en nem vitatkozni akarok(:(:engem komolyan erdekel mert vetem eegy utb 302-est kethengeres mint a t 25-os es 30 loeros es nem akarom apenzt az ablakon kidobni,de sokan mondtak mar hogy a 160-as nagy neki ezert is kerdeztem ki milyet hasznal:(neztem videot a youtooben is semitse talatam rola
robix ezen vitatkozhatnánk de most ha valakinek szélesebbre van álllítva a traktor akkor mit csinál a 160cm es rotátorral semmit mert nincsen értelme. én már lassan le is mondok arról hogy vegyek talajmarót.
Abból gondoltam, hogy utána kell állítani a kuplungnak mert egy idő után csak reccsenéssel vette a fokozatokat, föleg a az irányváltásnál kezdődött majd a sebbességeknél is. kuplung állítás után egy ideig ismét jó, majd kezdödött újra.
Sziasztok! Ismét a segítségeteket kérem. Olyan problémám van a t25-nél, hogy a kuplungom folyamatos utánállítást igényel, ebben a szezonban a fülke alatti menetes rész, ahol lehet utána állítani szinte már el is fogyott. Mi lehet a probléma, hogy lehet ezt orvosolni?
Csatlakozok a Vezér-hez. Üzemanyag durvaszűrőt takarítsd ki, csöveket fujd át főleg az áteresz csavaroknál, a finom szűrőket cseréld ki újra, és még a légszűrőt is takarítsd ki. Én is jártam így h mindent vitt, kivéve a szárzúzót nem bírta rendesen, szűrőcsere után már a féket kellett nyomni de még azzal is alig bírtam visszafogni
Válasz #5672. hozzászólásra
Az adagoló tetején,kis fehér műanyag kupak alatt.
Gázolaj durva és finomszűrők tiszták?
Tud meglepit okozni!
Mielőtt eltekernéd az adagolót nézd meg őket.
Válasz #5646. hozzászólásra
erőtlen nem veszi rendesen a fordulatot meg ilyen bajai vannak. ja és még azt mondd meg, hogy hol vannak azok a hernyócsavarok? köszi szépen
Ezt így nagyon nehéz lenne megmondani.Nagyon valószínű hogy szerelési hiba történt..Sok mindent lehet fordítva berakni a váltóba..Nem megfelelően hézagolni stb..
Üdv mindenkinek, A szomszédomnak vat 1 t-25-e és most cseréltek fogaskereket a váltóba azóta megszorul terep 1 be és nelehet kivenni sebeségből, ha valaki tudná hogy mi lehet a baja, léci segítsen mert egy szerelő sem válalja el. köszi
14 ló az már majdnem vetexik a vlagyival!!arra is gondoltam hogy odahegesztem a tengelyhez a fogaskereket...Az a biztos.Gondoly bele ha nem veszem észre hogy eltünt a nyomás..Mert ugye nem azt nézi minidg az ember..Főleg ha csinos napszámosok hajudoznak a taktor előtt..
HABInál a vebáruházban nem szerepel a tárcsa..Generátor meg ventilátor az van..
Válasz #5656. hozzászólásra
Ma reggel nekem is 1barról indult,aztán 1-2 perc ketyergés után2,majd 3bárig tornázta magát.
Most cseréltem nemrég olajat,de nem kaptam olyat amilyet használok.
A nagy Simson lendkerékék,illetve íves retesz az bírná...elég böszme!!!
14 lóra méretezték.
A Tied 28 csavar fogja???4 az adagolót+pajzs,hat a cetriszűrőt+pajzs..A többi a pajzsot..22 ha jólszámolom.
A fogaskerkszivattyúban a fogaskereket egy hasonló /picivel erősebb/ ék fogja oda a tengelyhez..Gondoly bele hogy télen egy nyári olaj áttekeréséhez mekkora erő kel..Túlméretezték azt az éket nemgondolod???
Válasz #5652. hozzászólásra
Nekem meg az önindít makacskodott a héten.
A középső pajzsból,amit 2db 6os csavar rögzít kicsúszott a bronzpersely.
Facán beragasztottam,most pörget mint ganyészóró.
Kicseréltem a szimit..nem mondom el hogy miért ment el az olajnyomásom..Egyenlőre titok!!Majd ha valakinek elmegy segítek neki..Azért nem mondom el mert hát..szégyenlem..
25342 hozzászólás
robix ha megkérdezhetem hogy az az utb 302 az dtce if
Válasz #5692. hozzászólásra
en nem vitatkozni akarok(:(:engem komolyan erdekel mert vetem eegy utb 302-est kethengeres mint a t 25-os es 30 loeros es nem akarom apenzt az ablakon kidobni,de sokan mondtak mar hogy a 160-as nagy neki ezert is kerdeztem ki milyet hasznal:(neztem videot a youtooben is semitse talatam rola
robix ezen vitatkozhatnánk de most ha valakinek szélesebbre van álllítva a traktor akkor mit csinál a 160cm es rotátorral semmit mert nincsen értelme. én már lassan le is mondok arról hogy vegyek talajmarót.

Válasz #5690. hozzászólásra

talan maximumot akartal irni attika
Válasz #5687. hozzászólásra
Egy pár napja én is erről kérdezgettem és odáig jutottunk hogy minimum 160 cm-es.
szevasz jancsika igen naon szétszedtem de már máma kicseréltem és újra ketyereg a vlagyi jobb mint új korában

Üdv Urak!
Tegnap letérdelt a vlagyi. Szív problémája lett. Valószínű főtengely törésem van. Milyen árban lehet egy főtengely?
it senkise hasznal talajmarot t 25-otos utan......milyen maro jo a t 25-osre??
Válasz #5675. hozzászólásra
Abból gondoltam, hogy utána kell állítani a kuplungnak mert egy idő után csak reccsenéssel vette a fokozatokat, föleg a az irányváltásnál kezdődött majd a sebbességeknél is. kuplung állítás után egy ideig ismét jó, majd kezdödött újra.
Válasz #5679. hozzászólásra
szia! össze felé tekerem! a terep egyet nekem is kidobálja mostanában. de most jobban foglalkozat a kuplung mert lassan már váltani sem bírok.
Válasz #5683. hozzászólásra

Bocs...488.
Válasz #5680. hozzászólásra

Szeva.
T-30-as topik 486-os hozzászólását nézd meg.
Ott már 1x leírtam.
Válasz #5680. hozzászólásra
Sztem reteszelőn kellene összébb állítani
Sziasztok. Segitsetek terepben dobállja a sebeséget .
Válasz #5678. hozzászólásra
Szét,vagy összetekered???
Sziasztok! Ismét a segítségeteket kérem. Olyan problémám van a t25-nél, hogy a kuplungom folyamatos utánállítást igényel, ebben a szezonban a fülke alatti menetes rész, ahol lehet utána állítani szinte már el is fogyott. Mi lehet a probléma, hogy lehet ezt orvosolni?
valaki segitsen egy 30 loeros kethengeres trakihoz milyen talajmaro megyen
kössz a segítséget majd holnap átnézem őket. További jó vlagyyizást kívánok
Válasz #5674. hozzászólásra

Csak munkát csináltál magadnak...Motor pucolás után még a fékszalagot is cserélned kellett..

Csatlakozok a Vezér-hez. Üzemanyag durvaszűrőt takarítsd ki, csöveket fujd át főleg az áteresz csavaroknál, a finom szűrőket cseréld ki újra, és még a légszűrőt is takarítsd ki. Én is jártam így h mindent vitt, kivéve a szárzúzót nem bírta rendesen, szűrőcsere után már a féket kellett nyomni de még azzal is alig bírtam visszafogni
Az adagoló tetején,kis fehér műanyag kupak alatt.
Gázolaj durva és finomszűrők tiszták?
Tud meglepit okozni!
Mielőtt eltekernéd az adagolót nézd meg őket.
erőtlen nem veszi rendesen a fordulatot meg ilyen bajai vannak. ja és még azt mondd meg, hogy hol vannak azok a hernyócsavarok? köszi szépen
Válasz #5670. hozzászólásra

Hűű akkor azt nagyon széjjelszetted...
jancsika szétszedtem a vlagyinak a gardánhajtását és ott volt a hiba ahol mondtad a csapágyaknál 2 gyapágyat szét darált.

Válasz #5667. hozzászólásra
Ezt így nagyon nehéz lenne megmondani.Nagyon valószínű hogy szerelési hiba történt..Sok mindent lehet fordítva berakni a váltóba..Nem megfelelően hézagolni stb..
1:szarúl rakták össze 2:nemjót raktak bele 3:nemjól rakták össze.
Üdv mindenkinek, A szomszédomnak vat 1 t-25-e és most cseréltek fogaskereket a váltóba azóta megszorul terep 1 be és nelehet kivenni sebeségből, ha valaki tudná hogy mi lehet a baja, léci segítsen mert egy szerelő sem válalja el. köszi
Válasz #5665. hozzászólásra
Oké!!!Csákány!!!
Válasz #5662. hozzászólásra
na lépek cimbora.
Ha kell cikkszám a tárcsarendeléshez szólj....van alkatrészkatalógusom.
Csákó belló.
Válasz #5663. hozzászólásra
Még -1nél is..
Válasz #5661. hozzászólásra

itt csak -1volt..Az én napszámosaim izzadnak ha a közelükbe vaok..
Válasz #5660. hozzászólásra

Letiltott most is....Nem akart venni a lükvercet oszt miközbe kevertem a váltót pillantottam rá a műszerfalra..
Válasz #5658. hozzászólásra
Amilyen idő volt cimbi ma reggel is,azok a napszámosok tundragatyába hajúldoznak,nem ám tanga bugyiba!!!
"Ha nem veszem észre"
Nincs semmi letilt a compúter...nem?
Úgy,hogy möragad az erő forrása.

Lehet a vlagyinak kéjelegtek nem is nekem???
Válasz #5657. hozzászólásra
arra is gondoltam hogy odahegesztem a tengelyhez a fogaskereket...Az a biztos.Gondoly bele ha nem veszem észre hogy eltünt a nyomás..Mert ugye nem azt nézi minidg az ember..Főleg ha csinos napszámosok hajudoznak a taktor előtt..
14 ló az már majdnem vetexik a vlagyival!!
HABInál a vebáruházban nem szerepel a tárcsa..Generátor meg ventilátor az van..
Válasz #5656. hozzászólásra

Ma reggel nekem is 1barról indult,aztán 1-2 perc ketyergés után2,majd 3bárig tornázta magát.
Most cseréltem nemrég olajat,de nem kaptam olyat amilyet használok.
A nagy Simson lendkerékék,illetve íves retesz az bírná...elég böszme!!!
14 lóra méretezték.
Válasz #5655. hozzászólásra

A Tied 28 csavar fogja???4 az adagolót+pajzs,hat a cetriszűrőt+pajzs..A többi a pajzsot..22 ha jólszámolom.
A fogaskerkszivattyúban a fogaskereket egy hasonló /picivel erősebb/ ék fogja oda a tengelyhez..Gondoly bele hogy télen egy nyári olaj áttekeréséhez mekkora erő kel..Túlméretezték azt az éket nemgondolod???
Válasz #5653. hozzászólásra
Persze!
Na mond már a titkot!!!!
Válasz #5652. hozzászólásra
Nekem meg az önindít makacskodott a héten.
A középső pajzsból,amit 2db 6os csavar rögzít kicsúszott a bronzpersely.
Facán beragasztottam,most pörget mint ganyészóró.
Válasz #5650. hozzászólásra
Láttál már simson lendkerékéket???
Nem...
Válasz #5651. hozzászólásra

Annyi nincs.....de biztos nem hagyom el útközben!!!
Válasz #5648. hozzászólásra

Nem számoltad hány csavar foglya a palyzsot?
28-29?
Válasz #5648. hozzászólásra
De ugye nem azért nem volt nyomás,mert nem volt mit nyomni?
Válasz #5647. hozzászólásra

Konstruktor hiba..
Válasz #5643. hozzászólásra
Egyenlőre titok!!Majd ha valakinek elmegy segítek neki..Azért nem mondom el mert hát..szégyenlem..
Kicseréltem a szimit..nem mondom el hogy miért ment el az olajnyomásom..
Mi van az öreggel cimbi?
Válasz #5644. hozzászólásra
Két kis 6os hernyócsavar van rajta.az eggyiken a kaját a másikon a fordulatot állítod..
Válasz #5644. hozzászólásra
Kevés az 1800-as fordulat,meg a 30 paripa?
Én a helyedben nem állítgatnék otthon rajta.