Gázolaj árak 681 Ft Benzin árak 660 Ft EUR 386.85 Ft USD 363.11 Ft CHF 400.96 Ft GBP 445.04 Ft

Fórum

Becenév: Full Random
Csatlakozott: 2012-07-19 08:21:37
Utolsó belépés: 2023-07-20 09:16:44
Fórum hozzászólás: 369

Fórumhozzászólásai

Előzmény: olasz_kapo #14303 hozzászólásaPelargonic sav-nak olvass utána (slasher és társai marketing nevek) ha megy az angol megy a kémia akkor kB hidrogén peroxiddal le tudod perzselni

Előzmény: Isssti #1575 hozzászólásaPermetező nem is járt benne?

Előzmény: apuci #11024 hozzászólásaElőzmény: Full Random #11022 hozzászólásaBocsánat, facen megtaláltam.

Előzmény: Gatti #11020 hozzászólásaBúza árat tudsz esetleg tőlük?
En nem találok a honlapjukon semmit.

Előzmény: Josku #12115 hozzászólásaOlyankor mi a célod a szilárd karbamid kijuttatással. Légkör ammónia tartalmának dúsítása?

Előzmény: lala #11933 hozzászólásahttps://ikragrar.hu/mutragya/folyekony/stabile-ns
330+fa, idén fizet, jövőre kihozzák, ibc tételenként

Előzmény: 87attila723 #70 hozzászólásaTudsz esetleg róla képet mutatni?

Előzmény: 87attila723 #68 hozzászólásaAz osztrák határnál hirdettek pár éve egy difi hibásat, azt tervezed megvenni? 40 évesek lassan, ha ki tudod magadnak pofozni akkor jobban végzi a talajmunkát kevesebb üa.-ból mint az orosz.
Szervízkönyv de lehet csak alkatrész katalógus szerintem található a neten alapos keresés után.

Előzmény: piese1 #37 hozzászólásaBontott motorból adagoló van?

Előzmény: Berkó_ #8025 hozzászólásaKértem és kaptam Segítséget, már ki is juttattuk. Köszönöm szépen neked és a fórumnak, közösségnek)

Előzmény: Mihály #8026 hozzászólásaNe haragudj, el szoktam siklani a hozzászólásaid fölött de 2 dolog most zavar. 1, tele kommentelted a gyomirtás topikot tájékozatlanságod miatt. 2 beleálltál a szaktanácsadókba. Igenis a szaktanácsadó bőven megkeresi egy gazdánál a hasznát és ezt általában huszonéves eggyüttmőködések is szokták mutatni. Ők bizonyos tekintetben azért vannak, hogy segítsenek látni a fától az erdőt, naprakészek legyenek, neked pedig ha van egy elképzelésed akkor megerősítsék vagy megcáfolják. Fogd fel így. Minden más kommentednél pedig nem kell jönnöd a saját beteg világoddal. Igen, mindenki tudja hogy a gazdák egy hierarchia alján vannak és minél nagyobb volumenű valaki és vagy jobban lavírozik, szövetketik, összefog, annál kedvezőbb helyzetben van amikor portékát adni vagy venni kell. De neki is 24 óra egy nap. És igen, gazdasági mutatók részei vagyunk, 10 éven belül nem lesz készpénz, van egy állandó dolog az életben az pedig a változás ráadásul az élet halált okozhat. Sikert kívánok) , zökkentsd ki gondolataidat mert nagyon egyoldalúak mostanában, azzal foglalkozz amire hatásod van.

Sziasztok, Szolnok megye környékén, vagy akár Pest megyében a kitudna esetleg valaki segíteni 2 ha-ra elegendő starane 333 ec-vel. 1 flakon is nagy segítség volna. Szulákot szeretném megfogni.
Mikro gazda vagyok...
Köszönöm szépen előre is.

Előzmény: >>>>Cs.Gazda>>>> #1952 hozzászólásaReto engedélyel közlöm az infókat.
Dealer:www.pulveimport21.com
Gyártó :www.ampsprayers.com
Gépen lévő matricák.

Sziasztok. Gardoprim plus gold meddig bírja eső nélkül? A magágy amire került az rendesen príma, de 12 milit kapott 6 részletben májusi orkán böjti széllel. 15 napon túl van még esély valamire, vagy felejtős induljak monsoon active-ért.
Kössz előre is)

Előzmény: >>>>Cs.Gazda>>>> #1950 hozzászólásaNem tudom, ezt Svájcból hozta. Ha szeretnéd lefényképezem az adattábláját. Illetve megkérdem tőle a dealer nevét.

Előzmény: Full Random #1869 hozzászólása

Csak ez a gagyi potóm van, de hidd el közös a szolgáltatónk, én megműveltem-tavaszi grubberral, de ez a talaj hadja magát

Előzmény: Roys #1842 hozzászólásaszintén zenész, mi tegnap vetettük.
Te merre vagy a világban? az én veteményemet itt találod ha érdekel, 1 perc letérés a főútról

47.0858515227004, 20.341399282305605

Előzmény: Zoli 63 #4930 hozzászólásaSterilebbé, sírok....

Sziasztok, karbamid ára hol tart most. Kis tételben 1 zsákjával(500kg)?

Előzmény: jancsi84 #1135 hozzászólásaegy kinyithtós régit tudok adni

Előzmény: Gatti #7445 hozzászólásacibak kaluterm 47ft 14%víz alatt, 2%szemét alatt fizeti teljesen levonás feltárolás nélkül

Előzmény: medikus #4779 hozzászólásaGyőztél) smile aikido Meghirdettemsmile devil

Előzmény: Gumóka #4768 hozzászólásaItt eladó lesz a 14-es, 3 óra hosszára vagyok tőled, ára nem sok lesz, van sok apróság rajta de mióta kihozták a tszből azóta tető alatt van. Hívj fel s elmondok róla mindent, vagy szaladj el megnézni ha van kedved. Ha engedi a fórum mindenkori tagsága akkor teszek be róla képet és leírom a dolgait.

Előzmény: bandigh #22875 hozzászólásaCsak mondtam egy tippet, nem ismerem a motort

Előzmény: gcastle #22845 hozzászólásaOlajhűtő vízteres?- esetleg

Előzmény: steeveo84 #19279 hozzászólásaKéne még párnéhány információ, milyen hibrid, mikori vetés, merre vagy a kárpát medencében?

javaslom figyelmedbe ezt a cikket

https://www.agronaplo.hu/szakfolyoirat/2012/02/szantofold/a-kukorica-fejlodesi-fazisai-kornyezeti-agrotechnikai-igenyek-es-a-beavatkozasok-lehetosegei

Ha léhás porózusnak érzed akkor szerintem egyszerűen lejárt az ideje azoknak a sejteknek. Vagyis valami történt akkor amikor differenciálódtak (egyszerűbben inkább talajszintben voltak) valami komolyabb stressz tényező 20 és 40 napos kor között.
Fagy? növényvédelmi kezelés? relatív tápanyaghiány hideg talaj miatt?

Előzmény: dobos Mihály #113 hozzászólásaElőfordulhat, hogy akad a telepen. Küldj méretet s megnézem. Messze vagyok de postaköltségért oda adom szívesen.

Előzmény: zsozsi51 #5175 hozzászólásaAz enyémre egy ásóborona tagot tett valamelyik korábbi gazdája, jó dolognak tűnik.

Előzmény: Bálint1989 #5183 hozzászólásaennyiért viszik erre is de ez elég sovány koszt, ha ezt leosztod 3 óra hosszára 15 tonnával az úggy nem vastag

Előzmény: kukaccsosz #5180 hozzászólásaamikor erre volt ilyen kombájn és szükség is volt rá, akkor 25 + üzemanyagért vágta hektárját a kukoricának

Előzmény: Gatti #73 hozzászólásaMalom 47 ért veszi

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Tegnap sikeresen beleszagattam a buffalo adagolójába a fejszelep leszorító csavart (remélem jól nevezem meg). EGyik végére a porlasztóhoz menő nyomócső megy a másik vége pedig a fejszelephez. 12 illetve 18 mm átmérőjűek a menetek rajta. Holnap megyek a dorkerhez megkérdezni tudnak-e ilyet rendelni nekem, de addig is érdeklődöm. Hol kapok vagy hol találhatok ilyet?

A katalógusban a 11-es számú : cikkszáma 2.4629.150.3
Köszönöm szépen előre is a segítséget)

Előzmény: istvanppp #3942 hozzászólásaNyomás értéket nem tudok, ne olyan magasról kb 40m-re tűrhetően kicsepegteti.

Előzmény: Jago #856 hozzászólásaAmennyit még kifizet, de 20-22 ft/kg reális lehet. Lónak vagy marhának megy?

Előzmény: K__K #6494 hozzászólása


Aszattal szemben nem tudsz jelentőset alkotni expresses naprában állományban. De lehet hogy napraforgóban állományban általánosságban igaz ez a kijelentés. Kelés előttti glifó koktél ha muszály aszatos táblába vetni mindenképp.

Előzmény: K__K #6485 hozzászólásaNem vitamin neki de bírja.

Előzmény: roman #6484 hozzászólásaA te napraforgód milyen? Ha expresszes akkor semmi baj nem lesz.

Előzmény: broll79 #1443 hozzászólásaEz akkor is egy jó és nem vészesen drága kombó, tegyél hozzá karbamidot is és még tutibb. Amiket felsoroltál azokat fogja.

Előzmény: broll79 #1441 hozzászólásaMcpa (mecomorn-nufarm) 1 l/ha a granstar mellé vagy egyé
B tribenurom metil (nuance 750 wg) termék 15-20g/ha dózisban.
Ezek még most is fujhatóak, de legkésőbb virágzásig. Olcsó es jó, csodát ilye korár nem tudsz tenni, persze látni kéne az állományt.

Előzmény: bandigh #22592 hozzászólásaA gép nem az enyém, bérmunkába jött vetni de a napraforgó vetést még csak gyakorolja. Érdekes, hogy kukorica vetéskor rakott bele valami púdert de napraforgónál nem. Mindenhol 70 ezerrel vetettem a napraforgót.
Kukorica vetéskor is volt vetőmag imitt amott a föld tetején, szóval valami hiba biztosan fenn áll.
A mélységet többször ellenőriztem kikaparással, az teljesen jó volt.
Köszönöm szépen a segítségeteket.

Előzmény: lac* #22588 hozzászólásaBeton kemény alatt télen, felázott talajban feltehetően hivatásos vadász által vágott terepjáró nyomokat értek. Ott földút keménységű a talaj.
Alapvetően nincs baj az egyéb részeken.

Előzmény: RkTomi #22589 hozzászólásaNem fogok, direktvetés gyakorlás van. A baj mégis az, hogy 70 ezerre van állítva de több mint 10 %-al többet vet. És még nem tudom hova kerül az a mag, valahol lennie kell és szerintem nem kerül be a magárokba, valahol felette melette pottyantja el. Keléskor majd többet tudok erről is.

Előzmény: gcastle #22586 hozzászólásaSzerintem nem, de lehet hogy beton kemény részeken nem tudja tartani a mélységet a vetőgép és ott igy is ki tudja emelni?

Sziasztok! A képen látható vetőgép miért hagyhat a föld tetején napraforgó vetőmagot. Kicsit mintha meg is lennének roppantva a magok.
Köszönöm szépen a segítseget előte is)

Előzmény: Gyeni #488 hozzászólásaPanelhiba, csatlakozó alj hiba.

Előzmény: endypapa_20120 #642 hozzászólásaA gidának az összes tej kell, de kezdeti 2-4 dl-től végső 1-1,5 l amit kiszopik magának saccung. Cumiztatás más téma.
A kecske ellése (azt megelőzően ivarzása) hormonális beavatkozás nélkül nem eltolható az évben. Mindig tavasszal ellik.

Előzmény: Adam91 #1486 hozzászólásaJó tapasztalat van vele mert aszatot és vagy szotyit pofán verni nagyon jó. Tavaly alaposan utána olvastam sz Mcpa-nak es az ausutrál leirasa adta meg a választ. Termékenyülési gondokat okoz ha nem jókor teszed ki, vagyis rosszkor avatkozol be a búzád hormonháztartásába. Bokrosodastól 2 nóduszig valamint zászlós levél kiterüléstől virágzásig ne kezelj mcpa-val. Amúgy nagy átlagban mehet. A többi tényező pedig mindentől függ, úgy is kell mellé tenned valamit.

Előzmény: Apáé #4605 hozzászólásaCsak csupán csak N fejtrágya kijuttatásra nem ajánlom mert nagyon fellazítja a szöveteket ennek hatására borzasztóan könnyen legombásodik és nem fogod érteni pedig múlthéten még tök szép volt, Árpa jobban érzékeny rá, búza fajta függő.

Kérdésedre válaszolva, 1%-ot ír hivatalosan gond nélkül, én azt szinte mindig beleteszem mikor kezelés van, olvastam már itt a fórumon 15-20%-ot amihez nagyon észen kell lenni és az eredmény miszerint éget vagy sem az mindentől függ. Nagy területről van szó? még lehet bele is hengerezhetnéd a gabonába a karbamidot ha nincs folyékony vagy egyéb gyorsabban ható szilárd N műtrágyád.

Előzmény: mzsgy #4217 hozzászólásamilyen a talajod? talán az ammónium nitrát egy hajszállal jobb választás

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Hirdetés
Síktároló vagy gabonasiló? Itt van a segítség a döntéshez
Síktároló vagy gabonasiló? Itt van a segítség a döntéshez
A gabonatárolás lehetőségének megteremtésével időt, illetve biztonságot...
Hirdetés
Műtrágya nélkül indítjuk el a kalászosokat!?
Műtrágya nélkül indítjuk el a kalászosokat!?
Mit adjunk ki, mit hagyhatunk el, mennyit tudunk spórolni?
Targonca eladó
Targonca eladó

2.200.000 Ft

Genie S65 - 21,8 m - 4x4
Genie S65 - 21,8 m - 4x4

15.900 EUR

Manitou MT1335
Manitou MT1335

16.380.000 Ft

JCB 160 mini rakodó
JCB 160 mini rakodó

8.500 EUR

Minden jog fenntartva.
© 2023 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]