Doszpodm adatlapja

Becenév: Doszpodm
Csatlakozott: 2009-06-09 15:07:18
Utolsó belépés: 2021-10-03 17:19:41
Fórum hozzászólás: 100

Fórumhozzászólásai

Előzmény: fkaroly #1513 hozzászólásaSzia. Igen 2011 től volt változtatás, pár infó még érdekelne. Esetleg Privát üzenetben tudnál nekem telefon számot küldeni? Köszönöm!

Sziasztok. Vásároltunk egy Vaderstad Spirit 600S tipusú 2010-es vetőgépet. Hidraulikus Magadagolású a gép. Esetleg valakinek van ilyen gépe Bélés/ Csongrád megyében? Ha igen esetleg pár infó érdekelne. Köszönöm a választ!

Sziasztok. Catterpillar-nak a 3400 ccm motorja mennyire bevált? illetve maga az alkatrész valahonnan beszerezhető jobb áron, mint a huntraco? mert mondják van hogy ötszörös áron van az alkatrész ehez mint pl egy Jcb-hez. Köszönöm az infót.

Sziasztok! Gondolkozunk zúzós Napraforgó Asztalban. Oros-t nézegetem. Esetleg valaki használja? mi a tapasztalat? Köszönöm!

Sziasztok! Valakinek esetleg van elfekvőbe Atu 200 vagy 300 Kormányforgatóhoz való John Deere közbetét valamelyik fajta? Z Kombájn-hoz kellene! Köszönöm.

Sziasztok! Valakinek esetleg van elfekvőbe Atu 200 vagy 300 Kormányforgatóhoz való John Deere közbetét valamelyik fajta? Köszönöm.

Sziasztok! Gyomirtásra állományba milyen vegyszert ajánlanátok?

Előzmény: t.romsics #398 hozzászólásaEz jól sikerült! :( De ha normálisan csinálja kelő távolsággal szél csendbe nem hiszem hogy ilyen gond lenne Nálunk a repülő sem csinált ilyen károkat.

Sziasztok. Valaki Használt már Szántóföldi kultúrában Dronos permetezést? Ha igen: mennyire bevált a kevés vízel való védekezés pl Napraforgó Álományba.?

Sziasztok. Co hegesztővel lehet normális élfelrakást csinálni? Mert találtam 15kg felrakó húzalt 55-62 keménység közti. 43.000 Ft. Köszi a válaszokat!

Sziasztok! Kérdésem a következő: Ami a képen látható digitális impulzus számlálót szeretném használni, egy rakodó gépen, úgy hogy ha kibillentem a terményt a kanálból, akkor azt számolja. milyen formába lehetne ezt össze hozni? mágnest figyeljen vagy hogy? bocsi a kérdésért, de nem igazán vagyok otthona témában...

Sziasztok. Régebbi tipusú Huniper Permetezőnk van. 6-os Mechanikus szakaszolóval. Kérdésem az lenne: Elektormosra szeretnénk megoldani, úgy hogy van 2630 john deere gps rendszerünk szakaszolás rajta aktiválva. van olyan cég amelyiknek az elektromos szakaszoló egysége kompatibilis lenne vele? pl isobuson keresztül? köszönöm a választ.

Sziasztok. Régebbi tipusú Huniper Permetezőnk van. 6-os Mechanikus szakaszolóval. Kérdésem az lenne: Elektormosra szeretnénk megoldani, úgy hogy van 2630 john deere gps rendszerünk szakaszolás rajta aktiválva. van olyan cég amelyiknek az elektromos szakaszoló egysége kompatibilis lenne vele? pl isobuson keresztül? köszönöm a választ.

Előzmény: F-A-R-M-E-R \ #492 hozzászólásaOké! Köszi a választ. Beszéltem vele :) Rendeltem énis.

Előzmény: plantek.kriszta #447 hozzászólásaSzia. Hól veszed Mipa 250 es 2k-t ?

Sziasztok. Potkocsit szeretnék újra festeni, csak csiszolás lessz, és egyből menne rá a régi festékre a szin. Mit ajánlanátok márkába ami van olyan mint a Suprux Orkán, vagy jobb? És. Nincs elszálva az ára. Köszi.

Igen ezt tudom. De postán jönne a termék.

Sziasztok. Olyan érdekelne, hogy valahol le tudom e kérdezni pl egy Antenna vagy Monitor Milyen aktiválásokat tartalmaz? Sorozatszámból. Köszi a segítséget.

Előzmény: bandigh #22510 hozzászólása


Egyébként ezzel a soros Portal mit álít?

Előzmény: bandigh #22510 hozzászólásaÉrtem. Köszönöm szépen! :)

Soros port-nak a beállításaira gondolok.

Értem. köszi szépen a segítségeteket. :) Felment 100-ra is. másodjára vissza téve kb 10 perc alatt felmegy 90-100 %-ra az jó? és ha megyek falun belűl akkor van hogy eldobja a pontosságot teljesen, van hogy 20-40% közt van. teszteltem 6000 antennával ugyanezt ma délután és azzal 90 körűl van végig. Nektek is a 3000 Sf1-el ennyire érzékeny a pontosságra? a másik kérdésem pedig, hogy az antenna beállításnál az utolsó fűl ott mire kell hogy álítva legyen? mert gyanus hogy ez el van álígatva. hány Hz-re álítsam illetve mik vannak be pipálva?

Sziasztok. Starfire 3000 Antennával lenne kérdésem. Amit fényképeztem látszik a Pontosság nincs max-on és erre az értékre is csak fél óra alatt ér el. Mi lehet a probléma? Néha le is dobaja nullára a pontosságot. Az összes többi érték Max-on van. Sf1-et se dobja el.

Sziasztok. Hw6011-re lehet rakni kétkörösféket? ha igen melyik tipus az? és hogy megoldható? köszi a segítséget.

Előzmény: bandigh #22493 hozzászólásaRendben. Köszi a segítséget! :)

Annyi kérdésem még lenne: Ha le van normálisan kalibrálva a szögszenzor, akkor is, ha túl megyek és onnan fordul rá, akkor annyira alá szedi, hogy erölködik haladszodik, tehát maxra.

Annyi kérdésem még lenne: Ha le van normálisan kalibrálva a szögszenzor, akkor is, ha túl megyek és onnan fordul rá, akkor annyira alá szedi, hogy erölködik haladszodik, tehát maxra.

Előzmény: bandigh #22482 hozzászólásaÉrtem köszi szépen! Lehet akkor kérünk ki egy Demó antennát. És ki próbáljuk az Rtk-t.

Ennyi lógás van neki hagyva. Jó lehet így?

Előzmény: bandigh #22477 hozzászólásaNekem mindenki azt mondja, hogy Sf1 és Rtk ugyan az, ha már rá áltál az egyenesre, az csak a 2cm belűli vissza térés tán.

Előzmény: bandigh #22475 hozzászólásaÚj gép. Saját kerekén hurúl igen. Sf1 Jel.

Ugyanúgy elötte Gps-el lett ki húzva az egyenes Kompaktorral is.

Előzmény: bandigh #22472 hozzászólásaÉrtem. Holtjátékot hogy tudom megnézni hogy van e a szenzornak? Nektek ez milyen tipusú traktor hiba volt? Függesztett a vetőgép. Honnan mérjem pontosoan a hátsó huzótól? Sebességgel nincs baj 7.5-8 km közt megyek.

Értem kösz Rktomi és Bandig a segítséget.

Igen azt csinálja, hogy nagyon bekacsázott a traktor. Ezek szerint jobb, ha srégan Kompaktorozom le? Kite azt mondta 10-ből 9 ezzel a hibával hivja fel őket, hogy 4 hengeres 6110-6140 közti John Derre traktor bekacsázik. Erre azt mondták kicsi a súlya és azért csinálja. Igaz lehet ez is? Vagy más gond lehet?

Sziasztok. Vetésnél mit milyen értékre szoktatok állítani Kormány érzékenyégnél?minden érdekelne ami a képen van. 6110M Traktorrol van szó. 6000 Antenna 4240 Monitor Gyári kiépített Autotrack! Köszi a segítséget.

Előzmény: Sötét Paraszt #22432 hozzászólásaAz akkor tényleg elég pontos. Köszönöm szépen! :)

Előzmény: Sötét Paraszt #22428 hozzászólásaÉrtem. Ez a megoldás mennyire pontos?

Előzmény: RkTomi #22425 hozzászólásaÉrtem. Köszönöm. Akkor marad az Rtk. Esetleg valaki tudna nekem segíteni: Föld mérési pontokat hól tudnék lekérdezni, illetve mik az árak kb? Gps-be szeretném felvenni az összes föld területet. Köszönöm!

Előzmény: RkTomi #22416 hozzászólásaRendben. Köszi a segítséget. Lenne egy másik kérdésem is: Starfire 6000 Antenánál érdemes még Rtk-ba fektetni? vagy Sf1 is már tökéletesen alkalmas Vetés, Kultivátorozás-ra is.?

Sziasztok! Valaki tudna nekem küldeni Pdf Kezelési utasítást 4240 Monitorhoz? Köszönöm.

Sziasztok. Most szeretnék egy Kertnyi kb 200 nm folhagymát ültetni. Mit ajánlanátok a vetőmagvèddelmére? Csávázás, vagy valamilyen vegyszer esetleg? Félek hogy nehogy baja legyen, már mire kibújik a földből. Köszönöm a segítséget.

Sziasztok. Új 4Gen es monitorom van. Valamiért nem akar aktív lenni a satirozás. Mit kellene álítani? A-B össze közve. Kormányzás pesig aktív. Ekkor sem akkar működni. Halvány szürke

.

Sziasztok.Ti mostok Sterimóval Furott kútról? Nektek is foltos utánna a felület? Van valami megoldás esetleg erre?

Sziasztok. Valaki tudja a Mezőhegyesi elektronika szerelőnek a telefonszámát? Ha igen e-mailben eltudja küldeni? Köszönöm

Előzmény: Szabi. #164 hozzászólásaHól veszitek ezt a nerta termékeket?

Előzmény: Szabi. #164 hozzászólásaKöszi :)

Előzmény: Szabi. #162 hozzászólásaMelyik fajtát használjátok a nertából?

Köszönöm mindenkinek a segítséget smile thumbup Közben én is találtam ilyen Hab pisztolyt. Elvileg ehez is tudnak adni ami nekem van, olyan menettel.

Szerből esetleg valaki próbálta már ezeket a márkákat? Nerta/Grass/K2 /Brilliance

19.000 Ft

https://carshine.hu/products/heavy-duty-foam-snow-foam-lance?variant=16398179958835

Értem. Köszi a segítségeket. De ha a 60 fokos vizel dolgozok, nem érdemes egy Nerta szert pl 60 fokon 2% arányba használni "gondolok itt a meleg vizes autó mosók ahogy meg vannak oldva".? jobb az Aktív hab?

Sziasztok. Van egy Karcher HDS10/20 4M Gépem. És az érdekelne, hogy milyen szert ajánlotok hozzá? Illetve aktív habot hogy tudnék vele csinálni? mert a gyári szer felvevő részen bevesz 2-3dl mire megjelenik a cső végén. Köszi az infót.

Cikkajánló


Export regisztrációs kötelezettséget vezetne be a takarmánykukoricára az agrárminiszter
Sajtóközlemény
Az elszállt enegriaárakat hamarosan a lakosság is megérzi?
Az elszállt enegriaárakat hamarosan a lakosság is megérzi?
Az EU-ban Magyarországon igen alacsony a lakossági áram és gázdíj.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

Vigolo Forgóborona 3m
Vigolo Forgóborona 3m

680.000 Ft

IBC tartály,  élelmiszeripari
IBC tartály, élelmiszeripari

18.500 Ft

Steyr 8080 Turbo Traktor
Steyr 8080 Turbo Traktor

1.950.000 Ft

Műanyag hordó,  élelmiszeripari
Műanyag hordó, élelmiszeripari

6.200 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2021 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]