Gázolaj árak 593 Ft Benzin árak 573 Ft EUR 382.26 Ft USD 354.74 Ft CHF 404.86 Ft GBP 445.63 Ft

Fórum

Becenév: Mitya0
Csatlakozott: 2008-03-24 15:55:17
Utolsó belépés: 2012-07-24 21:34:33
Fórum hozzászólás: 459

Fórumhozzászólásai

Előzmény: #275 hozzászólásaköszi ermike az jó lenne ha megtudnádmondani

Előzmény: #1333 hozzászólásaremélem énis h ezért

Hello mindenki. Nekem lenne eggy ojan kérdésem h vettem nemrég 2 birkát. 1 kost meg 1 jerkét. a jerke az néha, főleg ha szénát eszik meg abrakot akkor látom h köhög. Ez normális? Meg kb 4 éves a jerke. Az már öregnek számít?

nekem legutóbb forráshiány miatt utasították el a ályázatomat de nem találom a határozato. Vajon az mvh ad egy akkori határozat másolatot ha bemennék????

Előzmény: #567 hozzászólásahát köszi a segítséget. Pigvint akarok nekik adni énis. A takarmány összetételben nemvoltam biztos h miből hány % de mostmár tiszta. Ha valami gondom lesz jelentkezem. Köszi szépen mégegyszer.

énbis tervezem h veszek jópár kitojt tyúkot. Van az udvarban zöld meg kapnak búzát. Ismerősőmnél a 200 tyúktól van h napi 160db tojást szed be.

medgyesegyházán 5000ft-ot beszélnek mázsánkánt a búzára

egy mázsa takarmány öszeállításhoz hízóbikáknak tud valaki adni nekem egy jó receptet.miből mennyi kell meg ki mit ajánl.

Swegítséget kérnék tőletek! Munkahely melett othon bele akarok vágni hízóbika nevelésbe. 2-3 dbal indulnék. Érdekelne mennyi tejpor kell egy egyednek mire szálal, meg kb mennyi szénát vegyek meg nem e lehet valahol szerződni őket h tuti legyen az eladás. Köszönöm segítségeteket. Hf bikaborjakat terveztem venni.

mit halottatok lesz jövőhónaptól pályázat fiatal gazdára?

Előzmény: #1180 hozzászólásamihaly0527@freemail.hu
Előre is köszi!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok!
Én Medgyesegyházi vagyok, békésmegyénől. Régebben írt nekem valaki itt a fórumban h tud egy jó pályázatírót a közelben csak sajna nemtom hova mentettem a számát. Tud valaki segíteni?

Előzmény: #1142 hozzászólásamiért?

sikerdijjas az illető vagy előre kéri a lóvét? Asztmondjátok h tuti?

Előzmény: #1137 hozzászólásamihaly0527@freemail.hu

Előzmény: #1134 hozzászólásamire gondolsz? vagyis kire?

Előzmény: #57 hozzászólásaez igaz. nemszoltam semmit.

Előzmény: #53 hozzászólása13lityóval 1 hektárt? hol lksz te? akkor az csak ugarolás volt nem?

Előzmény: #49 hozzászólásaa krisztus is tuti a szántásban. hány literrel szántassz?

Előzmény: #48 hozzászólása40 hektáros tábla ami 1km hosszú, középkötött vályog talajon.

Előzmény: #42 hozzászólásaez így van Optimális körülmény volt amikor ez a teljesíítmény megvolt. Volt olyan h csak 16-18 hektár volt egy bap.

figyi ez ennyi. aki elhiszi az elhiszi. Aki nem az nem. 7fejről beszélek. Hidd el Bende az ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: #1131 hozzászólásarosszul írtam Nem ben-t akartam írni hanem nem-et.szval nem érdekel a távolság.

Előzmény: #1130 hozzászólásaBékésmegye Medgyesegyháza. Ben érdekel a távolság csak tuti legyen az illető. Tudsz valamit?

Tudba valaki nekem segíteni jó pályázatíró ügyében?

Előzmény: #1127 hozzászólásaköszi a segítséget kolias. tavalyelőtt kertészettel indultunk, hála istennek nem jött be. Már akkor bántam h nem állattenyésztésben adtam be. Remélem idén bejön.

Előzmény: #17 hozzászólása3 éves lessz ősszel, közel 3000 óra van a kicsikében. Csúcstechnikás gép. Egy gregori besson ekevan hozzá 7 fejjel, 9m-es kombi, 9m-es ih tárcsa, 7 késes fralaz lazító kultimer grúber ami 8 méteres, 10m-es vasúti símító, 12 soros khun vetőgép. Én meg vok elégedve vele. 10óra alatt ugy hogy be kelett jöjjek a faluba tankolni ami kb 2 óra volt 25 hektár fel volt szántva 35cm mélyen. 20l hektáronkénti fogyasztással. strapabíró gép csak a szervíz a szar.

én 450-es órabért kapok. Szinte el se merem mondani. 310 lovas 3 éves ih-val dolgozok álltalában, nagy területen, főleg romániában. nem kapunk semmi mást. Amennyi az óra annyi a lóvé. de a napi 25 hektár szántás a főnöknek az kevés, meg a napi 100ha símítózás. Szívesen mennék dolgozni valami jó gazdához.

hello mindenki.
Én arra lennék kíváncsi hogy állattenyésztésben hogyan számolják az eumét? Sertéseknél mekkora darabszám az ami eléri a 4 eumét? hány koca vagy hizó. vagy mondjuk baromfinál, broiler csirkénél?

ok. Köszi a tippet.

engem érdekelne recept kecskesajt készítéshez. Meg az egész eljárás menete a tejtől kiindulva. Nagyon megköszönném.

Mf-es te látom megnyerted a fiatal gazdát. Gratulálok hozzá. Megkérdezhetem milyen területen pályáztál, mert énis pályáztam tavaly előt meg azelőt kertészet ágazatban de nekem nem jött be.

Előzmény: #52 hozzászólásana a szép
kecske tejből szappan?
mondhatni h tejben vajban fürdessz:):)
Merre laksz? nekem nem kell törzs állomány csak 2 db kb. Ennyire nagy kess van a kecsketartásban h törökből hozod őket?

melyik a jobb fajta tejelő kecske. Olyan érdekel ami nem nagyon igényes, megél a kert füvén és ad némi tejet. Gida is érdekelne. Békés megyei vagyok

idén vajon melyik ágazat lessz a nyerő?

Idén milyen ágazat lessz a nyerő amit előtérbe helyeznek? Tavaly ha jóltudom az állattenyésztés volt.

Hello emberek! Úgy hallotam szeptember 15től lehet megint pályázni. Idén mi lessz valyon amire megéri íratni pályázatot? Legutóbb az állattenyésztés volt a nyerő.

Jó éjt kollegák!!!

Előzmény: #670 hozzászólásaTeljesen igazadvan. De ha megéri kivinni akkor persze papirokkal. Feketén ugyse menne. Én sztem nem is merném. Ez még csak érdeklődés.

Előzmény: #668 hozzászólásaEz jó lehet. Az én állományom még jelentéktelen, Nem fajnyulaim vannak hanem vegyes házinyulak.De attól függ milyen lenne a piac olyat tartanék. Jó lenne ha utánna járnál és ha tudnánk konkrét dolgokat tudnék innen a fórumról meg más ismerősöktől is társakat. 100% h lenne más is rajtunk kívül aki beszálna.

Főrike megtudtál már valami a "támogatásról"? Érdekelne mire gondoltál.Köszönöm előre is.

Előzmény: #661 hozzászólásaÖcsi te romániában laksz? Mi ujság arra nyúl terén. Hogy van ez amit írtál arról a felvásárlóról? Engem érdekelne minden megoldás. Itt lakok a román határ szélén. 30km a román határ tőlünk.

Teljes mértékbe igazad van Sütizósmile thumbupsmile thumbup

Előzmény: #644 hozzászólásasmile thumbdownsmile angrysmile cursingsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdownsmile thumbdown

Előzmény: #644 hozzászólásaTe ha kicsit értessz a nyulazáshoz akkor nem mondassz ijet. Itt ne kavard a sz... ugyhogy távozz légyszi ha nem tudsz normálisan hozzászólni dolgokhoz. Te itt ne szekálj senkit. Mutass fel valamit ami ebben a topikban nagynak számít és utánna oszthatsz.Rendben!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: #642 hozzászólásaKöszönöm szépen a segítséged. Megvan az email címem?

Előzmény: #631 hozzászólásaköszi MF!!!

Nekem is elvette kedvem kicsit ez a mai telefon de még nem adom fel. Énis kicsit beleéltem magam h lessz értelme belevágni de még szétnézek más vágóknál is és ahogy Főri írta megpróbálok más piacot felkeresni. Lehet h külföld. Románia tt van a szomszédba. Kitudja egy próbát megér. Bármi lessz értesítelek titeket h mire jutottam. NEM ADNI FEL!!! Az igaz h minél több darab van annál kisebb az előállítási kölcség az tuti. 200 anyánál kevesebb mint 15nél. Csak nekem sajna a 150re sincs tőkém épp most de egyszer meglesz a 300 is ha csak egy kis remény is van rá h meg lehet élni belőle.

Előzmény: #629 hozzászólásamennyiért veszik kilóját nálatok?

Sziasztok.
Most beszéltem az Olívia kft-nél egy fickóval. Aszt mondta ma 380ft a nyúl kilója. Nemhogy nem szeretik a néhány anyás besszállítókat de egyenesen szóba se állnak velűk. Nekem aszt mondta most a csóka a sok papírmunka miatt csak 500- 1000anyás emberekkel álnak szóba. Hát nemtudom én 100 anyáig terveztem a fejlesztést de ez így egész más képet mutat. Ráadásul olyan engedélyek kellenek hozzá hogy csak figyeltem. Nekem lenni kell állatszállítói engedéllyel ha én szállítom őket, meg az autómnak is rendelkeznie kell ijen engedéllyel h vihessem vele a nyulakat, meg ehhez hasonlók. Engem kicsit letört ez a telefonbeszélgetés. Kérnék segítséget h más vágóknál mi a helyzet, árban meg eféle bürokrácia terén amit nekem itt előadott ez a csóka.

Előzmény: #597 hozzászólásaköszi a segítséget.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Hirdetés
Alapozd meg a jövő évi termést! Így lesz egyöntetű és jól fejlett a növényállomány
Alapozd meg a jövő évi termést! Így lesz egyöntetű és jól fejlett a növényállomány
Biológiai csávázószer segíti és támogatja a növények fejlődését.
Támogatott tartalom
A digitális átállás útján a mezőgazdaságban: egy családi gazdaság sikertörténete
A digitális átállás útján a mezőgazdaságban: egy családi gazdaság sikertörténete
Segíthet a gazdálkodóknak az erőforrásaik hatékonyabb felhasználásában.
Eladó Mt bika
Eladó Mt bika

215.000 Ft

Surrantócső kopásálló D200 6m-es szálban
Surrantócső kopásálló D200 6m-es szálban

102.000 Ft

ÚJ Jisan JS280RT vasvágó olló
ÚJ Jisan JS280RT vasvágó olló

20.000 EUR

ÚJ Jisan JS150RT vasvágó olló
ÚJ Jisan JS150RT vasvágó olló

15.000 EUR

Minden jog fenntartva.
© 2023 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]