Válasz Sötét Paraszt #8520. hozzászólásáraA múlthéten volt szerencsém találkozni a tulajjal,kicsit elbeszélgettünk,de jobb ha nem tudod miről mert úgy besértődnél ,hogy sose jönnél vissza.
Mester te meg a haverjaiddal nem akarsz valami
érdekeset is írni, mert az elmúlt két három hétben mindenkit megölt a dög unalom a fórumon.Lehet,hogy van aki mást is szeretne látni a hülyeségen kívül.
De ha nem tetszik lépd át,mert nem csak te meg a haverjaid vannak a világon.
A matekot meg hagy mert még a végén összezavar.
Válasz Sötét Paraszt #8515. hozzászólásáraFeltűnési viszketegségben szenvedő emberek voltak is meg lesznek is.Ők döntöttek úgy,hogy megnövesztik .
Szerintem a szamár nem ezeknek ,hanem az emberi hülyeségnek és a kegyetlenségnek köszönheti,hogy sztár lett.És ez a szomorú.De pozitív,hogy vannak jóérzésű emberek akik megmentették a szenvedéstől.
Aki ilyet csinál egy állattal megérdemelné maga is ,hogy félméteres körmökkel a lábán minimum három kilométert gyalogoljon, utána kétszer is meggondolná mit is csinált.
Ezt csak azért teszem fel, mert megfogalmazódott bennem a kérdés a filmet látva .Vajon az állatok is megtennék ezt velünk ha fordított lenne a helyzet.
Válasz fexco #8511. hozzászólásáraHa nem lenne jó nem is érdekelte volna.
Én csak örülök neki ha olyan gazdával találkozom aki megérti az idő szavát,és képes megfelelni a kritériumoknak.Ezeket a gazdákat mindenben támogatom amiben csak lehetőségem van.
Nagy előny a piacon ha van saját feldolgozó.
Pont úgy állítják elő mint mi, csak a termeléstől a feldolgozástól,az exportig minden egy kézben van ezért nyereséges és eljut a világ több pontjára.
Válasz ND #8497. hozzászólásáraBocs azt nem tudtam ,hogy a kolléga ezen a kód néven szerepel ,de legalább küldtem neked egy jó kis dutrát.
Az biztos ,hogy azok a gépek nem semmik,azért tettem fel mert tök jó nézni ahogy dolgoznak.
Na meg azért is hátha egyszer eljön az idő amikor a mi gazdáink is megengedhetik maguknak.
Válasz Gabzso #8496. hozzászólásáraArra gondoltam h UE28 kollégának kellene olyan szénás gépsor mint a videóban van, mivel most keres bálázót meg nagyba értékesít külföldre meg nem talál embert kiskocka bálához pakolni.
Válasz apuci #8477. hozzászólásáraja, mert szóltam azt megfigyelted! Amúgy azt lehet nem is néztem. De a többin föltünt. ott nix nagyobb traktor? Bár, ezek sem egy 50es mtz árkategória, jobban dübörög a gazdaságuk mint amijenk.
Válasz mtz1221 #8475. hozzászólásáraDe régi, tiszta horpadás meg foltfestéses. amúgy a trakikon fékezéskor soha nem világít féklámpa. tuti nix ott műszaki semmire.
Válasz .Richard. #8474. hozzászólásáraMilyen vizsgabázis,a második videón a kocsi nem is néz ki réginek.És nem látok rajta semilyen féknek kinéző dolgot.Lehet nem is nézik ellenőrzik soha őket,örülnek hogy dolgoznak.
Válasz nagypistivagyok2 #8473. hozzászólásáraa pótkocsi rudat figyeld, meg a hidraulikus kapcsolatot! Nem hülyék, csak lazább a vizsgabázisuk, mint a mijenké!senkit nem zavar a görbület.
9084 hozzászólás
Válasz Sötét Paraszt #8520. hozzászólásáraA múlthéten volt szerencsém találkozni a tulajjal,kicsit elbeszélgettünk,de jobb ha nem tudod miről mert úgy besértődnél ,hogy sose jönnél vissza.

Mester te meg a haverjaiddal nem akarsz valami
érdekeset is írni, mert az elmúlt két három hétben mindenkit megölt a dög unalom a fórumon.Lehet,hogy van aki mást is szeretne látni a hülyeségen kívül.
De ha nem tetszik lépd át,mert nem csak te meg a haverjaid vannak a világon.
A matekot meg hagy mert még a végén összezavar.
Kezdödik.
Válasz Gabzso #8519. hozzászólásáraNem akarod az egész jutubot ide linkeni mestnőr.
Én ezeket szoktam nézegetni ha pihenni akarok hehe:
Ne ez sem semmi.
Ennek a technikának is jó hasznát vehetjük, ha ilyen hektikus marad az időjárás.
Válasz Sötét Paraszt #8515. hozzászólásáraFeltűnési viszketegségben szenvedő emberek voltak is meg lesznek is.Ők döntöttek úgy,hogy megnövesztik .
Szerintem a szamár nem ezeknek ,hanem az emberi hülyeségnek és a kegyetlenségnek köszönheti,hogy sztár lett.És ez a szomorú.De pozitív,hogy vannak jóérzésű emberek akik megmentették a szenvedéstől.
Aki ilyet csinál egy állattal megérdemelné maga is ,hogy félméteres körmökkel a lábán minimum három kilométert gyalogoljon, utána kétszer is meggondolná mit is csinált.
Válasz Gabzso #8513. hozzászólásáraItt vannak a gazdái hehe.:
https://www.youtube.com/watch?v=G35kPhbUZdg
Válasz Gabzso #8513. hozzászólásáraDe ez nem pont az emberek miatt van?
Ezt csak azért teszem fel, mert megfogalmazódott bennem a kérdés a filmet látva .Vajon az állatok is megtennék ezt velünk ha fordított lenne a helyzet.
Válasz fexco #8511. hozzászólásáraHa nem lenne jó nem is érdekelte volna.
Én csak örülök neki ha olyan gazdával találkozom aki megérti az idő szavát,és képes megfelelni a kritériumoknak.Ezeket a gazdákat mindenben támogatom amiben csak lehetőségem van.
Válasz Gabzso #8509. hozzászólásáraazé nemminden sarkon van ilyen szajré...
Válasz Gabzso #8509. hozzászólásárajóvan.gondolom...

Válasz fexco #8507. hozzászólásáraHidd el nem kell nekem ahhoz elmenni,akkor is tudom mid van ha nem vagyok ott.
Na ez kéne nálunk is.
Válasz Gabzso #8506. hozzászólásáraeljöhetté volna te is,láttál volna 1-2jóböcét....

Válasz fexco #8504. hozzászólásáraIsten útjai kifürkészhetetlenek.
Válasz fexco #8504. hozzászólására volt tegnap az arab mukival,csak én meg szántani voltam reggelig.pedig jófej az öreg.elszoktam vele dumálni....

Válasz Gabzso #8503. hozzászólásáranabazmeg te mindent tucc!!!
Válasz fexco #8501. hozzászólására
Nem beszéltél a Norbival?
A mi hagymánk világhírű?
Válasz Gabzso #8500. hozzászólásáranem jössz,elkéső!mondtam,hogy szólni fogok!
a szitu ugyan az csak a termék más, ez is megterem nálunk.
Nagy előny a piacon ha van saját feldolgozó.
Pont úgy állítják elő mint mi, csak a termeléstől a feldolgozástól,az exportig minden egy kézben van ezért nyereséges és eljut a világ több pontjára.
Válasz ND #8497. hozzászólásáraBocs azt nem tudtam ,hogy a kolléga ezen a kód néven szerepel ,de legalább küldtem neked egy jó kis dutrát.
Az biztos ,hogy azok a gépek nem semmik,azért tettem fel mert tök jó nézni ahogy dolgoznak.
Na meg azért is hátha egyszer eljön az idő amikor a mi gazdáink is megengedhetik maguknak.
Válasz Gabzso #8496. hozzászólásáraArra gondoltam h UE28 kollégának kellene olyan szénás gépsor mint a videóban van, mivel most keres bálázót meg nagyba értékesít külföldre meg nem talál embert kiskocka bálához pakolni.
Válasz ND #8495. hozzászólására

Jó ez ha nem sietsz sehova.
Ráérsz elgondolkodni a világ dolgain, amíg elmunkálod a Mami kiskertjét.
Válasz Gabzso #8493. hozzászólásáraUE28, ilyen technika kelleneneked is
Válasz .Richard. #8491. hozzászólásáraJogos a két pont.
A jó hangulat is sokat dob a hatékonyságon.
Nagy az összetartás köztük és ez fél siker.
Válasz Gabzso #8490. hozzászólására50 èv múlva lesznek ott mint mi most. Amatőrök. Akkor màr ők sem tartanak àllatot'mint mi manapsàg.
50 év múlva mi is itt tartunk vagy nem.
Felújítás után egy fél Magyarországnyi területen.
KB így kéne nálunk is.
Szerelési tanácsok!!!!
És még a zene is sirály!!!
Válasz csoppika #8481. hozzászólásáraNem hanem azzal mikor az asszony férjhez ment.

Válasz mtz1221 #8480. hozzászólására...ebből a szempontból a hanyatlás talán a nősüléssel kezdődött...
Hogy a fenébe van az hogy az én hét végeim,nem így múlnak ?? Főleg nem ilyen laza dögökkel
??
Pont az tűnt fel nekem is,hogy ez a legszarabb traktoruk amivel dolgoznak?
Válasz apuci #8477. hozzászólásáraja, mert szóltam azt megfigyelted!
Amúgy azt lehet nem is néztem. De a többin föltünt. ott nix nagyobb traktor? Bár, ezek sem egy 50es mtz árkategória, jobban dübörög a gazdaságuk mint amijenk.
Válasz .Richard. #8476. hozzászólásáraA második vidin látszik a féklámpa amikor először tolat le!

De nem is kell ezekre mert jobban szeretik a gázt nyomni mint a féket!
Válasz mtz1221 #8475. hozzászólásáraDe régi, tiszta horpadás meg foltfestéses. amúgy a trakikon fékezéskor soha nem világít féklámpa. tuti nix ott műszaki semmire.
Válasz .Richard. #8474. hozzászólásáraMilyen vizsgabázis,a második videón a kocsi nem is néz ki réginek.És nem látok rajta semilyen féknek kinéző dolgot.Lehet nem is nézik ellenőrzik soha őket,örülnek hogy dolgoznak.
Válasz nagypistivagyok2 #8473. hozzászólásáraa pótkocsi rudat figyeld, meg a hidraulikus kapcsolatot!
Nem hülyék, csak lazább a vizsgabázisuk, mint a mijenké!
senkit nem zavar a görbület.
Válasz mtz1221 #8472. hozzászólásáraDe most ebbe mi volt növelés,az hogy elemelkedett az eleje a talajtól?