Gázolaj árak 639 Ft Benzin árak 650 Ft EUR 394.01 Ft USD 368.32 Ft CHF 402.41 Ft GBP 458.93 Ft

Fórum

Becenév: boncso
Csatlakozott: 2013-01-14 12:54:25
Utolsó belépés: 2024-04-03 08:03:25
Fórum hozzászólás: 729

Fórumhozzászólásai

Sziasztok, az elektonikus MVH felületen ki kell tölteni a monitoring adatszolgáltatást. Nekünk a főtev. lótenyésztés. Ebben az esetben a "különféle tö,egtakarmány-fogyasztó állat tartása" szerintetek a megfelelő választás? A legördülőből kell választani. Elnézést ha bugyuta a kérdés, köszönöm előre is, ha tud valaki segíteni.

Előzmény: farminghun #1140 hozzászólása


Szia, nekem csak legeltetett gyep és kaszált gyep van, AÖP miatt kell beadnunk az eGN-t. A legeltetettet jól összesíti. A kaszáltakat átnéztem, mindenhol jó a méret - EKból töltöttem át -, minden tábla fent van, véglegesítve van, hozzá van mindhez rendelve az AÖP és a vállalt gyakorlat, mindenhol szerepel a kaszálás,rendsodrás,bálázás, behordás műveletként. Olyan érzésem van, mintha az egyik tábla méretét duplán számolná, de visszabugásztam, nincs felrögzítve kétszer. A NÉBIH nem válaszolt, csak annyit, hogy 18-án frissült a rendszer, próbáljam újra. Írtam, hgy 21-én próbáltam. Erre nem jött semmi reakció.

Előzmény: farminghun #1127 hozzászólása


Szia, nekem a rendszer nem jól adja össze a terület méreteket. 64.72 ha van az adott hasznosításra felrögzítve, véglegesítve, a rendszer mégis 69 ha-t számol. Kb. 3szor írtam az eGN@.... emailre, befotóztam a problémás oldalt, levezettem, hogy mi van rögzítve, mi nem jó, nem kapok választ, hogy mit csináljak. Ha beadom ezzel a rossz adattal, akkor lehet belőle szted probléma? Ha legalább lenne egy megjegyzés rovat, ahova az ember a beadott naplóba beírhatná, hgy a rendszer számol adott dolgot rosszul, képtelen vagyok javítani, az sokat segítene az ilyen helyzeteken.

Előzmény: KrSzilvia #827 hozzászólása


Nagyon köszönöm!

Sziasztok, tapasztalt valaki olyant, hogy a rögzített állományváltozási lapon, amikor ismét ránézett - nem írtam be a TH_KTJ számát, most rögzítettem és kíváncsi voltam az előzőleg már véglegesített adatok rendben vannak-e vagy törlődtek-, akkor minden hónap kétszer szerepelt?
Ezen kívül egy kérdés (először rögzítek eGN-t):
Nincs trágyatároló, mert mélyalmos tartás van, a kitároláskor eladjuk a trágyát. Trágyatárolót kell rögzíteni? Ha igen, milyen kapacitást írjak sztetek? Csak amiatt kellene, mert gondolom ekkor jelenik meg olyan felület, hogy az átadott trágya mennyiségét és az átvevő azonosítóját fel tudjam rögzíteni.
Köszönöm a segítséget

Előzmény: RARGAkèny #749 hozzászólásaNekem az állatállománynál sajna nem rendezik hónapok alapján sorba, pedig sorban rögzítettem, aztán nyomtam a nyilat is. Hát akkor marad úgy, ahogy összekavarta a felület:(

Sziasztok, rendszerhiba vagy mi lehet a gond, tapasztal valaki ilyent??? Felvittem a táblát, véglegesítettem - megadtam a hasznosítást, véglegesítettem - próbálnék agrotech.műveleteket/legeltetést hozzáadni, de nem hozza fel a "+" jelet, amivel ezt megtehetném. Egy táblát meg tudtam csinálni, ott rendben ment. Valamit rosszul csinálok?
Köszönöm a segítséget.

Nekem az mvh rendszerben látszik a ma reggel utalt összeg, folyószámla adatoknál. A területalapúra részkifizetés. November végén kaptam már előleget. 100ha alatt vagyunk.

Nekünk ma reggel megjött 3 részletben az előleg. (100 ha körüliek vagyunk)Határozatom nincs, sajnos hiába van elektronikus kapcsolattartásom, nem küldik az ügyfélkapura. 3szor írtam az mv-nak, nem állítanak vissza, pedig évekig így kaptam. Még a pénzügyi fegyelem miatti visszatérítésről sem kaptam határozatot, pedig az már régen megjött.

Nálunk is van számított összeg a 2017. zöldítésre és a 2017. alapra is.

Előzmény: Aslan #17140 hozzászólása


Szia! Pipáld be, h mikrovállalkozás. Teljesen mindegy, hogy a törvényt vagy más szöveget ki, hogy értelmez. Semmiféle jogot nem fogsz tudni érvényesíteni, nem kíváncsiak rá senki, hogy te mit, hogyan gondoltál, értelmeztél. Sajnálatos, de ez van.

Előzmény: Mf-es? #16872 hozzászólása


Szia, jó lenne. Még a mai napig nincs véghatározatom, így nem tudom, hogy kapunk-e még valamennyit. Lehet, h nem kaptuk meg az összes igényelt területre és ezért nem érjük el a 70e/ha-t, de ezt azért nem tartom valószínűnek, mert évek óta ezekre a területekre igényeljük és eddig nem volt gond. Bár, ahogy olvasom itt a fórumot, eléggé kevernek a területekkel:(((

Előzmény: Mf-es? #16865 hozzászólása


Nekünk saps+zöldítés volt csal: 64.307 ft/ha (a teljes utalt összeget osztottam az igényelt területtel. Mivel a véghatározatot nem kaptam meg, így nem tudom, hogy hány ha-ra fizették)

Előzmény: Joooooji #16861 hozzászólása


Szia, nekünk kifizették a teljes 2016-os évet. Csak területalapú volt (saps+zöldítés), semmi más igénylésünk nem. Egy határozatot nem kaptam még meg.

Előzmény: winklergaborne56 #2139 hozzászólásaAkkor a második kérdésre nem jó, amit egyszer valaki írt, takácszoli válasza alapján amit nem használsz fel, azt fel se kell tünteni.Mindig tanulunk:)

Előzmény: winklergaborne56 #2139 hozzászólása


Igen, meg kell bontani 2015/2016.09.31-ig/2016.10.01-12.31. Dátum nincs, csak évszám, csak az egyértelműség miatt írtam most így.

Azt hiszem-de ez csak emlék,régebben írta vki, én nem csináltam még-, hogy ha van olyan 2016. év végi számlád, amit nem használtál fel, akkor beírod, de a visszaig.oszlopba 0 l-t írsz.

Előzmény: vén cigány #143 hozzászólásaTagi betétként sztem.

Mi a franc ez az újra méretés????? Jóváhagyták egy adott méretre és most levehet belőle???? Jesszusom, ez maga az elmebetegség!!! Újra is pontozzák???? Ha jól emlékszem azért is adtak pontot, hogy a használt hány %-át viszed be AKG-ba, meg arra is, hogy a Natura besorolású területnek mekkora az aránya. Ez mind-mind pont volt anno!!!
Ilyen a világon nincs, hogy beadtál egy KET-et, most meg korrigálhatod. Ráadásul úgy, hogy jóváhagyták a kérelmet. Ez már a kezdetkor is bűzlött, de ez most csak újabb bizonyíték.

Sziasztok! Nem értem ezt az új, kétlábon álló szervezetet. Eddig úgy értelmeztem, hogy a kifizetéseket az Államkincstár intézi, a pályázatok elbírálását/ügyfélnyilvántartást/ellenőrzést a Miniszerelnökség-Kormányhivatal.
Beadtam a nyilvántartott adatok helyességét - nyilatkoztam, hogy a nyilvántartott adatok helyesek -, erre a visszaigazolást a Kincstártól kaptam.
Ki kezeli most ezt az egészet, mert ha két gazdája van és nincsenek egzakt feladatok/felelősök, akkor nem sok jóra számíthatunk.

Jan. 1. után , amióta a Kincstárhoz került az utalás, kapott már valaki pénzt?
Jan. 1 . után, amióta a Kormányhivatalhoz került az MVH, kapott már valaki határozatot?
Mindkét esetben érintett vagyok, de egyik helyről sem kaptam semmit.

Előzmény: laci92627 #377 hozzászólása


Nem fémzárolt:(

Előzmény: laci92627 #373 hozzászólása


Nekem azt mondta a cég, akitől a vetőmagot vettük, hogy majd jön a fajtaoltalmitól levél, amiben be kell vallanom az elvetett vetőmagot és fizetnem is kell. Azért ajánlotta, mert ő, mint vetőmag előállító is lejelenti, hogy kinek mennyit adott el. Bevallhatom úgy, h nem vetettem el az összeset vagy 20 ha alattira jelentem a művelt szántót, de szte felesleges bonyolítani. Ki tudja, mikor mi ér össze, így nem éri meg. Nekem a 30 ha-ra, adott vetőmag után 27000+áfa-t kell majd fizetnem. Talán nem olyan vészes összeg.

Sziasztok! Márciusban szeretnénk szerves trágyát vagy műtrágyát kiszórni olyan gyepterületünkre, amely nitrát érzékeny. Kell talajvizsgálatot csináltatni? (Csak sima saps támogatást kapunk.)

Előzmény: Claaastra #15563 hozzászólása


Az idén megkaptam a teljes beadottra az előleget, de tavaly nekem csak dec. végén fizettek első részletet, a végkifizetés pedig jún.közepén volt. Nem védem őket, de nem hiszem, hogy maga a szervezet a hibás, hanem a rendszer, amiben működik.

Lehet, h összeesküvés-elmélet, de sztem decemberig fizetni fognak első részletet, mert a populista tevékenység lényege, hogy az új szervezet szükségességét - MVH beolvasztás, vezetőcsere - így bizonyítják. (Maguknak!) Ma is azt gondolom, h az MVH egy végrehajtó szervezet, nem saját önkény alapján végezte, amit végzett. Azokat az eljárásokat hajtotta végre, amivel a hazai jogalkotók megbízták. Igaz, hogy ezek az előírások sokszor életszerűtlenek, gyakran egymásnak ellentmondóak, de erről nem az tehet, aki végrehajtja, hanem az, aki alkotta.

A "nyertes pályázatok" között nem látom a 2015 évben megkötött NFA haszonbérleti szerződéseket:( Tudja valaki, hogy hova töltötték fel? Elvileg kötelező lenne nekik.

Tavaly volt nekünk ilyen rárajzolgatósdi, adategyeztetést kellett beadni akkor is, ha nem mi voltunk a ludasok, mi semmit nem módosítottunk, megjegyzésbe leírtam, hogy melyik tábla/tulajdonos rajzolt ránk, mivl ezt azon a felületen pontosan láttam. Akkor mi sem kaptunk nov.30-ig előleget, viszont dec.elején megkaptuk, csak nem előlegként, hanem első részletként. Tehát csak a kifizetés jogcíme változott, de azért kaptunk. Az idén mi már megkaptuk október 26-28-án, mindenkinek drukkolok, hogy sorra kerüljön a kifizetési listán.

Ne a státusz besorolást nézegessétek, az mindaddig változatlan marad, amíg nem lesz meg a végkifizetés. A számított összeg adhat támpontot, de én már azt sem merem jó szívvel ajánlani, mert ez az átszerveződsi nagyon átláthatatlanná, követhetetlenné tesz itt mindent. Lassan már szívességet tesznek, ha tájékoztatnak bennünket! Most meg már azt sem tudom, ki/melyik hivatal tud használható infót adni, mert káosz van a köbön.

Ezért nem megy:
"Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a kárenyhítési rendszerhez kapcsolódóan 2016. október 28-án az informatikai rendszer karbantartási munkálatai miatt néhány órás szolgáltatás-kiesés várható.

Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük."

Előzmény: ND #14940 hozzászólása


A 2007. évi törvény alapján szerintem a beadáskor érvényes állapotnak kell megfelelned, de ezt azért erősítse meg egy jogi szaki. Azt viszont nem tudom, ha adategyeztetőt töltesz ki-lejavítod a 09.havi meparra-, akkor ezzel elismered-e, hogy anno hibáztál.

A szakmailag topon lévő falugazdászok előtt le a kalappal, nekünk is ilyen van, talán lassan már a szerencsések közé tartozunk:) Mindent én intézek, de nagyon jó, hogy megbízom benne és ha valami nem egyértelmű, akkor számíthatok rá:)))
MVH: nem védem, de attól félek, jövőre visszasírjuk még őket. (AKG-t már nem ők csinálták, a decemberi beadás után, jan. 1. kötelezettségvállalás mellett, május 5-én kaptuk meg a határozatot! Persze elutasítottak, de ez nem ide tartozik.) Sajnos a júniusban kitalált átszervezés, megszűnés egy politikai döntés volt és nem szakmai. Mi már az AKGnál szembesültünk azzal, hogy az MVH-t most meghagyták "céltáblának", de valós döntések már nem náluk, csak rajtuk keresztül születnek. Nekik van akkreditációjuk, ami azért fontos szempont EU-s pénzek esetében.
A blokkok átvariálását is idén márciusban csinálták, mi már akkor jeleztük, hogy gáz lesz sok decemberi méréssel/poligommal, de akkor a min.elnökség még válaszra sem méltatott. A levelemre 3 hét után jött egy egymondatos válasz, hogy az illetékes osztály köszöni a levelet.

Előzmény: bodi.robert512 #14837 hozzászólása


Elképzelhető. Nekem tavaly volt adategyeztetésem, akkor csúszást okozott, decemberben kaptunk előleget, de ez nem szent írás!

Előzmény: bodi.robert512 #14835 hozzászólása


A W--- számú nyomtatványon tudsz adategyeztetést csinálni, de ha nem te szoktad a kérelmet beadni, sokkal jobb és biztosabb, ha bemész a falugazdászhoz. Vidd a levelet, amit kaptál, abban van elvileg egy kód, amivel ezt a W---nyomtatványt meg tudjátok majd nyitni. Látni fogodsz sok mindent, pld. hogy ki rajzolt rá vagy kire rajzoltál te, stb,stb,stb. Nem biztos, hogy te csináltad roszul, de akkor is ki kell ezt tölteni. Ha szted minden oké, akkor ezt le kell majd ebben a nyomtatványban írni, az érintett blokknál. A falugazdászok tudják ezeket, remélem nem újonc a falugazdid:)))

Előzmény: Btib #14822 hozzászólása


Nekem egyszer volt adategyeztetésem, akkor azt írták, hogy csak a W-- nyomtatványon lehet ezt megtenni. Így én nem is próbáltam az eredetit szerkesztgetni. Neked engedi az eredetit módosítani?

Előzmény: berenyil2 #14815 hozzászólása


Szia! Az MVH felületen, a "kérdés feltevés" menüben tedd szerintem fel ezt a kérdést, hátha válaszolnak. Egyértelműen határozd meg, hogy csak őstermelőként végzed a mzgi tevékenységet, nincs kapcsolt vállalkozás/partnervállalkozásod, nem szolgáltatsz, így nincs egyéni vállalkozásod stb.. Falugazdászod nem tud adni egy jogszabályi hivatkozást? Most értem haza, nézegettem, van olyan, ahol azt írják, hogy az őstermelőt mikrovállalkozásként kell besorolni - pl. tenyésztő egyesületeknél -, van, ahol meg azt olvastam, hogy ha kizárólag őstermelésből származik a bevétel, akkor nem KKV, de erről nyilatkozattételi kötelezettség van.
(Nekem olyan ismerősön van, aki családi gazda és egyéni vállalkozó, mivel mzgi szolgáltatást is végez, ő mikronak minősül.)

Előzmény: Btib #14809 hozzászólása


Szarakodni kell, minden adategyeztetést azon a nyomtatványon kell beadni! (Sztem most az eredeti kérelmet nem is tudod javítani)Ott segítég lesz, ha felteszed a fedvényt, látni fogod, ki hova rajzolt+hrsz fedvényt is tudsz aktíválni, nehogy most megint rossz helyre rajzolj.

Sztem az nem kérdés, hogy kkv minden mzgi termeléssel foglalkozó, nagyrészt mikro besorolással. (Aktív gazdának kell lenni, hogy jogosultak legyünk a támogatásra, ezért tuti, hogy a támogatásokon kívül kell, hogy mzgi tev-ből származó bevétellel rendelkezzünk.)
Talán az aktív gazda státusz vizsgálata hozta felszínre a sok adateltérést, amire most a legdurvább szankciót alkalmazzák. Az MVH működését szabályozó tv-ben nem tudom, hogy van-e valami arról, hogy méltányosságból, a nagyszámú érintett miatt, lehetne kevésbé drasztikus szankciót alkalmazni.

Etincel-t vettettünk ma, az eső előttsmile thumbup Remélem még nem késő neki! Nem igazán kedvező most az időjárás, szeptember végén még kő kemény volt a föld, utána meg csupa takony, kicsit izgultam, hogy későn került földbe, de ahogy olvasom, van aki okt.végi vetéssel is jó termést produkált.smile cowboy

Előzmény: berenyil2 #14788 hozzászólása


Te, mint egyéni vállalkozó, biztos, hogy KKV vagy! Sztem mikrovállalkozó.

Előzmény: fattyú #14780 hozzászólása


Semmi gond, én is próbáltam értelmezni ezt a helyzetet. Sajna nem volt még időm átolvasni a konkrét törvényt, bár lehet akkor sem lennék sokkal okosabb, de eddig elfogadtam az MVH közlemény törvényi hivatkozását.
Azt kéne egy jogi szakinak megmondani, hogy a KKV törvény és az MVH eljárásrendjét szabályozó törvény alapot adnak arra, hogy ezt a szankciót szabja ki az MVH, egy ilyen konkrét esetben. Minden közleményük, ami a kkv-s dologra vonatkozik, az van írva, hogy aki nem tesz eleget, annak a kérelmét automatikusan elutasítják. (hiánypótlás, bírság stb. egyikben sincs, csak elutasítás)
Egyáltalán miért nem kapott határozatot, hogy elutasították a teljes 2016. évi kérelmét?

Előzmény: berenyil2 #14774 hozzászólása


Szia! Kéne valami nagyobb szakival beszélned, de most kibugásztam az én feljegyzéseimet.:) Van két MVH rendelet, 27/2011(III.9), majd hasonló tartalmú 128/2013. (VII.30.) , ezek rendelkeznek az ügyfélnyilvántartásról, ebben már benne van, hogy a 2004. évi KKV törvény alapján kell nyilatkozni, hogy ha nem tartozol alá, akkor azt jelölni, vagy ha alá tartozol, akkor jelölni, hogy mikro-kis-közepes vagy. Biztos van előbbi MVH-s rendelet is, de nekem ezek vannak meg.
Az a baj, hogy az amit sixx belinkelt, az tényleg 04.25-től hatályos, csakhogy bele van írva, hogy egységesítés miatt adták ki, egységbe foglalják a 2004. KKV tv-t és a fent említett MVH közleményeket.
Sárga figyelmeztetés: azt tudtam meg ezzel kapcsolatban, hogy mivel az ügyfélnyilvántartási adatok bejelentésére vonatkozóan van külön rendelet, ha nem igényel valaki támogatást, akkor is 15 napon belül változás bejelentési kötelezettség terheli, így az E-kérelemnél nem kapsz miatt figyelmeztetést, mert a rendszer csak a bejelentett adatokkal egyezteti az E-kérelem bejelentésköteles adattartalmát. Ott nem is tudod az adatokat módosítani, csak a G10... adott számú nyomtatványon.
Hát hirtelen ennyit tudtam meg, de kérdezz meg egy járatosabb embert is, nekem még nem volt ilyen szitum. Jelezd majd, hogy mire jutottál, most már engem is érdekel a végkifejlet. Üdv

Előzmény: borda77 (Joe) #14768 hozzászólása


Piros biztos nem lehetett, mert akkor be sem tudta volna adni. Talán sárga lehetett. A kérelem végén ott van az összes hibaüzenet, abban talán meg lehetne nézni, hogy hozza-e automatikusan figyelmeztetésnek, hogy a kkv kód hiányzik. Ha ott van, akkor tényleg felesleges bármit beadni.

Előzmény: Gerki #14767 hozzászólása


Igen, nekünk már pár napja volt számított összegünk, az utalás tegnap és ma történt meg.

Előzmény: berenyil2 #14764 hozzászólása


Adj be egy észrevételezést, mivel fellebbezni per pillanat nem tudsz, ha nincs határozat, nincs mi ellen fellebbezni.

Előzmény: berenyil2 #14762 hozzászólása


Szia, amiért elutasítják:
"Az MVH eljárási törvény 56. § (2) bekezdés g) pontja alapján, ha a pénzügyi
következménnyel járó intézkedésben részt vevő ügyfél legkésőbb az intézkedésben való
részvétel iránti kérelem benyújtásával egyidejűleg sem jelenti be a vállalkozása KKV kódját,
abban az esetben kérelme érdemi vizsgálat nélkül elutasításra kerül."
KKV besorolás: ha egyéni vállalkozó vagy, akkor sztem ezért vonatkozik rád, itt is a mikró kategória miatt:
" 3. § (1)4 KKV-nak minősül az a vállalkozás, amelynek
a) összes foglalkoztatotti létszáma 250 főnél kevesebb, és
b) éves nettó árbevétele legfeljebb 50 millió eurónak megfelelő forintösszeg, vagy mérlegfőösszege legfeljebb 43 millió eurónak megfelelő forintösszeg.
(2)5 A KKV kategórián belül kisvállalkozásnak minősül az a vállalkozás, amelynek
a) összes foglalkoztatotti létszáma 50 főnél kevesebb, és
b) éves nettó árbevétele vagy mérlegfőösszege legfeljebb 10 millió eurónak megfelelő forintösszeg.
(3)6 A KKV kategórián belül mikrovállalkozásnak minősül az a vállalkozás, amelynek
a) összes foglalkoztatotti létszáma 10 főnél kevesebb, és
b) éves nettó árbevétele vagy mérlegfőösszege legfeljebb 2 millió eurónak megfelelő forintösszeg."
De hidd el, nagyon drukkolok, hogy ne legyen igazam!!

Előzmény: berenyil2 #14753 hozzászólása


Szerintem nincs mit fellebbezned/észrevételezned, sajnos. Az adatok - így a KKV besorolás - helyességének bejelentése, ellenőrzése a kérelemtől független. Sztem anélkül be se tudtál lépni a kérelemkitöltő felületre, hogy a nyilvántartott adatok helyességét elokéztad.(Azt pedig csak úgy tudjuk jóváhagyni, ha megjelenik minden nyilvántartott adat, azt hiszem még van is egy kis rublika, hogy a megadott adatok helyesek, nincs változás.) Az abban jóváhagyott adatokkal dolgozik az MVH, így sajnos szerintem nem fognak helyt adni az észrevételezésednek. Bár ne legyen igazam!

Előzmény: Btib #14744 hozzászólása


Megnéztem: Nekünk 09.29. van írva státuszváltozás dátumához. Hogy mikor lett számított összeg, nem tudom, mert igazából eddig nem néztem, mivel 2015. évre mi csak decemberben és idén május-júniusban kaptuk meg, nem akartam magam felhúzni. Nekem most ez nagy meglepi volt.
Tegnap utalták a saps, ma a zöldítés előleget, 46.447 Ft/ha-ra jön ki a két jogcím. Bejelentett ellenőrzés nem volt, adategyeztetés nem volt, nincs állatra igénylés, nem vagyunk fg-k, nincs akg. (ez utóbbit sajnos elutasították, nem fellebbeztem)

Ma megjött a zöldítési előleg is!

Előzmény: kelemate #14728 hozzászólása


A FG-hoz nem tudok hozzászólni, de a "feldolgozás alatt" státusz az nem gond! Menj rá, ott válaszd ki pld. saps kifizetési kérelem, válts fület és meglátod, van-e számított összeg. "Feldolgozás alatti" marad egész addig, amíg végkifizetésig nem jutnak a kifizetési kérelemeid.

Ma reggel megjött a saps, két tételben kaptam meg azt az összeget, ami a sapsnál számtott összegként szerepel!

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Mire figyeljen a gazda, aki ősszel búzát vagy árpát vetett? + VIDEÓ
Mire figyeljen a gazda, aki ősszel búzát vagy árpát vetett? + VIDEÓ
Összefoglaló és videó a Kalászos növények – aktuális munkálatok webináriumról.
Főzzük meg a gyomokat a szántóföldön!
Főzzük meg a gyomokat a szántóföldön!
Az eljárás forradalmasíthatja az egész, peszticidek nélküli gyomirtást.
4x10 féltető,  garázs,  tároló,  gépszín
4x10 féltető, garázs, tároló, gépszín

400.000 Ft

Renault Master kisteherautók (tejszállításra,  tejkiadagolásra alkalmas)
Renault Master kisteherautók...

1.000 Ft

M10-es rekesz eladó
M10-es rekesz eladó

450 Ft

KSMK 6 Soros sorközművelő kultivátor eladó
KSMK 6 Soros sorközművelő kultivátor...

650.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]