Gázolaj 681 Ft Benzin 617 Ft EUR 412.54 Ft USD 394.17 Ft CHF 418.41 Ft GBP 478.7 Ft

Fórum

Becenév: subikiss
Csatlakozott: 2011-09-09 11:54:21
Utolsó belépés: 2022-09-24 21:51:15
Fórum hozzászólás: 1262

A felhasználó hirdetései

25.000 Ft
8 éve hirdető
2022. november 29. 09:25 Gumiabroncs Gumi Hajdú-Bihar, Mezőpeterd
Eladó 2 db használt Mitas 480/65R28-as gumi. 25.000.- Ft./db
Használt
45.000 Ft
8 éve hirdető
2022. november 16. 09:34 Juh Állat Hajdú-Bihar, Mezőpeterd
Eladó 320 db anyajuh, merinó ilde france jellegű, pár db BMC Berichon vérvonalú, kb 120 db 2,5 éves, kb 120 db 3,5 éves, kb 50-60 db 4,5...
320

Fórumhozzászólásai

Előzmény: erzsii408 #27741 hozzászólásaAz ügyintéző vagy magától hazudik ennyire vagy mondják neki mit kell. 2016. óta van ez a fajta támogatás. Minden évben november végéig megkaptuk az előleget, nem csak én mindenki szerintem, de jelentkezzen aki nem. Volt nem egy olyan évem mikor semmiből nem kaptam előleget, még csak részfizetést sem, viszont az anyajuhot igen, akkor mit ellenőríznek szerintetek? Megmondom semmit nincs pénz és ennyi. Területalapúk több embert érintenek, de szerintem azokat is csak csepegtetik.

Előzmény: Pisti09 #27738 hozzászólásaJuhosba menjünk már át. Milyen tápot veszel ennyiért, és milyen mennyiségben?

Előzmény: kovacsviktoraggtelek #226 hozzászólása25 kg/zsák? milyen fajta?

Előzmény: kovacsviktoraggtelek #224 hozzászólásaMegvan még? Milyen mennyiség, milyen fajta, mi az ára?

Megnézem ezeket, köszönöm mindenkinek.

Előzmény: VMisi #24188 hozzászólásaVíz nem fogy. Menüben ír Visco speed, state-et, mindkettőnél nullát mutat. Ezt a viscót valaki megtudja nézni vagy hogy lehet kideríteni hogy jó-e? Most az hogy könnyen vagy nehezen forog azt nincs mihez viszonyítsam.

Előzmény: GREVEN #24185 hozzászólásaAzt nem tudom, ehhez már nem értek smile sad, hogy lehet kideríteni, vagy szervíz?

Előzmény: GREVEN #24183 hozzászólásaFent vannak, próbáltam hogy levettem őket, akkor a műszerfalon az óra nem jelezte melegnek, viszont ugyanannyi idő után elkezdett sípolni, meg a visszajelző lámpák jeleztek mint mikor megmelegszik.

Előzmény: Mézga #24181 hozzászólásaSzijjal mire gondolsz? Feszes, nem latom öregnek. Termosztatot kivettem igy is csinalja.

6465 perkins motoros melegiti a vizet. 2C ben 6-7el lazítózok 450 méteres foldön egyet kerülök megkell alnom. Hűtő termeszetesen kivan fujva.

Most akkor ha az államtól vásárolok mint tulajdonostárs akkor ki se kell függeszteni?

NFK-tól vásárolt földön van elidegenítési tilalom a vásárlás után? Régebben vásároltakon nincsen nekem.

Ajándékozással szerzett tulajdoni hányaddal érvényesíthetem az elővásárlási jogomat mint helyben lakó szomszéd, vagy itt is kell hogy legalább 3 éve tulajdonomban legyen?

Megbízási szerződést, hogy lehet kezdeményezni az NFK-nál? A honlapon van egy "NYILATKOZAT FÖLDHASZNOSÍTÁSI KÖTELEZETTSÉG TELJESÍTÉSÉRE IRÁNYULÓ MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉSHEZ" ez erre vonatkozna?

Mchale v660 hoz honnan érdemes lánckereket venni vagy csináltatni? Melyiket érdemes?

Osztatlanban a foldhasznalat bejelentéséhez ugye kell használati megosztás is. Ha bérlek akkor ugye jováhagyás után a foldhivatal automatikusan bejegyzi a foldhasználatot. Ilyenkor osztatlannál hogy működik ez?

Ebben a nagy szárazságban június közepén vágtam a második kaszálást, azóta szinte ugyan úgy van a lucerna nem nőtt mondhatni semmit, szállingók imitt-amott, nem érdemes lekaszálni. Ha valami csoda folytán betévedne valami eső, esős periódus akkor megindulna a lucerna, vagy le kellene kaszálni - mert vágni vágna rajta a kasza de nem lehetne összeszedni - hogy meginduljon? Még így nem volt hogy úgymond a kaszálási időpontokat kihadjam.

Előzmény: antalocz #4089 hozzászólásaÉs vannak olyan termelők aki azt mondja hogy jó a bárány ára.

Előzmény: IHC #237 hozzászólásaAzt a zweegers nem tudom, de PZ, vicon, kverneland, deutz ezek ugyanazok.

Adott egy Vicon CM268 4 dobos frontkasza, a házban a meghajtó tengely két részből van, középen egy 8,8as csavar fog össze két tányért a tengelyek végén így egyesítve azokat. Ott tartok most, hogy 10,9 es csavarral szinte percre pontosan fél órát megy és elnyírja. Meglehet úgy variálni is hogy két csavarral fogatom össze a két tengelyt így levágtam vele durván 12 hektárt kettő kaszával merthogy elöl hátul ez a típus van. Miért nyírja el folyamatosan, nem jár orron, nem fogok vele semmit sem sima lucernában is elnyirja. Akinek volt vagy van ilyesmi kaszája a képen a 40 es alkatrész környékéről beszélek.
Előzmény: Hogel #4065 hozzászólásaÁllatjóléti felelősöd ki lett?

Előzmény: Csaba(Quercus) #2250 hozzászólásaKüldtem e-mailben határozatot, meg telefonon is beszéltünk nem tudom emlékszel-e.

25. § (1) Az ingatlanügyi hatóságnak a 21. § (4) bekezdésében, illetve a 22. § (6) bekezdésében foglaltak megállapításáról szóló döntése véglegessé válását követő 60. napon a nem beazonosítható személynek az ingatlan-nyilvántartás szerinti tulajdonában álló ingatlan e törvény erejénél fogva az állam tulajdonába kerül.

A tulajdoni lapon 2021.09.13.-i dátummal fel van jegyezve a tulajdoni helyzet rendezetlensége egy tulajdonosra. Most ez mikor lessz az államé? Azt nem értem hogy ez a tényfeljegyzés mikor történik, mikor elkezdik vizsgálni a tulajdoni helyzetet, vagy már mikor megállapították hogy nem beazonosítható. Jelen esetemben több mint 120 éve született, akkor 2022. szeptemberig várják hogy jelentkezik-e az örökös és majd utánna lessz az államé? Nem teljesen tiszta ez a része, mert ahogy beszéltél a földhivatali ügyintézővel ő áprilisi dátumot mondott hogy akkor lessz az államé az az időpont hogy jön ki?

Előzmény: Cafi #11167 hozzászólásaLátom valamennyire értesz a tőzsdei árakhoz. Tudsz-e abban segíteni nekem, hogy hol tudom megnézni a holland virágtőzsdei árakat?

Előzmény: Gofri #4057 hozzászólásaHalgassd tovább is, mert mondta hogy mely termékekre, búza, árpa, kukorica, napra stb.

Előzmény: Gofri #4055 hozzászólásaGondolod elfogyasztásra kerülne itthon?

Előzmény: Cs.Tomi #216 hozzászólásaFőnövényként mikor kell/érdemes elvetni?

Lucerna vetőmag hány évig áll el a zsákban?

Mi van abban az esetben, ha 2021.09.13.-án megtörtént a tényfeljegyzés, ki lettek küldve a levelek, az összes visszajött (nem kereste, nem vette át, cím ismeretlen stb. jelzéssel). Én akarnám egyedül bekebelezni, bírói letétek kifizetve rendben, 2021.12.10.-én elkészítettük az okiratot be lett adva. Tegnapi nap kértem le egy tulajdoni lapot és azon 2021.10.22.-én bejegyeztek öröklés jogcímet.

Előzmény: nomen est omen #2156 hozzászólásaDr. Nemes Gábor, itt ajánlották, két hete készítette el az okiratot, azóta várom hogy mi lessz.

Előzmény: Leni87 #4031 hozzászólásaHonnan veszed? Mért nem veszel évest, a növendék gyakorlatilag egy bárány, abból még nem biztos hogy kos lessz. Elég nagy hiba ez a szövetség részéről egyébként.

Előzmény: Leni87 #4024 hozzászólásaNekem most kezdenek elleni csak bmc kosoktol. Van tobb db jerke meg anya is ami f1 vagy még tisztabb, sokkal szebbek mint a merino anya ilde apa utódok. Egyébként hús lacoune a bmc.

Előzmény: MBD #6898 hozzászólásaMondjuk mindet megakarom venni, egybefoglalt a vételár is akkor mint szomszéd mindre jogosult vagyok, vagy pont az egybefoglalás miatt egyikre se?

Előzmény: MBD #6896 hozzászólásaMég nincs kifüggesztve. úgy érted az egybefoglaltat, hogy x összeg az összes hrsz.-ért, tehát nincs részletezve hogy ez ennyi az annyi? Mit befolyásol ha egybefoglalt vagy ha nem?

Ha egy szerződésben több hrsz. szerepel és mint szomszéd élnék az előjogommal viszont nem az összes hrsz.-el vagyok szomszédos olyankor mi hogy van?

R19-ben milyen saras gumik vannak? Én csak goodyear wranglert találtam ekkorában.

Előzmény: vizilola #26785 hozzászólásaÉn kaptam. Minden évben itten körül szokták utalni

Előzmény: Kheksz #2895 hozzászólásaFöldhivatali jóváhagyás után állítják ki a számlát.

Kivett területtel lehet- e pályázni ha minden más feltételnek megfelel? Pl. Kivett major. Van-e aki korábban igy igényelt kifizetést?

Nemrég hirdettek egy Dondi Rp5p lazítót, de már nincs fent a hirdetés nincs itt a gazdája vagy nem ismerte esetleg valaki? Esetleg keresek ilyen tipusú vagy pinocchio tipusú lazítót ha tud valaki

Előzmény: Zoli1437 #1552 hozzászólásaSzerintem nagyon jó adózás lett most az őstermelőknek, sőt talán túl szép is hogy igaz legyen. Az meg hogy változtatnak egy paragrafust vagy nem eddig is így volt.

Előzmény: Ares 826 #1548 hozzászólásasmile pimp Támogatások ugye kikerültek a "bevételek"-ből.

Előzmény: Zoli1437 #1541 hozzászólásaÉn igen. Jóval 10 fölött vagyok bevétellel, költségem viszont több mint a bevétel.

Előzmény: kulakman #1428 hozzászólásaMár megjött a jóváhagyó határozat is, számlát még nem küldtek?

Előzmény: feketeeper #2023 hozzászólásaBekebelezés esetében mi van pl. az özvegyi joggal? A tulajdonos elhunyt, de özvegyi joggal van terhelve?

Előzmény: feketeeper #2021 hozzászólásaÉs ha mondjuk ma elkezdem, egy-két héten belül az állam is kifüggeszti ugye a földadatrendezést akkor ki lessz a befutó? melyik zárul hamarabb? 90 napig van ugye kifüggesztve.

Előzmény: feketeeper #2019 hozzászólásaMondjuk esetemben nincs egy élő sem, tehát mindegyik levél visszajön (ez biztos mert már küldtem ki nemegyszer hogy a földhasználatot bejelentsem). Egy tulajdoni hányad van ami ha szántó4 besorolású helyre kerül akkor nem éri el az 1 ha-t, a többi tulajdoni hányadnál 3 AK a legnagyobb. Akkor ha megosztom (ha jól értem az nem ugyanaz mint a bekebelezés) akkor az összes tulajdoni hányad az enyém lehet?

Előzmény: feketeeper #2015 hozzászólásaHogy kerül meghatározásra hogy egy hektár alatti vagy feletti? Teszem azt ha olyan helyre kerül a térképen akkor alatti ha máshova akkor feletti, ezt ki dönti el?

Ennek a fajta csőnek tudja valaki a pontos megnevezését?

Előzmény: gcastle #2011 hozzászólásaHa csak én vagyok benne élő személy, akkor csak az 1 ha alattiakat kebelezhetem be, vagy az enyém lehet az 1 ha felettié is ha nem él? Vállalna az ügyvéded nekem, elérhetőséget kérhetek?

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


A herceghalmi mészlepedékes csernozjom lett az év talaja
Sajtóközlemény
A herceghalmi mészlepedékes csernozjom lett az év talaja
Egy marék talajban több élőlény van, mint amennyi ember él a földön.
Hogyan lehet ebből kijönni? Magyarország vétózott, a Tanács nem tárgyalt a magyar tervről

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

Műtrágyaszóró 1500 literes,  új raktárról,  azonnal elvihető,  ponyvával,  kardántengellyel
Műtrágyaszóró 1500 literes, új...

498.000 Ft

Állatszállító eladó
Állatszállító eladó

600.000 Ft

Mtz 82/820as komplett motor eredetileg fekete,  Zala megyében eladó
Mtz 82/820as komplett motor eredetileg...

680.000 Ft

Reform semo vetőgép eladó
Reform semo vetőgép eladó

645.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]