Gázolaj árak 653 Ft Benzin árak 641 Ft EUR 392.93 Ft USD 369.14 Ft CHF 403.71 Ft GBP 459.56 Ft

Fórum

Becenév: kulakman
Csatlakozott: 2009-12-21 18:15:46
Utolsó belépés: 2023-06-07 20:33:58
Fórum hozzászólás: 1652

Fórumhozzászólásai

Előzmény: Igazi Földönfutó #2700 hozzászólása


"Itt először a baloldal lesz szétverve,ha Magyar sokáig bírja."

Belenyugszunk Isten akaratába!

Előzmény: F. Bálint #59155 hozzászólásaJó lenne ,most jövök a tanyáról feltűnően "alulról jött a zaj" mondták szüleim annó amikor még a rádió is luxus volt, és talán megbízhatóbb is volt mint a mai jóslások!

Előzmény: colizoli #59140 hozzászólásaMondjuk én is nagy bírálója vagyok az időjós társadalomnak , de annyit enyhítő körülménynek be tudok ,hogy a sajtómunkások , sokat esznek azért ,hogy elmenjen a kedvünk az időjóslás figyelembevételétől , mert olyan címeket rittyentenek ,hogy azért ütni kéne!

"leszakad az ég"
"döbbenetes idő jön "
"ilyet még nem látott" stb
aztán lesz egy kis csepergés!

Előzmény: .Richard. #59127 hozzászólásaNem Hasutasnak szántam , ő talán amatőr , én a tudomány emberein kérem számon amit írtam!

3 napja még jósoltak 20mm körül ide ahol élek ma meg 1 mm-t, tényleg meg tudják végre mondani a tudomány emberei,hogy milyen idő volt tegnap???????????????????????????????????????

Előzmény: nsetelka #30420 hozzászólásaMost írják a határozatban szereplő eurót forintra!

Előzmény: kovacsviktoraggtelek #30416 hozzászólásaValami közelebbit, milyen jogcím??

Előzmény: Ohaza63 #107237 hozzászólásaHát a czermanik sem magyar, ez az anyai ág a lelencesnél, az apai ág kanzler, ha jól emlékszem , az sem magyar, ja és az összes kisbetű szándékos!

Előzmény: tinca12311 #30403 hozzászólásaMa kaptam határozatot!
Jóváhagyott 03 06-án, az üt-ben!

Lezajlott a nagy gazdatüntetés, volt egy traktor és néhány bámészkodó, mégis ki mit gondolt?????????

Vélemények??????

Előzmény: Ohaza63 #3763 hozzászólásaÉn ezt valaha úgy mondogattam ,hogy " vagyonos ember nem lehet balos" !
Mert ha szétosztogatja onnantól nem vagyonos, akkor lehet már balos!

A mai balosok azt sem tudják mit jelent annak lenni, de ez legyen az ő gondjuk!

Előzmény: Ohaza63 #3758 hozzászólásaJakab Pityu ott tartózkodik ahol jónak látja , ez egy szabad ország , ja és te is!

Be volt itt sózva sok ember az egyik alkatrész boltos azt mondta pénteken ,hogy szombat reggel kinyit ,hogy ha felmenőknek kell valami alkatrész akkor ad, utána bezár mert úgyse lesz itthon senki, a másik azt kérdezte mikor megyünk , mondom haver menj ott voltál 19 éve is , ha úgy látod menj!
Egy képet láttam a tüntiről azon 1db traktor volt meg vagy 5-6 ember, nos itt fórumon többen jelezték ,hogy ott lesznek , hol voltak , tán csak nem Dobreva asszonynál???????

Előzmény: ttetudod #2506 hozzászólásaVagy nem kesereg , nem panaszkodik , hanem él a lehetőséggel amit az élet elé vet és örül kis dolgoknak is !

pl unokák

Előzmény: Koczka József #2496 hozzászólása....mint a gazdák nyomora!

Hát én nem így látom , eleve nem nyomorog senki, meg aztán nagyapám akinek jogfolytonos utódja vagyok, azt mondta minden ember a maga szegénye, hogy mit értett alatta azt nem tudom , mert 9 éves voltam amikor elhunyt!

Előzmény: Koczka József #2485 hozzászólásaJa azért kellett nekem már 19 évvel ezelőtt a fővárosba traktorozni , mert dőlt a lé, legalább nekem ne hazudj!

Előzmény: Pont #2453 hozzászólásaNemrég egy könyvben olvastam ,hogy egy juhtenyésztőnek milyen szakmákhoz kell érteni, - volt vagy 30 szakma felsorolva-de nem volt benne az időjóslás, meg a földügyek , és tudnánk még párat!

Pár perce érkezett az értesítés ,hogy jó a beadott kérelem , és elkezdi az érdemi munkát a Natura igénylésben!

Előzmény: geniusfifa10 #30292 hozzászólásaNekünk tavaly kb 70% megjött, nem is panaszkodok , ma pl a natura váltott státuszt, menni fog ez , jun 9-ig sok pénz ki fog menni!

Előzmény: Ohaza63 #3570 hozzászólásaAkinek Raskó igazodási pont az az emberiség ellen egyéb gaztettre is képes!

Előzmény: Igazi Földönfutó #3545 hozzászólásaJa az Orosz agrárminiszter megköszönte a szankciót az Uniónak , azóta nemhogy önellátók, exportra is a jut ,a mi piacainkra!

Előzmény: colizoli #30283 hozzászólásaEgyütt érzésem!

Előzmény: colizoli #30275 hozzászólásaA baj ott van ,hogy azt nem tudjuk innen megmondani,hogy mi az az ok amiért valaki kapott , valaki meg nem , egyébként szerintem halad a kifizetés, én már kb 70 -5át megkaptam a támogatásoknak, és még az állatos jogcímek hátra vannak , nézetem szerint jun 9-ig még sok mindenki fog kapni!

Előzmény: Joco7211 #106417 hozzászólásaÁllítólag vannak 40 ezren , jó , és ha ferivagyklári hívta volna őket hányan lennének, 4 ezren, ennyi!

Most a nagylelkű influenszerek csinálják a politikát a politikusok helyett!

Mi meg foglalkozzunk a magunk dolgával , van nekünk elég ,minek vegyem én magamra a más baját, egy cimborám mondása, "nem sirathatok el minden halottat!

Valószínűleg szálas pillangós pénz érkezett, semmilyen értesítő levél nem jött előtte, még az ÜT-ben sem látszik semmi , a lé itt van ez a lényeg!

Előzmény: Koczka József #30194 hozzászólásaTe így emlékszel , én másként, a többiek akik nem szóltak hozzá azok is emlékeznek valahogy , a jövőben ehhez már én csak akkor szólok hozzá ha valaki sérteget!
üdv

Előzmény: Koczka József #30192 hozzászólásaTe félreértesz valamit jóbarátom abban amit leírtam egy csepp irónia sincsen , ez volt maga a vérvörös valóság!

Mit ironizáljak én bárkivel, én és a családom 105 éve szakadatlanul gazdálkodik, - még abban teleba@tt kommunizmusban sem volt a tszcs tagja pl az apám, hanem gazdálkodott, keservesen de gazdálkodott!

Előzmény: Koczka József #30190 hozzászólásaKérlek szépen hosszas egyezkedések és tépelődés után hajdúból elindultunk a nagyfaluba 2005 02 21-én

és csak tudhatták ki van ott , mert 02 25én érkezett az utalás , ez a legelső kiutalás a folyószámla adataimban!

Előzmény: Koczka József #30186 hozzászólásaSemmilyent!

Előzmény: tinca12311 #30181 hozzászólásaÚgy kell szavazni,hogy 19 évvel ezelőtt azok akire most adnád a voksodat ki sem akartak fizetni semmiféle támogatást , attól , meg ,hogy azt minden évben fizetni kell dührohamot kapott a táncoslábú , meg a veresjani!

Előzmény: rtamas76 #3149 hozzászólásaAmikor 19 éve kellett tüntetni, nem voltunk kormányon, a fényességes nyugaton most sem azok vannak kormányon akik velük vannak , 10-20 éve még azok voltak , csak közben a "setétződek " akik miatt ez az uniós paláver van , felnyertek és ők osztják az écát, nemcsak a mezőgazdálkodóknak , hanem pl az energiaszektorban is , és csak annyit tudnak , az atom rossz , minek az , hisz van áram a konnektorban!

brrrrrr

ui: legalább annyi örömünk legyen ,hogy most nem a feriklára van kormányon !

Előzmény: Pont #8670 hozzászólásaLaikus válasz: jogtalan gazdagodás az eladónál , mivel csak egy vételár jár neki!
Ha kell perelni kell , de elég zavaros!

Megint az ,hogy az ügyvéd nem áll feladata magaslatán!

Előzmény: rtamas76 #3138 hozzászólása


Remélem azért lesz aki ott lesz?!

Előzmény: imremajor #30117 hozzászólásaA tenyészbika háremes pároztatással mi a gond , bejelented hogy a bika ettől eddig ezen egyedekkel hált , amikor megellik a tehén bejelented a borjú születését, mi ezen olyan nehéz , évek óta így csinálom soha nem volt gond, az inszeminálással annál több , bár nekem jóravaló emberem volt nem késett a bejelentéssel , ugyanez van ha az állatorvos lusta trehány akkor szívás!

Előzmény: Ohaza63 #2936 hozzászólásaItt is volt, legalábbis régen!

Előzmény: nsetelka #30099 hozzászólásaNem, csak státuszváltás volt nálam pl 01 25-re de tavaly március , előző évben április volt a kifizetés , nagy reményeket nem fűznék hozzá, hogy februárban lesz!

Előzmény: imremajor #30088 hozzászólásaMég tavaly novemberben több ismerősnél , azóta nem hallottam!

Előzmény: kovacsviktoraggtelek #30081 hozzászólásaA szálas pillangós meg egy hete, most ,hogy felhívtátok rá figyelmet megnéztem!
Majd csak halad még január van!

Előzmény: kitarto1 #30051 hozzászólásaIgen még tavaly, nálunk a szudáni füvet nézte lucernának , de ez elenyésző terület volt a többihez képest!

Előzmény: mihaszna #30045 hozzászólásaAkkor a legújabb jókívánság az legyen, "legyen rühes a kutyád", mert a legjobb öröm a káröröm abban egy csepp irigység nincsen!

Előzmény: Gandhy #2460 hozzászólása90 körül vette meg a céget ahol dolgoztam az Amerikai General Electric, kérdést intéz hozzánk a munkaorvos alkoholt mennyit fogyaszt,őszinte válasz, hetente 2-3 sör , beírás alkoholfüggő. a jó édes anyád az!

Előzmény: Ohaza63 #2198 hozzászólásaA mai rendelt átok , "aggódjon érted a nyugati fény" hátha fog valakin!

Előzmény: Csavarkulcs #105152 hozzászólásaZselé Davosban azzal riogatott ,hogy nem tud több gabona Európába jönni ha győz Putyin , na ez aztán szép jövő , hát nem ezért forrong az unió gazdatársadalma , mert jön az a fránya ukrán gabona , micsoda világ!

Előzmény: nemerdőmérnök #2035 hozzászólásaHa 4-5 naponta a "műhód" átmegy felettünk és látja ,hogy pl elsimítottam a földemet akkor naplózza le helyettem , mert ez a mostani rendszer csak arra jó ,hogy megnézze jól írtam-e be amit elvégeztem!

Kíváncsi vagyok egyébként ,hogy tényleg látja-e mi történik, egy hanyag gazdának még most is kint van a bálája a földön, amit előírás szerint egy hónapon belül le kell hordani a földről!

Van olyan ismerős akinek hasonló nagyságú tárgyat láttak a földjén és egy jóakarója szólt jobb ha eltávolítja , mert késni fog a támogatás!

Előzmény: Pisti09 #29985 hozzászólásaNekünk már 19 éve el kellett indulni, és el mentünk!

Előzmény: Joco7211 #1801 hozzászólásaLehetséges ,hogy mi már kb 19 éve traktorral tüntettünk , amikor ezeknek még minden jó volt, minket már akkor átb@tak?!

Előzmény: Iza bella #8592 hozzászólásaAz a föld már régen a más nevén van!

Egy megjegyzés mindannyian nyereségvágyból gazdálkodunk(de nem aljas indokból) , az én családom 110 éve, -mivel a szüleim nem voltak tszcs tagok- megvan a jogfolytonosság, aki régebben csinálja az tudja érzi ,hogy nincs itt nagy baj csak sokan éhesek, bár egy részének csak a szeme kívánja!
Amikor nem volt támogatás és amikor mindent vitt a víz azt is túléltük ezt is túl fogjuk , azért a többes szám mert a fiam és az unokám is itt van velem!

Előzmény: jogértő #104195 hozzászólásaLejöhetnétek a karácsonyi hangulatról , mert ez egy kissé erős , nekem !

Most sétáltam ki az ásott kutamhoz, a nyugvó vízszint kb 50 cm , nem kéne sok eső egy hónapig!

Előzmény: Bán Zsolt #12596 hozzászólásaMost már egyszínűek , kiment a fehérfejűség az állományból , az egy elég erős marker , kb most van a 7-ik limo tenyészbikám , a régi állományból egyetlen mtarka tehenem van , az pont tegnap ellett meg annak még fehérfejű a kölyke!
Engem a szedő meglát már mondja is ja maga az,magának szép állatai vannak!

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Csapdában a magyar mezőgazdaság. Hogyan lehet kitörni?
Csapdában a magyar mezőgazdaság. Hogyan lehet kitörni?
Támogatásokra alapozni hosszú távon nagyon nehéz lesz, mondja a szakértő.
Támogatott tartalom
Így lehet benyújtani a 2024-es egységes kérelmet!
Így lehet benyújtani a 2024-es egységes kérelmet!
Fokozottan figyelj a benyújtási határidőre!
Rövid tárcsa
Rövid tárcsa

2.799.000 Ft

Kétkorongos kasza
Kétkorongos kasza

140.000 Ft

Permetezés vállalok
Permetezés vállalok

5.000 Ft

Krone Easy Cut F 320 Frontkasza
Krone Easy Cut F 320 Frontkasza

3.550.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]