Hát spc van itthon. Nem volt vele gondunk igazából, de ha már adódott, akkor műtrágyás gépet szerettünk volna venni. Vacilláltunk Monosemen, de ami 5 milka alatt volt az elég leharcoltnak tűnt. Közlekedés miatt fontos volt a teleszkóp. Egy időben letettünk az Agrionról, de aztán körbe kérdeztünk és elszaporodott itt felénk is. Aztán jött az az ajánlat amit írtam neked. Nem nagyon vacilláltunk tovább. Új gép használt áráért, bár az Axiálos Monosemeknél azért kicsit elbizonytalanodtunk, de végül csak ez lett.
Igazából vacilálok nagyon a vetőgép kérdésen mert egyik felem megvenné CNH-s nagyon faxa spc-jét másikfelem pedig JD-t venne vagy németben láttam egy maxima GT-t .
Ma volt az egyeztetés, februárra itt lesz. Addig keringtünk az országban, hogy végül is nem Mono lesz. Ami nem 5 millió volt plusz fa az kissé leharcoltnak hatott. Úgyhogy visszatértünk az Agrionhoz végül is. Jó ajánlatot kaptunk rá.
Tavasszal hirdettek mórán, itt van a hirdetések közt és megtetszett így képről, vm ilyesmit tudnák elképzelni a nagyok mellett.http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2049921/HBP-7tonnas-potkocsi.html#
Válasz #2857. hozzászólásra
nagyjából élőben még nem láttam de majdnem vettünk egyet anno . és miért hbp miért nem EB-4 vagy 8 ? vagy azakrán 4,5 tonnás ?
Majdnem lecseréltük rá a kvernelandot, de meghallottuk hogy 3 új vetőgépet akarnak kidobni a nagyok így vártunk inkább.Munkája szép, de inkább egy újabb és 10 évig megint nem kell vetőgépben gondolkodni.
Én is azt vennék szívem szerint! Mármint monót csak nem tudom mennyivel elvadultabb ára van egy gaspardo mellett mert hallottam olyat is hogy 3-4 ezer euró különbség is lehet.Meg volt aki mondott olyat is hogy szinte egy árúak.Még nem kaptam meg a pontos árajánlatot ezért találgatunk
Támogatom!De mi is még a Gaspardo v Monosem között vacillálunk.Az ár fog dönteni mert ha jóval drágább a Mono akkor Gaspardo lesz bár én inkább Monót vennék
És akkor szerintetek melyik vetőgép a jó választás mert ma volt itthon is szó ilyenről eddig SPC-t akartunk de mivel nem lesz traktor vétel lehet komolyabbra is gondolnom . Nekem a JD és a maxima ami bejön nagyon vagy még az optima
Ez egy korekt hozzá állás!! De ott ez fel sem merül hogy esetleg mással is vessenek..De ithol még a PIO- is meg zavarodna ha az itt létező és használatba levő vagy 25 féle vetőgéphez csak javaslatot is akarna mellékelni..
Igeeegen,de csak itthon ilyen nehézkes mert kint Amerikában a Pioneer minden fajtájához megadja a vetőgép beállításokat és kifejezetten csak a JD-re...azért az nem semmi figyelmesség a farmerek felé...a vonulás meg csak főuton okoz kellemes(errők drenthe biztos tudna mesélni) perceket,de cserében akár egy mtz-vel is lehet biztonságosan használni ill elvetni akár ezer hektárt vagy megtőmni műtrágyával...ez a tempo meg 10en alatt nem hiszem hogy van,de igazából még nincs is
Csak azt nem értem, hogy akkor miért a JD-t tartják etalonnak meg miért olyan drága egy használt mint egy másik új,amikor nehézkes vele a vetés.Az rendbe,hogy a betonba is beleteszi, de ki az aki betonba akar vetni? Szerintem ha a minimumművelést megadjuk akkor a többi tárcsás gép is beleteszi a magot. A jd-be nekem csak a 12 soros teccik,hogy vonuláskor nem kell szerelgetni.
Ez semmivel nem jobb mint az én JD vetőgépem,mert az enyémen is ugyanilyen dirrektvető sortisztitó tárcsák vannak elől mint ezen,sőő az enyémen ezek kőzé még bevan építve egy hullámos jetter tárcsa amivel talajt tudok nyitni ill magágyat csinálni egy sávban akkár 12cm mélyen,betonba is...mert még egy pillanatok alatt állítható brutál rúgó rendszerrel állítható a talajnyomás...(a tempoban nincs vontatott ill můtrágyás változat?Enélkü már tényleg nem nagyon kell senkinek bérmunkázni)
8280 hozzászólás
Válasz #2876. hozzászólásra

Pedigazt írja, hogy elment.
Válasz #2875. hozzászólásra

Neked már délben elküldtem
A múltkor emlegettétek azt a bizonyos -Ártándi- kereskedőt!! Be is készült vetögépböl rendesen..

Válasz #2874. hozzászólásra
Hát spc van itthon. Nem volt vele gondunk igazából, de ha már adódott, akkor műtrágyás gépet szerettünk volna venni. Vacilláltunk Monosemen, de ami 5 milka alatt volt az elég leharcoltnak tűnt. Közlekedés miatt fontos volt a teleszkóp. Egy időben letettünk az Agrionról, de aztán körbe kérdeztünk és elszaporodott itt felénk is. Aztán jött az az ajánlat amit írtam neked. Nem nagyon vacilláltunk tovább. Új gép használt áráért, bár az Axiálos Monosemeknél azért kicsit elbizonytalanodtunk, de végül csak ez lett.
Válasz #2873. hozzászólásra
Még nem jött meg a mail
Válasz #2871. hozzászólásra
Az a jó ajánlat engem is érdekelne.Honnan,és mennyiért?Emailra.
Válasz #2873. hozzászólásra
Nézem
Igazából vacilálok nagyon a vetőgép kérdésen mert egyik felem megvenné CNH-s nagyon faxa spc-jét másikfelem pedig JD-t venne vagy németben láttam egy maxima GT-t .
Válasz #2872. hozzászólásra
Köszönjük. Sejtettem, hogy kérdezni fogod. Küldtem neked e-mailt.
Válasz #2871. hozzászólásra
Gratulálok és sok szerncsét hozzá .
Ha szabad tudni mennyi az ára ?
Válasz #2870. hozzászólásra
Ma volt az egyeztetés, februárra itt lesz. Addig keringtünk az országban, hogy végül is nem Mono lesz. Ami nem 5 millió volt plusz fa az kissé leharcoltnak hatott. Úgyhogy visszatértünk az Agrionhoz végül is. Jó ajánlatot kaptunk rá.
Man hogy álltok a kereséssel ? Lesz vetőgép ?
annyiér már csak foggiat adnak. azt is rendelték meg.
Válasz #2867. hozzászólásra

Régebbi hirdetés, ezekszerint már nem aktuális. Bocsesz
nemtudom hol láttad, már majdnem megbiztattam egyik haverom, de az oldalon 22700 euro plusz fa van feltüntetve
Válasz #2843. hozzászólásra

Optima akciós Agro-Békésnél, 17.900 ojró+ÁFA
Válasz #2863. hozzászólásra
Gyere a pótkocsis topikba találtam egyet nem régi hirdetés
Válasz #2863. hozzászólásra
mert egy rossz MBP pici pézé meg egy billes ifa donornak és Lolo bácsi összefaragja
Válasz #2862. hozzászólásra
Ez sem kizárt!
Válasz #2861. hozzászólásra
Ha nem találsz ilyet akkor vegyél egy rozzant MBP-t és majd a Kalászka BT csinál neked ilyet abból .
Válasz #2860. hozzászólásra
Tavasszal hirdettek mórán, itt van a hirdetések közt és megtetszett így képről, vm ilyesmit tudnák elképzelni a nagyok mellett.http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2049921/HBP-7tonnas-potkocsi.html#
Válasz #2859. hozzászólásra
ja értem . igazat megvalva nem tudoka környéken senkinek .
Válasz #2858. hozzászólásra
Univerzálisabbnak tartom ezt
Válasz #2857. hozzászólásra
nagyjából élőben még nem láttam de majdnem vettünk egyet anno . és miért hbp miért nem EB-4 vagy 8 ? vagy azakrán 4,5 tonnás ?
Válasz #2855. hozzászólásra
Hali!
HBP 7-es kocsit te ismered? Kellene 1 hátra billenős.
Válasz #2855. hozzászólásra

Ésha napi 20 órát dógoztá vóna idén he?
Akkor ugyihogy jöhetne?
Hámondomén.....
Válasz #2854. hozzászólásra
túl drága annyi hitelt nem veszünk a nyakunkba
Válasz #2853. hozzászólásra

traktort vegyetek
hágni a VGre
Válasz #2850. hozzászólásra
Még nincs elrontva az sem csak nem lesz új zetor így lehet 4 millióig nézelődnöm .
Most jelent meg egy hirdetés egy Maximá -ról az Agr. keresön.. Egész jó álapotban látszik..

Ha már ekkora nagy vetögép vásárlási kedv van..

sziasztok
függesztett NORSTEIN LIFT-O MATIC GLD-300 vetőgépről van valakinek infója?

Hu pedig jó 6 soros SPC-tudtam volna neked,műtrágyaszóróval.monitorral .hosszára is vontathatót.
Szerintem jól álna neked egy új traktor.
Jó napot Mindenkinek!
Rába ASZV-3 apró mag vetőgéphez keresek gépkönyvet!
aki tud elektronikus formában, vagy van neki könyve azzal
szívesen felvenném a kapcsolatot.
Előre is köszönöm!
Válasz #2837. hozzászólásra
Majdnem lecseréltük rá a kvernelandot, de meghallottuk hogy 3 új vetőgépet akarnak kidobni a nagyok így vártunk inkább.Munkája szép, de inkább egy újabb és 10 évig megint nem kell vetőgépben gondolkodni.
Válasz #2846. hozzászólásra

Én is azt vennék szívem szerint! Mármint monót csak nem tudom mennyivel elvadultabb ára van egy gaspardo mellett mert hallottam olyat is hogy 3-4 ezer euró különbség is lehet.Meg volt aki mondott olyat is hogy szinte egy árúak.Még nem kaptam meg a pontos árajánlatot ezért találgatunk
Válasz #2845. hozzászólásra
nem azért mondom hogy monot vegyél mert nekünk az van de a gaspardot nézve most sem vennék azt..
Válasz #2844. hozzászólásra

Támogatom!De mi is még a Gaspardo v Monosem között vacillálunk.Az ár fog dönteni mert ha jóval drágább a Mono akkor Gaspardo lesz bár én inkább Monót vennék
Monosem, mert könnyű, de elég strapabíró
És akkor szerintetek melyik vetőgép a jó választás mert ma volt itthon is szó ilyenről eddig SPC-t akartunk de mivel nem lesz traktor vétel lehet komolyabbra is gondolnom . Nekem a JD és a maxima ami bejön nagyon vagy még az optima
Válasz #2841. hozzászólásra

Ez egy korekt hozzá állás!! De ott ez fel sem merül hogy esetleg mással is vessenek..De ithol még a PIO- is meg zavarodna ha az itt létező és használatba levő vagy 25 féle vetőgéphez csak javaslatot is akarna mellékelni..
Válasz #2835. hozzászólásra
...a vonulás meg csak főuton okoz kellemes(errők drenthe biztos tudna mesélni) perceket,de cserében akár egy mtz-vel is lehet biztonságosan használni ill elvetni akár ezer hektárt vagy megtőmni műtrágyával...ez a tempo meg 10en alatt nem hiszem hogy van,de igazából még nincs is
Igeeegen,de csak itthon ilyen nehézkes mert kint Amerikában a Pioneer minden fajtájához megadja a vetőgép beállításokat és kifejezetten csak a JD-re...azért az nem semmi figyelmesség a farmerek felé
Válasz #2838. hozzászólásra
Okés!
Felétek több helyen látni olyan gépeket amúgy, errefelé nincsen sehol.
Válasz #2836. hozzászólásra
Azt nemtom ez még tán most magyarországon nem is rendelhető, a vontatott 13,5 milla környékén van.
Válasz #2837. hozzászólásra
szemre szépen vet majd rákérdezek a hibáira (6 éves 12 soros)
Amazone ED szemenkénti vetőgépek hogyan dolgoznak???
Jól vetnek? bírják a strapát azért???
Ismeri valaki esetleg
Válasz #2821. hozzászólásra
ennek a függesztettnek mennyi lehet az ára?
Válasz #2826. hozzászólásra
Csak azt nem értem, hogy akkor miért a JD-t tartják etalonnak meg miért olyan drága egy használt mint egy másik új,amikor nehézkes vele a vetés.Az rendbe,hogy a betonba is beleteszi, de ki az aki betonba akar vetni? Szerintem ha a minimumművelést megadjuk akkor a többi tárcsás gép is beleteszi a magot. A jd-be nekem csak a 12 soros teccik,hogy vonuláskor nem kell szerelgetni.
Válasz #2831. hozzászólásra

http://www.vaderstad.hu/ImageVaultFiles/id_2975/cf_5/Tempo_brochure.PDF
Válasz #2821. hozzászólásra
Ez semmivel nem jobb mint az én JD vetőgépem,mert az enyémen is ugyanilyen dirrektvető sortisztitó tárcsák vannak elől mint ezen,sőő az enyémen ezek kőzé még bevan építve egy hullámos jetter tárcsa amivel talajt tudok nyitni ill magágyat csinálni egy sávban akkár 12cm mélyen,betonba is...mert még egy pillanatok alatt állítható brutál rúgó rendszerrel állítható a talajnyomás...(a tempoban nincs vontatott ill můtrágyás változat?Enélkü már tényleg nem nagyon kell senkinek bérmunkázni)