keleti irányban a 82-es és a 83-as főutak közé beékelve, Győrbe nősültem, de telephely kint van szülőknél.
Válasz #693. hozzászólásra
Igen alsó szíj kellene. 86007167 az alvázszámom az ehhez tartozó cikkszámot szeretném tudni.
Válasz #690. hozzászólásra

nincs neki mondom, bescanelem én ahogy ígértem megkezdődik a suli, végzünk az őszi melókkal utána megcsinálom, reggel meg hívj és kikotrom addigra neked, ha jól emlékszem meg is van jelölve mert akitől én is kaptam a másolatot neki is volt xopása rendesen a járattal
Válasz #681. hozzászólásra
Sok van a hirdetésben, csak sokat kell megnézni.
Több cikszámodat a katalógus, de neked az alsószijkell?variátorost nemismerem enyém lindés
Válasz #689. hozzászólásra
Igen.
Válasz #688. hozzászólásra
jó lenne egy a határba, de műszaki mindenképpen kell hogy legyen, mert itt felénk már lassan minden sarkon yardok állnak. A télen lakatoltunk ki 1 et 1 vadásznak 200-ért vette papírral, még 1 százast rádobott és farnkó lett neki. Hát én magamnak megjavítanám odabent a télen ha tudnék szerezni 1 et. Tuti 7-800 körül lenne da annyim nincs rá, meg nem is áldoznék annyit rá, inkább javítanék
Válasz #685. hozzászólásra
Megtudná de azt mondja vegyem meg a könyvet és keressem ki magam. :s
Válasz #686. hozzászólásra
pannonhalmán?
Válasz #681. hozzászólásra
. 1,3asokat nem ismerem annyira. 1000ek be otthon vagyok. vétel előtt is tudok tanácsot an, mit érdemes megnézni rajta, hol lehet hozzá alkatrészt kapni ilyesmik...
eladót nem. De ha veszel és gondod lesz vele akkor kérdezz bátran. Én már kettőt restauráltam úgy hogy utolsó csavarig szét voltak szedve. Most is készül egy kaszni a műhelybe (már két éve)
Válasz #682. hozzászólásra

Már ügyeztem vele 85 ös nincs neki (legalább is fél éve nem volt) Az enyém nem tőle való. De egy kérdést megér hátha, az a baj hogy az enyém nem cd-n van, de a télen bescanelem az tuti!
Válasz #683. hozzászólásra
Nem tudtam kihagyni, de sokat parkoltam arra felé...
Válasz #684. hozzászólásra

De Ő meg tudja mondani.. gondolom.
Válasz #677. hozzászólásra

De nekem csak cikkszám kell nem kombájn.
Válasz #680. hozzászólásra

bazmeg Sanyi bácsi 25 km. Én ilyen városi paraszt vok, győrben lakom telephely szülőknél Pannonhalma mellett, de reggel amúgy is megyek ki mindenképpen.
Válasz #675. hozzászólásra
ITT
samurait tud-e valaki ócsón????? Nem baj ha javításra szorul csak papírja legyen, hogy vizsgáztatni tudjam

Válasz #679. hozzászólásra
Már bocsánat a viccelődésért.
Nincs biciklid..?
Válasz #677. hozzászólásra
van nékem 85-ös domi katalógusom úgy emlékeztem itthol, de nem találom, úgyhogy biztos kint van telephelyen, abban a nagy fékjavításban kint hagytam biztosan, úgy hogy én reggel megoldom a problémát remélem
Válasz #674. hozzászólásra

Így már értem az ukránt!!!
Majd bepótoljuk....!!
Válasz #675. hozzászólásra
Valahol itt a hirdetésben árulnak cd-t, keresgetem.
Válasz #674. hozzászólásra

A többit csak a másik topikból hátha ott sem érted.
Válasz #669. hozzászólásra

Mert a fele cérna szíjból az alsó tárcsán van másik darabjai a felső tárcsán a legtöbb része meg a kombájn alatt volt az úton ahol szétfeslett egy pillanat alatt.
Válasz #673. hozzászólásra
Az ékszíj mérést.
Nem voltál az internet előtt.
Nem dolgoztál az MTZ alatt.
Válasz #672. hozzászólásra

Eztet nem értem...Magyarul???
Válasz #669. hozzászólásra

a fáradtság..
a fiatalok pihennek az öregek meg tartják a frontot..
nem a 2.ukránt.. nem.

Tényleg így szoktam, nem jutott eszembe../mibe/
Válasz #670. hozzászólásra

ja ja, megvolt
Válasz #668. hozzászólásra
remélem.
Még egy pihent feltöltődött egyén,
Válasz #665. hozzászólásra

Miért nem viszed el a régi szíjat egy agrokerbe,ahol van ékszíj mérő pad!!!
Utána már nem kell cikkszám ,csak a méret a lényeg!!
Jó a minősége a megabelt szíjnak!!Nekem az van csak a méret a lényeg!!!
na hali itthol vok
Válasz #666. hozzászólásra
Nem is kell. Csak azért írtam le hogy nehogy úgy tűnjön hogy beírom ide a problémámat és várom hogy valaki megoldja... ma munkahelyen vagyok ráadásul tehát csak telefonon tudtam "intézkedni". Ennyire tellett belőle. Ha valakinek lenne egy katalógusa sokat segítene vele. Neten nem tud valaki 85ösdomi katalógust esetleg?

Erre nem tudok mit mondani, írni.
Válasz #664. hozzászólásra
kombelték meg fel se vették a telefont pedig múltkor azt mondták hogy szombaton is nyitva vannak délig. Jopek kerített egy másolt katalógust abban pedig nem szerepel az én alvázszámom. 
Hát ja. Ma kértem az axiált is hogy árulja el az alvázszámhoz tartozó cikkszámot megigérték... aztán az volt a kifogásuk hogy nem indul el a program így nem tudják megnézni.
Válasz #663. hozzászólásra
Traktor boltokban van katalógus.
Válasz #662. hozzászólásra

Azt én se. Lenne apróhiretésből szíj csak be kellene azonosítani hogy jó e ez nekem és nem tudom hogy milyen cikkszámú kell az enyémre.
Válasz #661. hozzászólásra
, csak Case Ih-nál...az pedig nem hinném, h jó lenne Neked...
Tegnap nálunk is ez volt a téma
Üdv!
Valaki 85ös domi menetvariátorszíjára tudna gyári cikkszámot mondani? 85007167 a gép alvázszáma.
előre is ksözönöm!
Válasz #659. hozzászólásra
ennek a másik végén a motor felől van meghajtva fogaskerékkel szóval akkor motorolajba menne az olaj az meg nem látszik mert akkor elfogyott volna az olaj....de lehetséges ennek régi golyós 6 dugattyús szivattyúja van
Válasz #657. hozzászólásra
szivattyú szimmeringje volt nállam anno a ludas egy öreg styeren
Válasz #651. hozzászólásra

Békés megye mely részén kellene?
Én a gyomaendrődi céget ismerem legjobban (apámék)
segítség kéne
ford dexta 2000 es trakin levegősen emel a hidraulika, már szét van szedve is de semmi le van szedve a hidraulika rész és felülről belelátni amikor beinditjuk megy de nagy gázon kis gázon mindenhogy buborékos olaj jön fel a szivattyú jó vissza is lett rakva rá a rendszer jó nem lyukas nem folyik és rejtély hogy mért levegős
valaki ötlet????
Paulik Árpád Mezőhegyesen.
Válasz #653. hozzászólásra
telekgerendáson a Kiténél szokott állni repülő
Válasz #653. hozzászólásra

Nincs mit, amúgy biztos van még más cég is, de őket tudom.
Válasz #652. hozzászólásra
Köszi egy kicsit nagy a távolság, de majd holnap felhívom őket.
Válasz #651. hozzászólásra
Szemp-air kft. Lehet hogy Csongrád megyei a cég, de Nagyszénásról repülnek.
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, tud-e valaki Békés megyében repülőgépes növényvédelemmel foglalkozó vállalkozást?
Válasz #649. hozzászólásra

ajjjajjjj