Gázolaj árak 647 Ft Benzin árak 650 Ft EUR 394.63 Ft USD 369.96 Ft CHF 406.34 Ft GBP 457.46 Ft

Fórum

Becenév: broll79
Csatlakozott: 2011-04-19 21:56:23
Utolsó belépés: 2021-04-21 17:19:03
Fórum hozzászólás: 2650

Fórumhozzászólásai

Előzmény: Tisler #762 hozzászólása27%

Előzmény: Bárány #27574 hozzászólásavagy ilyenkor hagyódik el 1-2 boronalevél fogakkal felfelé

Előzmény: GREVEN #44870 hozzászólásaTavaly alig 30 mázsás zritim lett, pedig 60 fölött szokott lenni. Már kikalászolt, mire az első esőt megkapta. A kukoricák meg 120 felettiek voltak mindenkinek. Az idén meg őszi vetés kevés van.felénk annak a javát is a víz elvitte, kapást meg alig lehet vetni

Előzmény: gjoni #44850 hozzászólásaLegalább munkaidőben se csak pihenni fogsz smile lolsmile lol

Előzmény: medikus #3978 hozzászólásaNa b+ ezt még én se tudom smile scared
Reggel megnézem, de a vége az lesz, hogy sima 6lap fejü csavart kap

Előzmény: mtz1221 #3976 hozzászólásaSajnos a trabi kerék csvar menetes része is 12es és nekem 10es kell mindenképp

Gardroprimet totálissal egymenetben lehet fújni?
Vagy más jó ötlet, erősen perjés a föld.

Előzmény: medikus #3971 hozzászólásaA habi talált nekem potom 1200ft/db áron. Szerintem hatlapfejü jó lesz helyette.

Előzmény: endypapa_20120 #3968 hozzászólásaKöszi

Előzmény: medikus #3967 hozzászólásaVicon kasza test ilyennelvan összerakva. A menetes része 10mm

Valaki meg tudná mondani mi ennek a csavarnak a neve? Vagy hol lehet kapni?

Előzmény: szeszko #4923 hozzászólásaÉs mennyi vizet fogyasztott hozzá?

Előzmény: nemeth.karoly76 #2309 hozzászólásaKöszi Csikánó

Fehértó környékiek nem tudjátok ki volt az?

Előzmény: Jago #996 hozzászólásaÉn tavaly a 150es szánát egyből kamionra raktam, bár a rakodóig ki kellet pótkocsizni 7000 ért adtam, tárolóból 8-10 ezer a lucerna 8ról indult és most utóljára 12 ezrével viszegették.
Na ez az az ár, amikor már haszunk is van.
Hiába van jószág, valahogy bőrbe nem olyan jól jön ki mostanság

Előzmény: vardaigergo85 #986 hozzászólásaHa elárulod hogy lett a 4eFt os kukoricából 8 ezer én is elárulom

Előzmény: Szabi. #325 hozzászólásaKontroll hő és páramérő van?

Előzmény: A.I. #397 hozzászólásaÉn pont egy oleo mac mb800-al szemezgetek, a talicskás és e közt dilemmázok. Minkettőnek van előnye meg hátránya. De az oleo mac nekem már kaszába bevált, így valószínű a permetező is az lesz. Nekem csak árokpartot villanypásztor alját, istáló tövét kell gyomirtózni meg a teheneket, istállókat fújkálni légy ellen

Előzmény: Selvin #531 hozzászólásaNálam minden évben akad 3-5db jómadár, akik szarnak a villanypásztorra, pedig már 3 sor vezeték van. Az a baj, hogy körbe a legelőkön vagy nagyforgalmú út vagy vetések vannak. Mindig olyan borjuval van baj, aminek az anyja is problémás v az volt. Így ez a választás maradt. Hátha térdre borulnak előtte.

Előzmény: Selvin #524 hozzászólásaÉn egy Corall super n 15000 néztem. Hasonló területeket kell nekem is bekeritenem, a tehenekkel szinte soha nincs gond. Tavasszal szokott lenni 1 ami kimegy, de ő ugrólónak képzeli magát. Nálam a borjúval van gond. Akár mit csináltam velük mindig kimászik. Most azért akarok ilyen erőset, mert ez hátha végérvényesen eriasztja őket majd

Haszonbérleti szerződéshez van valakinek kifogástalan elfogadó nyilatkozata?

Előzmény: *** HM *** #5262 hozzászólásaRenault Magnum smile tongue

Előzmény: kis Zombi #1830 hozzászólásaNem mindenki így számol. Van egy többszáz millás gépparkja, meg alkalmazottai. Ha nem csinálnak semmit az minusz.
Ha nagyobb területen dolgozik jobb a gép és munkaerő kihasználtság, nagyobb tételben veszi az input anyagot, ami így sokkal olcsóbb és nagyobb tételben értékesít, ami megint árelőny.
Van ilyen oldala is, mindenkinek másképp éri meg, de ha minuszos lenne évek átlagában akkor nem csinálná és nem egy egy tábla jövedelmezőségét nézi, hanem üzemi szinten nyerséges akkor csinálja.
A világ gazdaság nem a kicsiknek kedvez

Előzmény: ASRFeri #1825 hozzászólásaNyíregyházán sorra 160 ezres kifüggesztések vannak idén, de tavaly sem volt ritka a 120-150eFt. Van ahol szinte vakoló homok, de nemszámit.
Az aranykorona nem egy reális mérőszáma a földnek.

Előzmény: csuti0 #1823 hozzászólásaDe sajnos így van és nem ahogy szeretnénk. ha minden úgy lenne ahogy szeretnénk akkor lenne csak szar világ. Mondják ezt arra is csak az kérjen esőt, aki el is tudja állitani.
Ha így működne a világ, akkor tegyük fel te örökölnél vagy vennél egy lakást valamlyik nagyvárosban, azt egyből át kellene adnod egy ingatlan kezelőcégnek? Miért? Mert neki ez nem befektetés, hanem eszköz? Te lehet megtartanád, mert jó lesz majd a gyereknek, unokának és addig is hozzon valamicskét kiadod. Ez így reális nem? De amikor nem az ember a haszon élvezője, hanem az "elszenvedője" bérleti díj fizetője, akkor zokon esik.
Ne érts félre én is paraszt vagyok, sok bérelt területen gazdálkodok, a saját minimális, de én ennek is örülök,, mert saját erőből soha nem jutottam volna ekkora terület töredékéhez sem.
Ha meg vki azt várja, hogy állambácsi beavatkozzon, hogy ki tulajdonolhat vmit v hatósági árasitaná az demokrácia lenne? Az se lenne jó megoldás. A TSZ se volt jó megoldás. Van jó megoldás?

Előzmény: lorant0511 #1818 hozzászólásaVegyél te is pár 10 hektárt és add ki bérbe. Neked is megmarad.
Ilyen a világ. Ő befektetett, megvette, megörökölte és kersni akar rajta, jobb létet biztositani a családnak. Ha van olyan akinek megér évi 160 ezrt egy hektár bérlése, akkor miért ne adná ki? Adó és kockázat mentes. Van aki házat vesz van aki földet.
Ne sajnáld

Előzmény: >>>>Cs.Gazda>>>> #2210 hozzászólásaPont most néztem en is és azon tűnődtem hogy ő volt az áldozat vagy a megmentő

Előzmény: hasutas1 #43299 hozzászólásama is csak -2-3volt

Előzmény: hasutas1 #43295 hozzászólásaTudom, hogy nem hiteles, de azért mégis valós. Bejött a 30as jóslatod

Új országos hidegrekord született ma reggelre.
Az északerdő a Bükk fensíkon -35,5 fokot mért

Előzmény: hasutas1 #43151 hozzászólásaHa hóból annyit kapnánk mint esőből, akkor március közepén még hó alatt lennénk.
Betonozott az egész tanya de már gumicsizmát kell felvenni a betonra is.
Víz alatt szinte minden. Ha befagy a sok pocsi akkor lesz hol korizni

Előzmény: hasutas1 #43143 hozzászólásaAzért barátságosabbnak tűnik, mint a 25smile thumbup

Előzmény: csontii #43141 hozzászólásaCsak ha hófúvás van azt nem szeretik, mert mindenhova bekavarja a rohadt havat.
Páran most is kintállnak az esőn

Az időkép sem és a sat24 sem(akinek 3 hete bejött) viszi tulzásba a minuszok előre jóslását. A sat 24 -10alá nem nagyon mutat az időkép se jósol sokkal hidegebbet és az omsz se megy 10 alá. Most hogy is lesz? Kell a tehenekre jégeralsó?

Javítsatok ki ha tévedek, de 12ben talán pont ilyen volt a tél 11december és 12 január eltelt úgy sehogyse, majd februát közepén, talán 15 körül hasonló hidegbetörés volt, csontigvágó orkán, hófúvással és nálunk -24ig ment le a hőmérséklet.
Hát nem élveztem

Előzmény: hasutas1 #43083 hozzászólásaköszi

Előzmény: hasutas1 #43079 hozzászólásaMennyire biztosak ezek az előrejelzések most? Az hiszem 3 hétel ezelőtt volt egy hasonló nagy -20 körüli jóslat, de szerencsére akkor nem jött be. Lényegesen alulmaradt. Most esélyesebb vagy hasonlóak az esélyek, mint az előzőnél?

Előzmény: hasutas1 #42964 hozzászólásaJanuár 28án a Bükkben az Északerdő mérése szerint -30fok volt. A hőmérséklettel lehet nem tévedtél, esetleg a helyet nem sikerült pontosan behatárolni.smile thumbup
A te előrejelzéseid még mindig pontosabbak és megbízhatóbbak, mint bármelyik oldalé

Előzmény: Laci0723 #2159 hozzászólásaPont a méretezés a gond. Látni láttam már ilyet, de nem tudom a pontos méreteket. Az épp lenne aki össze varrja, csak nincs minta mi alapján.

Előzmény: Bárány #2155 hozzászólásaLáttam csak nem sikerült beazonositani, hogy hol lakik. Akkor olvastad az én tudásom, így nem kezdek bele. Pedig elméletbe baromi okos vagyok mit hogy kellene smile lol

Előzmény: Laci0723 #2156 hozzászólásaNem lehetünk túl messze, én Borsod Cigándon vagyok.
Nem az életem múlik rajta.

Keret
Ilyen euro keret nincs valakinek elfekvőben? Vagy valaki rövid hataridővel gazdaságos áron gyartana egyet? Egyedi homlokrakodora kellene, egyedi meretezésü felvevő résszel/fülekkel

Előzmény: Gumóka #423 hozzászólásaSzerintem azért egy kis tehetség vagy érzék sem árt hozzá. Én pl vonalzó mellett se tudok gyeneset húzni, de lehet csak egy jó tanár kellene.
Vagy egy 6m szál vasba nem látom meg a 2 cm ferdületet, a haver meg a 2mm is

Előzmény: Gandhy #419 hozzászólásasmile thumbupsmile thumbup kb én is így vagyok, mindegy mit adnak a kezembe, fixen tudok értékelhetetlen munkát csinálni smile lol

Én már sokféle pálcát kipróbáltam és rájöttem, hogy mindegyikkel szarul tudok hegeszteni smile lol

Előzmény: szanberg #1664 hozzászólásaTudom nm ide tartozik, de sok vadászt és társaságot ismersz. Van 3db vaddisznóm, 2 kan 1 koca, tavasszal lesznek 2 évesek. Nagyon szelíd kezes kis állatok. Eladnám őket vmi vadaskertbe ahol tovább szaporitásra hasznositanák és nem első nap bérkilövésre

Előzmény: hasutas1 #42766 hozzászólásaHa a január február így megy akkor a márciust be..optuk? Akkor lesz hó meg fagy?
Menetrend szerint így szokott lenni, bár ősszel időben megjött a hideg szerintem, csak a december nagyon vissza enyhült

Megtudja mondani valaki, hogy hogy tudom megnézni egy területről, hogy ős gyep-e? Azt látom, hogy állandó gyep, nem érzékeny a mepar szerint, meg madárvédelmi gyep terület.
Az ősgyepet állitólag nem lehet feltörni és átminősiteni. Van egy terület, amit bérelek és a tulaj most ki akarja szántani, mert a szántóért többet kap majd, ha egyszer eladja

Az időkép meg a sat24 is eléggé vissza vette a minimum hőmérsékleteket, -10 alá nem nagyon jósolnak esetleg kisebb területeken. A melegedést az csütörtökre teszik és hétvégére dunántúlra akár +10 is lehet? Jól nézegetem én ezeket az előre jelzéseket?

Előzmény: szantofold22 #42752 hozzászólásaRemélem az első verzió jön be

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Kötelező lesz a napelemes rendszerek telepítése
Kötelező lesz a napelemes rendszerek telepítése
Cél az energiafogyasztás és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése.
Ismét drágul a magyarok kedvenc sajtja
Ismét drágul a magyarok kedvenc sajtja
A szakértő szerint hamarosan újabb élelmiszerár-emelkedés várható.
Eladó 1400r20 1400x20 gumik pirelli pista
Eladó 1400r20 1400x20 gumik pirelli...

45.000 Ft

Eladó 650/85r38 gumi párban Tapasz mentesek szép állapotban
Eladó 650/85r38 gumi párban Tapasz...

245.000 Ft

Eladó 800/65r32 gumi kombájn gumi rába gumi
Eladó 800/65r32 gumi kombájn gumi rába...

235.000 Ft

Tomo vinkovic 18 loerös,  4x4-es kistraktor elado
Tomo vinkovic 18 loerös, 4x4-es...

680.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]