Anicska adatlapja

Becenév: Anicska
Csatlakozott: 2009-06-29 09:57:15
Utolsó belépés: 2021-08-10 17:12:16
Fórum hozzászólás: 572

Fórumhozzászólásai

Előzmény: gcastle #4994 hozzászólásaHa tudod akkor írd már le a felvásárlási árát is .

Előzmény: HUNOR Services #1 hozzászólásaEz most felvásárlási és termeltetési információ lenne ?

Előzmény: madle #2903 hozzászólásaKöszönöm szépen .

Előzmény: madle #2901 hozzászólásaHol tudtad megnézni ?

Előzmény: Tobszi #9592 hozzászólásaNem olvastam ,de ezt az anyagot mint baktérium trágyát kell kiszorni ,tehát nem eső függő ,de mindenképpen növényre kell kiadni . Itt válaszolok Endypapának is , kezdtem a borsóval a szedés után bele tömtem hordókba és őszre teljesen lebomlott csak le kellett szűrni és kész . a másik a zöld hulladékok szintén hordó rá a víz két hónap és kész nyáron még hamarabb . A nagy korók teljesen lebomlanak ez csak pár hektos tétel ,de lehet iparira fejlesztem .

Előzmény: Sanyee #9604 hozzászólása


Ez nagyon tetszik .Szerintem is a talajtakarás egyik megoldás ,már nálam is bizonyított gyümölcsösbe , a szója valószínű fényhiányába nem fejlődik ,de a következő évre előkészíti a talajt .

Előzmény: Zoli1437 #9587 hozzászólásaTermészetesen ez csak egy gondolat ehhez hozzá kell tenni a műtrágyát ezzel inkább termés növekedésbe reménykedek igen még lehet etetni a növényeket Sk Laci .

Van már aki gondolkodik hogyan tudnánk kevesebb műtrágyával termelni ,és hasznosítani a környezetünkbe meglévő nitrogén forrásokat ?Milyen nitrogén forrás lehet ? Probaképpen csináltam komposztálást vizben oldva szerves anyagokat az ősszel kiszortuk gabonára és szemmel látható a változás 20 ha .

Előzmény: vinchi #779 hozzászólásaÁrpába és tritikáléba is alkamazzuk ,hengerezés után elég megtört a vetés ,de pár nap múlva beindul ,talán legjobban az árpának használ ,de a többi is megújjul és intenziven kezd nőni . Hengerezés előtt kap szemcsés műtrágyát utána már csak folyékony és kész .A gabonák április elejéig bokrosodnak a szárba indulásig .

Előzmény: vinchi #764 hozzászólása


Évek óta csináljuk ,de gyűrűshengerrel és el lehet végezni még március vége felé is .Igen a tömörítés miatt és kap egy streszhatást ami növekedésre és bokrosodásra készteti .

Előzmény: daristan #8780 hozzászólásaMert Európa hófehér és makulátlan ,de ettől függetlenül a kis szürkék is oda tartoznak a térkép szerint .

Valaki árszerelte már a kertitox permetezőjét elektromos szakaszoló rendszere ?

Szép jó napot mindenkinek ! Szeretnénk korszerűsiteni egy 20 hl kertitox szántóföldi permetezőt ,csak a keretemelő hidraulikus a többi mechanikus . Ha valaki csinált már hasonlót kérem írja meg hogyan csinálta meg a keretek hidraulikus nyítását esetleg szakaszoló beépítése.Előre is megköszönöm a segítségeket !Ez a régi henger tartály még .

Kb 3q SU ELLEN csávázott vetőmag eladó a vetésből kimaradt .

Előzmény: oliverkovacs81 #4844 hozzászólásaLucerna és kész ,esetleg zöldugar . A zöldugarba is van 45 % lucerna keverék is .

Előzmény: glajos1990 #4848 hozzászólása


Önállóan választható ,lehet 5 ha nagyobb csak kevesebb pontot adnak és kevesebb a támogatás .

Előzmény: jocek26 #4842 hozzászólásaA nyilvántartás szerint szántó ,akkor gyepbe csak úgy lehet kérni az AKG ha át lesz minősitve a földhivatalnál gyeppé .Egyébként csak ideglenes gyep amit négy évig lehet fent tartani .Érdemes rendbe tenni mielőtt jön a bünti .

Ma még láttam utánfutóval szállították a bodzát.Ez a természetes beérés ha mindig így vették volna át akkor egy csomó idegeskedéstől megkimélik a termelőket és a mennyiségtől függetlenül jó évet zárnak .Ez után remélem újra öröm lesz termelni .

Előzmény: tormatamasj #100 hozzászólásaNagyon jó és szépen dolgozik .smile thumbup

Előzmény: mtz1221 #5660 hozzászólásaMilyen erős a traktor ami huzza ?

Előzmény: Selvin #4807 hozzászólásaIdeglenes gyep négy évig lehet utána át kell minősiteni állandó gyepnek.A feltörés ugyan az mint a lucerna.

Előzmény: Zsolesz83 #5578 hozzászólásaMegnéztem ,köszönöm .Nagyon jól dolgozik szép munkát végez .

Előzmény: Zsolesz83 #5573 hozzászólásaElőre is köszönöm !

Előzmény: medikus #4868 hozzászólásaKét évvel ezelőtt ennyiért vették a bodzát .sok -sok éven át .

Előzmény: Zsolesz83 #5567 hozzászólásaSzeretnék kérni képet a lazzitók elhelyezéséről ,nagyon tetszik ez a munkagép .

A zöldítéshez kapcsolódóan is figyelni kell arra, ha ökológiai fókuszterületként (EFA) parlagot számoltunk el, úgy azt akként kell fenntartani augusztus 31-ig (az évelő pillangóst szeptember 30-ig).

Előzmény: Mezei József #4798 hozzászólásaÉn szeptember 30 után tudok .

Előzmény: horvath.agro #664 hozzászólásaSegítettél ,azért érdeklődöm ,mert valóban vásárlás előtt állok és kb.ez a keret amit kitudok gazdálkodni ,minden ötlet segít ,de végre szeretnék egy új és jó trakit.

Előzmény: Zsolesz83 #652 hozzászólásaSzuper jól leírtad köszönöm szépen .Lehet ,hogy ostoba a kérdés ,de még megtudom érteni a dolgokat .Nagyon sokat segítettél !

Előzmény: horvath.agro #650 hozzászólásaKöszönöm szépen .

Előzmény: horvath.agro #647 hozzászólásaKöszönöm .A motorvezérlő program tehát nem annyira fontos a teljesítmény leadásánál ? Egyébként valóban sok a közös ,de az ár fog dönteni .

Előzmény: mtz1221 #644 hozzászólásaEzt a tipust már nem nekem árazták be .

A 4105 -ös vagy a 4085 -ös a jobb választás ? Ha tudtok össze hasonlitást írni az jó információ lenne.

Előzmény: horvath.agro #632 hozzászólásaMit jelenta 115 -ös program ?

Előzmény: Selvin #1489 hozzászólásaNem jól csinálta .A költségek fedezésére kapott támogatások a pályázati pénzek.

Előzmény: Selvin #1487 hozzászólásaTerületalapú támogatás .

Előzmény: Anicska #10704 hozzászólásaEgyenlőre kész a kormány vissza rakása .

Előzmény: lorant90 #10694 hozzászólásaSzia ! Hogyan kell vissza rakni a kormánymű házba a kormányrudat a rajta levő gömbbel amibe a golyók vannak ?

Előzmény: lorant90 #10694 hozzászólásaVáltó szerelés és gyűrű csere ,meg volt billentve a fülke ,de már minden helyre rakva csak a kormány van hátra ,most lehet újra kezdeni .

Előzmény: lorant90 #10690 hozzászólásaKöszönöm a választ ,holnap reggel neki kezdek .

Előzmény: lorant90 #10686 hozzászólásaKöszi a segítséget !Az oldal deklik a fülkéből szedhetők szét ,vagy a gép alatt kel szét bontani ? Úgy tűnik ,hogy a fülkében nincs csavar vagy csak fel kell pattintani a lemezt ?

A 6045 zetor kormányoszlopa ki lett szedve és mikor teszem a helyére nem tudom rögzíteni ,nem tudom a helyére csavarozni .A kormányműházba találtam egy csomó csapágygolyót amit mágnesal szedtem ki .eddig eljutottam ,de a hogyan tovább nincs meg .mivel kell az orsót rögzíteni ?honnan jöttek a golyók ?

A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm !

összesen egy bevallásba kell beadni a szántót,gyepet,gyümölcsöst egyszerre.A C 3 -lapon van a gyümölcsös terület megadása ,ha denimised is van azt csak a számláknál kell megosztani .

Előzmény: hajdudezs #2874 hozzászólásaHa a számla teljesítése 2020-ban volt szerintem felhasználható ,de van egy ingyenes szám amin én elértem őket 1819 hívd fel és az a hivatalos vélemény.

Előzmény: búzavirág59 #2870 hozzászólásaFelhívtam őket és az első két negyed év 90,487 a harmadik és a negyedik negyed év 100,4922 ez hivatalos.

Előzmény: jozef24 #10439 hozzászólásaKöszönöm mindenki segítségét ,meg lett a rajz is ,ma újra kezdődik a szerelés köszönöm szépen mindenkinek a segítő hozzászólását .

Előzmény: lorant90 #10435 hozzászólásaOkvetlen megírom ,

Előzmény: lorant90 #10433 hozzászólásaReggel próbáljuk köszönöm a segítséget .

Előzmény: jozef24 #10431 hozzászólásaCsak a könyv lesz nagyobb ,de nem lehet lapozni .

Előzmény: Hali Laci #10426 hozzászólásaBeírtam meg van a típus ,de csak árat ad ki amiért meg lehet venni a katalógust .

Cikkajánló


Megoldás a dióburok-fúrólégy ellen, élelmiszerárstop, műtrágyaválság
Megoldás a dióburok-fúrólégy ellen, élelmiszerárstop, műtrágyaválság
7500 milliárd forint forrás juthat a magyar agráriumnak; kemény döntéshelyzetbe...
Exportra fel! Itt a segítség a vállalkozásoknak!
Exportra fel! Itt a segítség a vállalkozásoknak!
Exportfejlesztési eszköztárak agrár-élelmiszeripari vállalkozások számára. Nézd...

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

Mtz ülés eladó
Mtz ülés eladó

65.000 Ft

Spanifer 12új eladó
Spanifer 12új eladó

2.600 Ft

Spanifer eladó 10db
Spanifer eladó 10db

2.200 Ft

Bolgár oldalazó talajmaró eladó
Bolgár oldalazó talajmaró eladó

650.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]