azt a vidit amit akarsz ide rakni van ott mellette szintén egy embed és ami ott van szöveg azt ki másolod és az itteni hozzászólásnál be másolod az embedbe ennyi!
Válasz #1658. hozzászólásra
Tudod mifelénk nagyrészt szegény emberek laknak és ezért kialakult a bármi áron és utána majd lessz valahogy .. meg csak ezt mentsük le valahogy!! de a talaj is cudar!! volt ojan hogy ugy bele másztam hogy a tökre felemelt napraf. asztal bene volt a sárba szerinted? a RÁBA + 6920 nagy küzdelem árán tudot kihuzni volt ojan hogy 2 RÁBA 1 kamion pót Épen.. De nálunk még kényszerböl vanak láncos dominátorok!!!is Az elakadt IH tárcsámat 3 álásbol tudtam ki menteni.. Ugyhogy én már ijesmin nem tudok nevetni...
Válasz #1657. hozzászólásra
Szoktatok ilyet csinálni ? Felénk akkor inkább később volt már olyan hogy télen meg tavasszal arattak az emberek mert ekkora dagonyában nem lehet . Pár éve jó sáros ősz volt akkor egy 160 lovas vitte azt a 8,3-ast amit egyébként a 82-es mtz de akkor se volt ilyen dagonya pedig akkor se voltak külömb kombájnok mint most .
9084 hozzászólás
Válasz 13 hozzászólásra
Válasz 12 hozzászólásra
Válasz #1700. hozzászólásra
Próba,majd javítom.Több sorból áll amit bemásolsz.Ha egy sor akkor nem jó,ne is küld.
Válasz #1693. hozzászólásra
Így csináltam és mégse volt jó.
Válasz #1698. hozzászólásra
Ja én is azt mondanám.
Válasz #1697. hozzászólásra
Az asszony regezett a tudtom nélkül,de lebukott,így szoktam használni az övét.
Válasz #1696. hozzászólásra
Értem, de axiál már szeptemberben regezett , akkor még nem voltál modi :-)))))
Válasz #1694. hozzászólásra
Igen,mivel a moderálásos verziónál nem működik a rendszer teljesen,és új témát,se tudok nyitni meg videót berakni se.
Válasz #1694. hozzászólásra
Bocsánat elnéztem valamit :-))
Válasz #1692. hozzászólásra
Te vagy axiál is???
Válasz #1691. hozzászólásra
azt a vidit amit akarsz ide rakni van ott mellette szintén egy embed és ami ott van szöveg azt ki másolod és az itteni hozzászólásnál be másolod az embedbe ennyi!
Válasz #1691. hozzászólásra
Nem azt másoltad,én javítottam.
Válasz #1689. hozzászólásra
Az ,,embed"-et másoltam be.Azt kellett volna nem,
Válasz #1687. hozzászólásra
Normális helyen ennek a mostaninak az árán majdnem meg lenne a három.Most 5000-et fizetek.
Válasz #1685. hozzászólásra
Közvetlen a videó mellett jobbra van 2 téglalap,teli mindennel,és az alsót kell bemásolni a hozzászólás alsó négyzetébe.
Válasz #1682. hozzászólásra
Mobil van,de most ,hogy esős nyomorúság van ugrál a 2G-ből a 3G-re,vagy 3G+-ra.
Válasz #1683. hozzászólásra
az meg durva sok
Válasz #1684. hozzászólásra
Válasz #1684. hozzászólásra
Nincs Cumi megoldottuk.
Válasz #1682. hozzászólásra
3 előfizetésre gondolt!
Válasz #1681. hozzászólásra
Le lassulna a neted mint állat!
A fiu állandóan a gépvideokat nézi és a lánnyal hármasban karatézunk a számítógépért.Venni kéne még két laptopot.
Válasz #1677. hozzászólásra
A videó mellett,vagy alatt találsz olyat,hogy beágyazás veblapra.Ezt másold be,az alsó kis négyzetbe, a videó embed kockába,és kész.Próba!
Válasz #1677. hozzászólásra
Majd emailban elmondom!
Ha érdekel!
Válasz #1676. hozzászólásra
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Válasz #1676. hozzászólásra
:o)Én se tudom.:o(
Válasz #1674. hozzászólásra
Fater nem mutatta hogyan kell a videót beilleszteni?Nagy fórumos az öreged.
Válasz #1674. hozzászólásra
Koma azért ne rakd be az egész youtubot!!!!!!!!
Válasz 11 hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=zAqi8DCYnko
Válasz 10 hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=PML7Q77zOE4
Válasz 9 hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=PML7Q77zOE4
Válasz 8 hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=OVmoVCHDpYg
Válasz 7 hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=egS_2NOWAuU
Válasz #1668. hozzászólásra
2008
Válasz #1666. hozzászólásra
és mikori ez a kicsike az avatarodon ?
Válasz #1664. hozzászólásra
soha nem mondtam, hogy csak NHk vannak
Kitekintés a múlt heti SIMA 2009 - világ legnagyobb mezőgazdasági vásárára:
Válasz #1663. hozzászólásra
Neked nem hn-id voltak, vagy keverlek valakivel ?
Válasz #1662. hozzászólásra
lehet belehugyoznék a konnektorba, ha ilyeneket művelnének az alkalmazottaim..
Válasz #1661. hozzászólásra
Kisebb bakik mindenhol vannak, de a videón szereplő bakiparádé nagy része a komoly hozzáértés miatt van.
Válasz #1649. hozzászólásra
komoly szakemberek lehetnek itt is.............
Tudod mifelénk nagyrészt szegény emberek laknak és ezért kialakult a bármi áron és utána majd lessz valahogy .. meg csak ezt mentsük le valahogy!! de a talaj is cudar!! volt ojan hogy ugy bele másztam hogy a tökre felemelt napraf. asztal bene volt a sárba szerinted? a RÁBA + 6920 nagy küzdelem árán tudot kihuzni volt ojan hogy 2 RÁBA 1 kamion pót Épen.. De nálunk még kényszerböl vanak láncos dominátorok!!!is Az elakadt IH tárcsámat 3 álásbol tudtam ki menteni.. Ugyhogy én már ijesmin nem tudok nevetni...
Felénk is inkább megvárjuk a fagyokat.
Válasz #1657. hozzászólásra
Szoktatok ilyet csinálni ? Felénk akkor inkább később volt már olyan hogy télen meg tavasszal arattak az emberek mert ekkora dagonyában nem lehet . Pár éve jó sáros ősz volt akkor egy 160 lovas vitte azt a 8,3-ast amit egyébként a 82-es mtz de akkor se volt ilyen dagonya pedig akkor se voltak külömb kombájnok mint most .
Válasz #1655. hozzászólásra
Hát nemtudom .. NYugaton minden elöfordul de mifelénk az ijet biztos nem poénbol szoktuk csinálni!!
Válasz #1655. hozzászólásra
Akkor viszont tényleg hü..ék !
De hogy nem érte meg egyik félnek sem ez a silózás- vagy valami hasonló- az biztos !
Válasz #1654. hozzászólásra
Én nem hiszem el hogy nem direkt csinálják ezt a sárdagasztásos videókat .