hargitai sandor adatlapja

Becenév: hargitai sandor
Csatlakozott: 2011-12-17 18:28:20
Utolsó belépés: 2022-08-10 19:51:01
Fórum hozzászólás: 231

Fórumhozzászólásai

Nagyszerű részletes és alapos dokumentumfilm, mely főáramú és alternatív bizonyítékokkal mutatja be, mi zajlik a járvány álarca, a "4. ipari forradalom" alatt és hogyan készül az 1% 1%-a átvenni a totális kontrollt életünk, egészségünk, gondolkodásunk és szabadságunk felett.
Ez már nem csak a Davosi Világgazdasági Fórum háttérhatalmi bábjainak, Klaus Schwabnak 'GREAT RESET' tervéről vagy Bill Gates bújtatott mesterkedéseiről, hanem valami sokkal többről és sokkal súlyosabbról szól!
https://videa.hu/videok/nagyvilag/uj-norma.mp4-48IaglBqW7PcXmIA

MINDEN FELTÉTEL ADOTT.
Oroszország és Ukrajna között háború dúl.
A szankciók globális éhínséggel fenyegetnek, a világgazdaság pedig lefelé ívelő pályán van.
Ernst Wolff pénzügyi szakértő szerint mostanra a 3. világháború minden előfeltétele adott.
https://www.facebook.com/100084509943590/videos/481353667148261
Mit mondott nemrégen a vezetőnk? A következő évek a járványok, háborúk, válságok kora lesz.
Mit tesznek ennek elkerülésére, hogyan világosítják fel a lakosságot?
Hogyan készítik fel a népet nélkülözésre?
Most, pl. tűzijátékkal.

Előzmény: JDfan90 #87082 hozzászólása


Gondoljuk át együtt: az oroszok okosak szerintem, ezt elmondhatjuk. Gondolod, nem jöttek rá arra, hogy azt a gázt, amit ők a pl. németeknek, franciáknak, stb szállítanak, mire is használják azok? Pl. fegyvergyártásra. E nélkül leállnának a fegyvergyárak is.
Amit aztán a nyugatiak ellenük használnak fel az ukránokon keresztül. Te ezt átgondolva mennyiért adnál el gázt a nyugatnak, hogy ellened gyártsanak ennek a segítségével fegyvert? Mikor kezedben az ütő kártya, és nem játszod ki...
Erre az oroszok is rájöhettek már az elején, mégis jön a gáz, pedig egy polgári engedetlenséget legalább elértek volna a népeknél, a népharag a fűtés hiánya miatt elsöpörte volna a nyugati elitet ellenzékestül. Mégse tették ezt. Miért?
Március elején gyorsan felvonultak az oroszok, és megálltak, majd elszivárogtak a határ felé, majd újra de már lassabban támadtak, és lassan haladnak előre.
Lehet, hogy egy elhúzódó háború a cél, amire lehet kenni a folyamatos egyre gyorsuló drágulást? Ami nem fog megállni, hiperinflációt fog okozni. Nem a gazdák hajtják fel az árakat, mi ár elfogadó pozicióban vagyunk.
2022 07 hó: Ukrajnából ki kell menekíteni a búzát, mert a világ éhezni fog! Ez volt a cikkek címe. Utána 2 héttel: USA felvásárolta Ukrajna 1/3-át...akkor kié is az a búza, amit mindenképp el kell hozni onnan?
A fűtés sem szűnik meg nyugaton, csak lejjebb csavarják...lassan halad minden, hogy ne tűnjön fel a turpisság. Mint a kígyó, úgy szorítanak / nemsokára minket is / halálra a "vezetőink" az intézkedéseikkel.
És miért kellene belenyugodni, gondolj a családodra!


Előzmény: d-032a #87075 hozzászólása


A boldogsághoz, ahogy nézem, még hosszú út vezet.
1., Ahogy korábban is írtam: "Nincs hivatalos információ arról, mennyért kapjuk az energiát a magyar határon, ott melyik cég veszi át és mennyiért számlázza tovább az állami cég/ek/nek.
Ha tényleg a rezsicsökkentés lenne a cél, a gázt és az áramot kellene elsősorban védelem alá helyezni, az üzemanyag hátrébb kerülhetne.
Szállítani pl. nem kellene csak max 50 km-es körzetben...
Mindjárt jobb lenne a helyzet, de lehet, hogy éppen nem ez a célja a döntéshozónak..."
Tehát lehetséges, hogy már a határon meglopnak bennünket. Emlékeztek a korábbi kb. 15-20 éves rezsicsökkentésre? Akkor a gázt lehetett pár forinttal olcsóbban venni, ha egy másik szolgáltatónál regisztráltál...emberek! ugyanazon a csövön jött ugyanaz a gáz! Miért engedték nekünk, hogy 2-3 Ft-tal olcsóbban jussunk hozzá akkor? Lehet, hogy akkor már a maszek cégtől vettük a gázt, ami offshore bejegyzésű volt, és akkor így jártak jobban. Kitaláltak egy jobb lehetőséget, és megszüntették a céget. Nem is tudjuk mérni, most mi után fizetünk, nekünk MJoult adnak el...senki nem tudja mit veszünk, az óra köbmétert mér :)
2., Az állam tisztviselői indítottak harcot az állampolgárok ellen. A tisztviselők, képviselők nem visszahívhatók, nem elszámoltathatók. Soha még nem volt semmilyen elszámoltatás, csak eljátszották: Buidai Gyula előtte Keller László...emlékeztek, semmi nem lett semmiből.
3., Államadósság. Nehéz téma, mert fogalmunk sincs róla mi az és miért van, hogyan lehetne másként alakítani a dolgainkat. Pedig csak párhuzamot kellene vonni az otthoni pénztárcával.
Ha nincs pénz, nem költünk, csak arra, amire van elegendő.
De mi a pénz: a pénz általános egyenértékes, az egymás közti elszámolás eszköze.
És miért kell eladósodni? Nem kellene, a MNB is adhatna ki pénzt, finanszírozhatná a gazdaságot, de nem teszi. Érdemes utána olvasni ennek is: 2001. évi LVIII. törvény
"16 § Az MNB az államnak, helyi önkormányzatnak vagy az államháztartás körébe tartozó más intézménynek vagy az állam, illetve a helyi önkormányzat befolyásoló irányítása alatt működő gazdálkodó szervezet részére hitelt nem nyújthat, ezen intézmények értékpapírjait közvetlenül a kibocsátótól nem vásárolhatja meg."
Az MNB átadta a pénzkibocsátás jogát ekkor a kereskedelmi bankoknak...ezt hívják jobb körökben hazaárulásnak. Az MNB felett sem a kormány, sem a parlament, sem a minisztériumok, stb nincs joga utasítani a bankot. Ez egy alku része volt állítólag ezért maradhatott volna folyamatosan kormányon az ezt a helyzetet előidéző párt...az alkut nem tartották be, de a bank maradt a svájci BIS szárnyai alatt.
Erről sajnos senki sem beszél sem a parlamentben, sem máshol.
Pedig nem is lenne államadósság, ha magunkat finanszíroznánk, kánaán lehetne, de akkor nem lenne szükség pl. a két szintű bankrendszerre, és azok tulajdonosaira.

Előzmény: JDfan90 #87082 hozzászólása


Sajnos az oroszoknál is használják a vakcinát és náluk is folyik a digitális pénzre való áttérés. Kissinger, aki az egész vezetője rendszeresen évekig Putyinnal ebédelt Moszkvában.
Kínában szintén az elit teljesen elkülönül a néptől és ott próbálják ki a szigorú karanténokat, több milliós városokat zárnak le hetekre.
Ahogyan én látom, ill. amit megértek a világból, a szerint csak egy oldal van, nincs szembenállás, csak az elit áll szembe a néppel. De ezt tagadják, el akarják hitetni, hogy van jó és van rossz oldal.

Előzmény: JDfan90 #87081 hozzászólása


Természetesen a leggazdagabbak szeretnék megőrizni a kiváltságaikat.
Ki fog vigyázni rájuk? Ajánlom figyelmedbe a videót 1'43-tól" https://www.facebook.com/infobubble/videos/838433720458712
A Csok és a babaváró lesz az új devizahitel.

Előzmény: hasutas1 #87077 hozzászólásaImre, te is tudod, hogy mi a céljuk. Lehetséges, hogy a kép elkészülte óta emeltek az árakon. Ahogyan azt is bejelentették már, télre még 60 % emelés várható. Egyértelműen az emberek kifosztása, eladósítása a cél. Ne tudjuk fizetni a rezsit és a megélhetést, a rezsi halmozódik és elborítja az ingatlant, ráterhelik, és elveszik a tulajdonjogot, de bérelni lehet majd tovább, ha ki tudja a delikvens fizetni a bérletet. Egyre inkább el is el is mondják a képünkbe: https://www.facebook.com/Big.Van.Zsolt/videos/628157258487689

Előzmény: JDfan90 #87076 hozzászólásaMeg akarnak fosztani a tulajdonunktól. Ha megfigyeljük, mit tettek pl. az egyetemekkel, hogyan magánosították..ki fogják találni ezt is. Ahogyan B. Gates is azért veszi a földeket, mert az ő alapítványai fogják kezelni ezeket. Nálunk is lehet hasonló tulajdonosi szerkezet, hiszen elég nagy vagyon gyűlt össze a kormányfő rokonságában, barátai körében. Ők fogják ezeket a vagyonelemeket irányítani, és ezért kell mindent gyorsan összegyűjteni.
Most alapvetően a középosztály ellen folyik a harc, látható a Kata változás és a rezsi szabályok emelkedése amivel nagy csapást akarnak mérni a bevételeikre. + a vállalkozásaiknak is az egekbe emelték a rezsit. Megosztja a társadalmat, a panelban élőket és a kb. 5 000 taxist most ebben a tekintetben békén hagyja. De a taxisok ellen már ott a bérelhető eleektromos autó / GreenGo /
Lehet, hogy ebből és a lenti néhány sorból nem rajzolódik ki rögtön a kép előtted, - én is így voltam kezdetben -, de utána kell olvasni és egyre érthetőbb lesz a folyamat, a neten fenn van minden.
Alapvetően a Bibliában, a Jelenések könyvében és Énok könyvében leírtak szerint történnek a dolgok. pl aszályról: 2 óra 22. perctől 2 óra 24. percig
Nagy szárazság, felborul a kozmikus rend, a csillagok letérnek a pályájukról, máshol látjuk őket.
Ha a fb. oldalamat elolvasod, kezdetnek az is elegendő lehet.
Ha tudok, szívesen segítek.

Előzmény: .Richard. #1002 hozzászólása


Valamit félreértettél, itt nem akarják, hogy újrakezdés legyen, illetve csak az általuk meghatározott módon lehet majd létezni: https://www.facebook.com/100084509943590/videos/729548571441225

Előzmény: mocsencsi1 #87072 hozzászólásahttps://www.facebook.com/103029662100995/videos/1054980888485507

Előzmény: Vén cigány #87070 hozzászólása


Nincs hivatalos információ arról, mennyért kapjuk az energiát a magyar határon, ott melyik cég veszi át és mennyiért számlázza tovább az állami cég/ek/nek.
Ha tényleg a rezsicsökkentés lenne a cél, a gázt és az áramot kellene elsősorban védelem alá helyezni, az üzemanyag hátrébb kerülhetne.
Szállítani pl. nem kellene csak max 50 km-es körzetben...
Mindjárt jobb lenne a helyzet, de lehet, hogy éppen nem ez a célja a döntéshozónak...

Miért is akarnak tüntetni a gazdák, mik lehetnek az okok és az összefüggések? Évtizeddel ezelőtt észrevettem, hogy valami nem kerek a világban, pedig annak kellene lennie. Ezért utána olvastam annak, ami kapcsolódott ezekhez a dolgokhoz, és megdöbbentem, én sem akartam elhinni, amikor a fősodratú médián kívülről is szereztem információt.
Azt láttam, hogy a tőke mindenen eluralkodik, mindent maga alá gyűr, a politikusok csak bábok ebben a színjátékban. Feltételeztem, hogy az őket irányítók sokkal okosabbak nálunk, mégis azt láttam, el akarják veszejteni a világunkat, amit már nyíltan ki is mondanak, le is írnak. Pedig uralkodhatnának boldogan, mint eddig. Mi lehet ennek az oka?
1., Azt láttam a kamatos magántulajdonú pénzrendszerben rendszerhiba van, mivel a kamatra nem teremti meg senki a pénzt, de a kamatot kivonják a rendszerből a bankok....ezért rendszeresen össze kell omolnia az egész rendszernek, mert a kamat fizetési kényszer miatt hatalmas buborékokat kell fújni a bankoknak, folyton hiteleket kell kihelyezni, és végül elfogynak a hitelfelvevők, illetve a bank már annyi pénzt von ki a kamatokkal a rendszerből, hogy az végül összeomlik. Ezt vagy válságnak nevezik, vagy háborúkkal fedik el ezt a nyilvánvaló rendszerhibát. De ezt sehol sem tanítják vagy mondják ki így.
2., Robotizáció: a technikai fejlettség olyan szintet ért el napjainkra, hogy a robotok képesek helyettesíteni az embert a munkában, olcsón, folyamatosan termelnek, de ők maguk nem vásárolnak semmit, és akik a munkájukat elvesztették a robotok miatt, már ők sem vásárolnak...tehát feleslegesek. Ezért találták ki a 2030 Great Resetet, amit nyíltan hirdetnek, és a menetrendjük szerint haladnak ebben azok, akik a valódi hatalmat birtokolják. A járványok, a háborúk, az energia válság, a pénzügyi válság a klímaváltozás, stb úgy követi egymást, hogy aki felkészületlen, azt rögtön maga alá temeti ez a cunami. Kevés időnk maradt. Azt próbálom ezekkel a dolgokkal érzékeltetni, hogy lássuk, mi vár ránk, mit tesznek velünk /is/ és ez már itt van a mindennapjainkban, a Jelenések Könyve leírja, hogy majd csak az adhat és vehet, akinek a Fenevad bélyege a kezén vagy a homlokán van. Ennek hazai manifesztációja már az Indexen is megjelent egy cikkben.
Másik példa: "Egy szlovák motoros is felkerült az EU nyíltan rasszista és oroszellenes szankciós listájára. Az EU július 21-én hagyta jóvá azt a szankciós csomagot, melynek részeként bővítették a szankcionált személyek listáját is. Az Éjszakai Farkasok nevű Putyin-párti motoros banda nagyszombati összekötője, Jozef Hambálek került ezúttal a ruszofóbok célkeresztjébe, akinek másnap az illetékes földhivatal már ki is küldött egy értesítőt, hogy korlátozták a tulajdonjogait a Nagyszombat határában lévő családi házával kapcsolatban. Az állam fokozatosan zárolta a bankszámláit, céges részesedéseit, és ügyvédje szerint elvontatták az autóit, lekapcsolják a cégét az áramszolgáltatásról." El lehetetlenítik az embereket, aki másként gondolkodik, mást tesz, mint amit parancsolnak neki / elvárnak tőle.
Bennünket is így fognak kezelni, csak kicsit később.
Egy, mostani másik hír: " A kanadai Trudeau a műtrágya csökkentését javasolja azzal a globalista céllal, hogy 2030-ra nulla kibocsátás legyen elérhető. Minden mutató azt mutatja, hogy az élelmiszerhiány egyre növekszik, a politikusok azonban folyamatosan megnehezítik a gazdálkodást. Trudeau terve a műtrágya 30%-os csökkentését foglalja magában, és közvetlen veszélyt jelent az élelmiszer ellátásra.
A Fertilizer Canada úgy véli, hogy ez a terv már 2023-ban ártani fog a mezőgazdaságnak. Az ügynökség úgy véli, hogy Kanada több mint 160 millió tonna tavaszi búzából, repcéből és kukoricából veszíthet csak 2023 és 2030 között. Nate Horner albertai mezőgazdasági miniszter kijelentette, hogy a világ Kanadára tekint, hogy növelje az élelmiszer termelést a szűkösség közepette, és hogy a kormány sokkal több kárt okoz, mint hasznot ezzel a tilalommal. „A világ Kanadát keresi, hogy növelje a termelést, és megoldást nyújtson a globális élelmiszerhiányra. A szövetségi kormánynak meg kell mutatnia, hogy megérti ezt. Tartoznak ezzel a gyártóinknak” – szögezte le.
Ki tiltotta még be a műtrágyát, és hogyan történt? Nézzük a jelenleg romokban heverő Srí Lankát. A kegyvesztett volt elnök, Gotabaya Rajapaksa megígérte, hogy áttér az „ökológiai” gazdálkodásra. 2022 áprilisában a kormány betiltotta a műtrágyák és növényvédő szerek használatát, és kétmillió gazdálkodót kényszerített arra, hogy térjen át a biogazdálkodásra. A terv kudarcot vallott, és a visszaesés gyors volt. A rizstermelés hat hónap alatt 20%-kal esett vissza, és tovább esett egészen addig, amíg a nemzet a közelmúltban először elkezdett rizst importálni.
A Rajapaksa Adminisztráció tudta, hogy 2021-re komoly bajban van, és megpróbált ösztönzőket ajánlani a gazdáknak az elszenvedett veszteségekért. Jelenleg Srí Lanka lakosságának több mint 86%-a élelmezéshiányban szenved. Azoknak az országoknak, amelyek betiltják vagy csökkenteni kívánják a műtrágya használatát, be kell látniuk, hogy ennek eredményeként kevesebb élelem lesz."
A Holland példát korábban már megosztottam. Velünk is épp ezt teszik, elérhetetlen lassan a műtrágya és kivonnak minden valamire való növényvédő szert a piacról. A Srí Lankai zavargások pontos okát sehol sem lehetett olvasni a fősodratú médiában. https://www.facebook.com/photo/?fbid=5673403199371742&set=a.711931752185603 A magyar gazdákra is ez vár, folyamatosan történnek az eddig hatékony szer kivonások, a különböző korlátozások.
A szándékos infláció növeléssel az ENERGIÁTÓL / élelem, gáz, áram, víz, csapadék, műtrágya, stb. / vágják el a gazdákat és a hétköznapi embereket.
Tudom, hogy mindenki invesztált a saját világnézetébe, amit részben otthonról hozott, kisebb részben menet közben, nóta közben magára szedett.
Kedves olvasó! Nem, nem akarom megváltoztatni a te véleményed sem, azt szeretném, hogy magadtól lásd meg, ismerd fel azokat az összefüggéseket, amik előtted is naponta egyre gyakrabban ott vannak, téged is és mindannyiunkat közelről érintenek.
Ne feledd, csak együtt sikerülhet ezt túlélni.

Előzmény: Praetor #971 hozzászólása


Miért is akarnak tüntetni a gazdák, mik lehetnek az okok és az összefüggések? Évtizeddel ezelőtt észrevettem, hogy valami nem kerek a világban, pedig annak kellene lennie. Ezért utána olvastam annak, ami kapcsolódott ezekhez a dolgokhoz, és megdöbbentem, én sem akartam elhinni, amikor a fősodratú médián kívülről is szereztem információt.
Azt láttam, hogy a tőke mindenen eluralkodik, mindent maga alá gyűr, a politikusok csak bábok ebben a színjátékban. Feltételeztem, hogy az őket irányítók sokkal okosabbak nálunk, mégis azt láttam, el akarják veszejteni a világunkat, amit már nyíltan ki is mondanak, le is írnak. Pedig uralkodhatnának boldogan, mint eddig. Mi lehet ennek az oka?
1., Azt láttam a kamatos magántulajdonú pénzrendszerben rendszerhiba van, mivel a kamatra nem teremti meg senki a pénzt, de a kamatot kivonják a rendszerből a bankok....ezért rendszeresen össze kell omolnia az egész rendszernek, mert a kamat fizetési kényszer miatt hatalmas buborékokat kell fújni a bankoknak, folyton hiteleket kell kihelyezni, és végül elfogynak a hitelfelvevők, illetve a bank már annyi pénzt von ki a kamatokkal a rendszerből, hogy az végül összeomlik. Ezt vagy válságnak nevezik, vagy háborúkkal fedik el ezt a nyilvánvaló rendszerhibát. De ezt sehol sem tanítják vagy mondják ki így.
2., Robotizáció: a technikai fejlettség olyan szintet ért el napjainkra, hogy a robotok képesek helyettesíteni az embert a munkában, olcsón, folyamatosan termelnek, de ők maguk nem vásárolnak semmit, és akik a munkájukat elvesztették a robotok miatt, már ők sem vásárolnak...tehát feleslegesek. Ezért találták ki a 2030 Great Resetet, amit nyíltan hirdetnek, és a menetrendjük szerint haladnak ebben azok, akik a valódi hatalmat birtokolják. A járványok, a háborúk, az energia válság, a pénzügyi válság a klímaváltozás, stb úgy követi egymást, hogy aki felkészületlen, azt rögtön maga alá temeti ez a cunami. Kevés időnk maradt. Azt próbálom ezekkel a dolgokkal érzékeltetni, hogy lássuk, mi vár ránk, mit tesznek velünk /is/ és ez már itt van a mindennapjainkban, a Jelenések Könyve leírja, hogy majd csak az adhat és vehet, akinek a Fenevad bélyege a kezén vagy a homlokán van. Ennek hazai manifesztációja már az Indexen is megjelent egy cikkben.
Másik példa: "Egy szlovák motoros is felkerült az EU nyíltan rasszista és oroszellenes szankciós listájára. Az EU július 21-én hagyta jóvá azt a szankciós csomagot, melynek részeként bővítették a szankcionált személyek listáját is. Az Éjszakai Farkasok nevű Putyin-párti motoros banda nagyszombati összekötője, Jozef Hambálek került ezúttal a ruszofóbok célkeresztjébe, akinek másnap az illetékes földhivatal már ki is küldött egy értesítőt, hogy korlátozták a tulajdonjogait a Nagyszombat határában lévő családi házával kapcsolatban. Az állam fokozatosan zárolta a bankszámláit, céges részesedéseit, és ügyvédje szerint elvontatták az autóit, lekapcsolják a cégét az áramszolgáltatásról." El lehetetlenítik az embereket, aki másként gondolkodik, mást tesz, mint amit parancsolnak neki / elvárnak tőle.
Bennünket is így fognak kezelni, csak kicsit később.
Egy, mostani másik hír: " A kanadai Trudeau a műtrágya csökkentését javasolja azzal a globalista céllal, hogy 2030-ra nulla kibocsátás legyen elérhető. Minden mutató azt mutatja, hogy az élelmiszerhiány egyre növekszik, a politikusok azonban folyamatosan megnehezítik a gazdálkodást. Trudeau terve a műtrágya 30%-os csökkentését foglalja magában, és közvetlen veszélyt jelent az élelmiszer ellátásra.
A Fertilizer Canada úgy véli, hogy ez a terv már 2023-ban ártani fog a mezőgazdaságnak. Az ügynökség úgy véli, hogy Kanada több mint 160 millió tonna tavaszi búzából, repcéből és kukoricából veszíthet csak 2023 és 2030 között. Nate Horner albertai mezőgazdasági miniszter kijelentette, hogy a világ Kanadára tekint, hogy növelje az élelmiszer termelést a szűkösség közepette, és hogy a kormány sokkal több kárt okoz, mint hasznot ezzel a tilalommal. „A világ Kanadát keresi, hogy növelje a termelést, és megoldást nyújtson a globális élelmiszerhiányra. A szövetségi kormánynak meg kell mutatnia, hogy megérti ezt. Tartoznak ezzel a gyártóinknak” – szögezte le.
Ki tiltotta még be a műtrágyát, és hogyan történt? Nézzük a jelenleg romokban heverő Srí Lankát. A kegyvesztett volt elnök, Gotabaya Rajapaksa megígérte, hogy áttér az „ökológiai” gazdálkodásra. 2022 áprilisában a kormány betiltotta a műtrágyák és növényvédő szerek használatát, és kétmillió gazdálkodót kényszerített arra, hogy térjen át a biogazdálkodásra. A terv kudarcot vallott, és a visszaesés gyors volt. A rizstermelés hat hónap alatt 20%-kal esett vissza, és tovább esett egészen addig, amíg a nemzet a közelmúltban először elkezdett rizst importálni.
A Rajapaksa Adminisztráció tudta, hogy 2021-re komoly bajban van, és megpróbált ösztönzőket ajánlani a gazdáknak az elszenvedett veszteségekért. Jelenleg Srí Lanka lakosságának több mint 86%-a élelmezéshiányban szenved. Azoknak az országoknak, amelyek betiltják vagy csökkenteni kívánják a műtrágya használatát, be kell látniuk, hogy ennek eredményeként kevesebb élelem lesz."
A Holland példát korábban már megosztottam. Velünk is épp ezt teszik, elérhetetlen lassan a műtrágya és kivonnak minden valamire való növényvédő szert a piacról. A Srí Lankai zavargások pontos okát sehol sem lehetett olvasni a fősodratú médiában. https://www.facebook.com/photo/?fbid=5673403199371742&set=a.711931752185603 A magyar gazdákra is ez vár, folyamatosan történnek az eddig hatékony szer kivonások, a különböző korlátozások.
A szándékos infláció növeléssel az ENERGIÁTÓL / élelem, gáz, áram, víz, csapadék, műtrágya, stb. / vágják el a gazdákat és a hétköznapi embereket.
Tudom, hogy mindenki invesztált a saját világnézetébe, amit részben otthonról hozott, kisebb részben menet közben, nóta közben magára szedett.
Kedves olvasó! Nem, nem akarom megváltoztatni a te véleményed sem, azt szeretném, hogy magadtól lásd meg, ismerd fel azokat az összefüggéseket, amik előtted is naponta egyre gyakrabban ott vannak, téged is és mindannyiunkat közelről érintenek.
Ne feledd, csak együtt sikerülhet ezt túlélni.

"...Jó napot, hölgyeim és uraim, Jeroen Van Maanen a nevem és van egy tehenészetem, Zeroldeban, ez egy holland kisváros, Hollandia közepén. Megkértek, hogy mondjam el, mi is történik itt nálunk, Hollandiában. Mi ez az egész gazdatüntetés, és miért ennyire dühösek a holland gazdák? Nos, a gazdák már két és fél éve tiltakoznak. 2019. október elsején volt az első alkalom, hogy egy óriási gazdatüntetést tartottunk, és mind ott voltunk. Ez igazából azok miatt a dolgok miatt indult, ami már 30 éve zajlik, és amiatt tiltakoztunk, hogy nagyon bűzös szelek fújnak a környezetvédelem és környezetszennyezésnek nevezett dolog irányából.

És hogy mindezek okaként a mezőgazdasági termelést jelölik meg, mint a fő faktort ezek bekövetkeztében. Ezután a tüntetés után jöttek a nitrogénproblémának nevezett dologgal, ami nem új, hanem már 30 éve az emberek a környezet nitrogénszennyezéséről beszélnek ami, savassá teszi az esőt, ez a savas eső meg károsítja a természetvédelmi területeket meg az erdőket. És azt mondják ezek a hangok, hogy néhány év és vége a természetnek. Mondják 30 éve, de a természet még mindig itt van, többségében kiváló állapotban. Most, két és fél év múlva az emberek elkezdtek a mezőgazdaság nitrogénkibocsátását követően a mezőgazdasági ammónia kibocsátásról beszélnek. Meg a nitrogénszennyezés oka a közlekedés és az ipar és jönnek a nitrogén-oxidok. De az utóbbi kettőről nem annyit beszélnek, hanem szinte csak a mezőgazdaságra koncentrálnak, mint a nitrogénszennyezés okára. Nos, amikor a dolog elkezdődött, azzal kezdték, hogy a nitrogén-kibocsátást a természetvédelmi területeken csökkentsék.

Ekkor a mezőgazdasági szektor ágazatai összefogtak, a tejipar, a sertésipari ágazat, a baromfiágazat, és többféle megoldási javaslattal készültünk a probléma megoldására. De a kormányunk eközben más tervet készített, amivel a probléma egy huszárvágással pár hét alatt megoldható.

Ez egy idiótaság, szörnyű, és káros. Azt csinálták, hogy régiókra osztották Hollandiát. Van, amelyiknek 12%-kal kell csökkentenie a kibocsátását, másoknak 46, megint másnak 75 vagy 95%-kal kell csökkentenie a kibocsátását. Miközben a jogszabályok megtiltják, hogy bármilyen új módszert alkalmazzunk a mezőgazdasági termelésben.

Tehát vannak különböző technikák a kibocsátás csökkentésére, de amikor ezt a hatóság elé viszed, és az megvizsgálja az új módszeredet, azt mondja, nem engedélyezi. Tehát ennek az egész nitrogénesdinek feltehetően a fő célja az, hogy álcázák azt a valódi okot, ami a baloldalnak a célja az egész világon, nem csupán itt, Hollandiában.

És az országos állatállomány 50%-os csökkentését követelik. Ebben a pillanatban valószínűleg ez a fő ok. Nem a nitrogénkibocsátás csökkentéséről van szó, hanem lemészárolni az állatállomány felét. Nos, a világon minden gazda és minden ember tudja, hogy az állatállomány levágása nem oldja meg a problémát.

Az élelmiszertermeléssel kapcsolatban a föld mezőgazdasági területének kétharmadán csak fű nőhet, és ahhoz tehenekre van szükség, hogy a fűből élelmiszer lehessen, hús, vagy tej, ilyesmi. A kibocsátással, ha van probléma, azt nem a mezőgazdasági termelés okozza, bár valószínűleg része, de sokkal inkább a mezőgazdasági termelés a megoldáshoz járul hozzá.

A holland farmerek pedig egyre dühösebbek. A kormány nem figyel. Attól tartunk, hogy el kell hagynunk a földjeinket. És ez igazából egy sokkal komolyabb terv része, és egy hátsó szándék van mögötte Igazából azt akarják, hogy a gazdák csak a termőterület 62%-án gazdálkodjanak, és hogy a földnek az ára olcsó legyen...."
Folytatás. https://angelikamihalik.substack.com/p/ha-nem-akarod-hogy-a-hazad-sivatagga?s=r&utm_campaign=post&utm_medium=email

Remélem, legalább elgondolkodtat néhány embert:
egyik ismerősöm szomszédja üzemelteti a jégkár mérséklő rendszer egyik állomását. A ismerősömék a kertjükben évek óta rendszeresen veteményeznek, ez évig minden probléma nélkül. Sajnos a többi szomszéd már rég felhagyott a veteményes kerttel, " a Tescoban olcsóbb" jeligével, így kontroll nincs, a fű kiégett a környező kertekben is.
A szomszéd a jeges gép üzemeltetését a tanyáján vállalta működtetni, több kilométerre a lakott területtől, de mivel mindig hajnalban jött a riasztás, hogy ne kelljen hajnalban még utazni is, a télen hazahozta a saját kertjébe gépet, és onnan üzemelteti április óta.
Az ismerősöm kertje idén most így néz ki, folyamatos öntözés és törődés ellenére ez látható a növényeken az ezüst-jodidos-acetonos gép szomszédságában:3124

Lehetséges lenne, hogy a jégkár elhárítók + a repülők által húzott széles, hosszú csíkok + a HAARP rendszer összefügg, anélkül, hogy az üzemeltetői külön-külön tudnák, mit okoznak, és együttesen ez okozhatja pl. az Alföld felett is az időjárás változást?
"Az időjárás befolyásolása
Kezdetben a HAARP célja a kommunikációs kutatás volt. Legalábbis a nyilvánosság felé ezt kommunikálták a projectben részt vevők. Azonban a rendszer módot nyújt a légkör, azon keresztül pedig az időjárás befolyásolására. A HAARP célja mára már nem titkoltan a ballisztikus rakéták megsemmisítése, valamint az időjárás kontrollálásának lehetősége.
Dr. Rosalie Bertel (a Nemzetközi Közegészségügy Intézet elnöke) a HAARP-ról: „Gigantikus fűtőberendezés, hatalmas károkat képes okozni az ionoszférában, nemcsak egyszerűen lyukakat üthet bele, hanem, annak felhasítása révén, a Föld egyes területeit hosszú időn át is képes kitenni a bolygónkat bombázó halálos erejű kozmikus sugárzásnak.”
Az ELF (Extremely Low Frequency) extrém alacsony radarjelek segítségével légköri zavarokat képesek kiváltani, ami hirtelen klímaváltozáshoz vezethet. Ez pedig azt jelenti, hogy a HAARP képes az amerikai katonai körök szolgálatában szelektíven megváltoztatni a „barátságtalan nemzetek” éghajlatát, vagy „megrendítő helyzetbe” hozni őket gazdasági destabilizálásukkal.
Szerkezeti felépítésének köszönhetően képes teljes régiók mezőgazdasági és gazdasági rendszerének teljes tönkretételére. Továbbá képes a viharok erejének megnövelésre, a magas légkörben kiszórt anyagok (ezüst-jodid, szárazjég, stb.) révén pedig aszályok és áradások kiváltására a megcélzott területen."
https://magyartudat.com/a-haarp-projekt.../...
A HAARP projekt – magasfrekvencián manipulálnak

MIÉRT permeteznek ezek? - (WHY in the World are They Spraying)
https://www.youtube.com/watch?v=SXq5KiWeOnc

Lehetséges lenne, hogy a jégkár elhárítók + a repülők által húzott széles, hosszú csíkok + a HAARP rendszer összefügg, és együttesen ezt használják az Alföld felett is az időjárás kontrollra?
"Az időjárás befolyásolása
Kezdetben a HAARP célja a kommunikációs kutatás volt. Legalábbis a nyilvánosság felé ezt kommunikálták a projectben részt vevők. Azonban a rendszer módot nyújt a légkör, azon keresztül pedig az időjárás befolyásolására. A HAARP célja mára már nem titkoltan a ballisztikus rakéták megsemmisítése, valamint az időjárás kontrollálásának lehetősége.
Dr. Rosalie Bertel (a Nemzetközi Közegészségügy Intézet elnöke) a HAARP-ról: „Gigantikus fűtőberendezés, hatalmas károkat képes okozni az ionoszférában, nemcsak egyszerűen lyukakat üthet bele, hanem, annak felhasítása révén, a Föld egyes területeit hosszú időn át is képes kitenni a bolygónkat bombázó halálos erejű kozmikus sugárzásnak.”
Az ELF (Extremely Low Frequency) extrém alacsony radarjelek segítségével légköri zavarokat képesek kiváltani, ami hirtelen klímaváltozáshoz vezethet. Ez pedig azt jelenti, hogy a HAARP képes az amerikai katonai körök szolgálatában szelektíven megváltoztatni a „barátságtalan nemzetek” éghajlatát, vagy „megrendítő helyzetbe” hozni őket gazdasági destabilizálásukkal.
Szerkezeti felépítésének köszönhetően képes teljes régiók mezőgazdasági és gazdasági rendszerének teljes tönkretételére. Továbbá képes a viharok erejének megnövelésre, a magas légkörben kiszórt anyagok (ezüst-jodid, szárazjég, stb.) révén pedig aszályok és áradások kiváltására a megcélzott területen."
https://magyartudat.com/a-haarp-projekt.../...

Lehetséges lenne, hogy a jégkár elhárítók + a repülők által húzott széles, hosszú csíkok + a HAARP rendszer összefügg, és együttesen ezt használják az Alföld felett is az időjárás kontrollra?
"Az időjárás befolyásolása
Kezdetben a HAARP célja a kommunikációs kutatás volt. Legalábbis a nyilvánosság felé ezt kommunikálták a projectben részt vevők. Azonban a rendszer módot nyújt a légkör, azon keresztül pedig az időjárás befolyásolására. A HAARP célja mára már nem titkoltan a ballisztikus rakéták megsemmisítése, valamint az időjárás kontrollálásának lehetősége.
Dr. Rosalie Bertel (a Nemzetközi Közegészségügy Intézet elnöke) a HAARP-ról: „Gigantikus fűtőberendezés, hatalmas károkat képes okozni az ionoszférában, nemcsak egyszerűen lyukakat üthet bele, hanem, annak felhasítása révén, a Föld egyes területeit hosszú időn át is képes kitenni a bolygónkat bombázó halálos erejű kozmikus sugárzásnak.”
Az ELF (Extremely Low Frequency) extrém alacsony radarjelek segítségével légköri zavarokat képesek kiváltani, ami hirtelen klímaváltozáshoz vezethet. Ez pedig azt jelenti, hogy a HAARP képes az amerikai katonai körök szolgálatában szelektíven megváltoztatni a „barátságtalan nemzetek” éghajlatát, vagy „megrendítő helyzetbe” hozni őket gazdasági destabilizálásukkal.
Szerkezeti felépítésének köszönhetően képes teljes régiók mezőgazdasági és gazdasági rendszerének teljes tönkretételére. Továbbá képes a viharok erejének megnövelésre, a magas légkörben kiszórt anyagok (ezüst-jodid, szárazjég, stb.) révén pedig aszályok és áradások kiváltására a megcélzott területen."
https://magyartudat.com/a-haarp-projekt.../...

Napraforgó felvásárló által ajánlott ár: LO 230 000 Ft/to + komp. Békés megye.

Napraforgó ajánlati ár: LO 220 000 Ft/to + komp. Békés megye, áprilisig tárolva, 1 hónapon belül fizetve.

Békés megye, mai ár, KITE LO: 210 000 Ft/to. Malmi búza 100 000 Ft/to.

Előzmény: GREVEN #18565 hozzászólása


Nem DKC 4943 kukorica volt vetve? Nálunk gond volt vele, de nem ekkora...

Moderálási elveink miatt törölve: 2020-01-29 09:24:34

Moderálási elveink miatt törölve: 2020-02-10 15:08:30

Moderálási elveink miatt törölve: 2020-02-10 15:08:41

Moderálási elveink miatt törölve: 2020-01-29 09:24:50

Előzmény: bazsika001 #2504 hozzászólásaA weblap bal felső sarkában van a Menü, három vízszintes kis vonal a cím mellett.
https://sites.google.com/view/forgatasnelkul/f%C5%91oldal
Ezt a Menü gombot lenyitva láthatók lesznek az oldalak, nem csak a géppark, hanem a tervezett technológia, felhasznált anyagok, videók, stb..
Az érdeklődők a saját tapasztalataikat, véleményüket megoszthatják a Facebook Forgatásnélküli csoportban önálló posztként, hozzászólásokban.
Így tudunk tanulni egymástól, átadni a tapasztalatokat.

A Forgatás nélküli, vízmegőrző talajművelés weboldalra felkerültek a videók az őszi-tavaszi munkákról.
https://sites.google.com/view/forgatasnelkul/f%C5%91oldalhttps://www.youtube.com/playlist?list=PLDPdIT0TJuMkRrf3cd3rnAbtGZtl58TrL
A Youtube-on is megnézhető:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLDPdIT0TJuMkRrf3cd3rnAbtGZtl58TrL
Akit érdekel a Forgatás nélküli, vízmegtartó talajművelés, annak napi gondjai, különböző megoldásai azt szeretettel várjuk a Facebook csoportban:
https://www.facebook.com/groups/2493932710633714/?ref=group_header

Akit érdekel a Forgatás nélküli, vízmegtartó talajművelés, annak napi gondjai, megoldásai azt szeretettel várjuk a Facebook csoportban:
https://www.facebook.com/groups/2493932710633714/?ref=group_header

Cikkajánló


Így éld túl saját tartállyal a gázolajkrízist! – Videó
Hirdetés
Így éld túl saját tartállyal a gázolajkrízist! – Videó
Már nem kell azon aggódnod, hogy lesz-e elég gázolaj holnap is beindítani a...
Hogy élik túl az állattenyésztők ezt a válságos időszakot?
Sajtóközlemény
Hogy élik túl az állattenyésztők ezt a válságos időszakot?
Az állattenyésztők kihívásairól beszélt az államtitkár.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kverneland Accor DG 6 M Gabona vetőgép
Kverneland Accor DG 6 M Gabona vetőgép

4.500.000 Ft

KUBOTA U17-3
KUBOTA U17-3

14.900.000 Ft

NERO Pilisborosjenő
NERO Pilisborosjenő

160 Ft

New Holland BB 940
New Holland BB 940

4.500.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]