Gázolaj árak 623 Ft Benzin árak 616 Ft EUR 393.7 Ft USD 363.9 Ft CHF 404.53 Ft GBP 467.07 Ft

Fórum

Becenév: Gyurkesz1
Csatlakozott: 2013-11-01 21:07:13
Utolsó belépés: 2024-04-29 11:17:26
Fórum hozzászólás: 814

Fórumhozzászólásai

Előzmény: ...:::Pisti:::... #13599 hozzászólásaÍgy lessz ahogy írod.

Előzmény: R Sándor #13595 hozzászólásaOkés.

Előzmény: ...:::Pisti:::... #13596 hozzászólásaSzia, köszi a választ. Ma reggel megengettem az olajleeresztőt és csak olaj jött. Vágtam is vele ma, ha gond lenne akkor már csak jelentkezett volna nem??

Előzmény: medikus #13579 hozzászólásaTegnap felöntöttem eső vízzel, kapott valami dynamaxos hűtőrendszee tömitőt is a vízbe meg új motorolajat. Járattam 10-15percig. Aztán felöntöttem nyakig a hűtőt hogy reggel lassam fogyott e. Sajnos 3deci hianyzott. Motor alatt nem vizes sehol nem szivarog. Átengedte volna az olajba vagy csak levegős volt még a vízrendszer és azért ment leljebb reggelre??

Előzmény: R Sándor #13592 hozzászólásaHallottam erről, 2019ben cseréltem tengelyt meg házat, azóta ment mostanáig,most is csak éppen elcseppent.

Előzmény: R Sándor #13589 hozzászólása


Gyári kettő.

Előzmény: medikus #13587 hozzászólásaÉrtem, sima csavar van a legtelenitő helyén de valahogy megoldom, ha levegős attól visszaengethet ha felvariálom?

Menet variátort gumigyűrü csere után szokás legteleníteni vagy kilégteleníti magát??

Előzmény: Anicska #13580 hozzászólásaCserelj egy komplett ac-t.

Előzmény: medikus #13577 hozzászólásaHa jól figyeltem zöldes volt mint a fagyálo.

Előzmény: medikus #13574 hozzászólásaTörtént már magával hasonló?? Vagy hallot ilyen esetről?

Előzmény: medikus #13574 hozzászólásaÚgy legyen.

Motorolaj cserénél jött kb 150ml fagyáló az olaj leengedő csőből, utána szépen az olaj. Eddig sosem volt benne fagyáló csak most télére. Reménykedek hogy tiszta eső vízzel jó lessz. Szerintetek??

Előzmény: medikus #13525 hozzászólásaKét kézzel ha benyulok megtudom emelgetni a láncokat a lécen, lehet még egy kézzel is.

Előzmény: Gyurkesz1 #13523 hozzászólásaCsak bekapcsolva látni hogy egy kicsit beesik a léc és a kerek között.

Előzmény: medikus #13522 hozzászólásaÍgy már értem.

Tegnáp beszéltük a ferde lánc feszitését, az ugy jó ha elől a vezető léc és a fogaskerekek között picit beesik a lánc vagy még huzzak rajta??

Előzmény: medikus #13520 hozzászólásaMegneztem egy kicsit jobban. A csapágy ezen a tengelyen van?? Mert ez a tengely mozog csak ha emelem a csigát egy deszkával, látni a képen azt a kopás,anyit mozog csak ugyhogy lehet nem is csapágyas. Meg párhuzamos
a csiga a padló lemezzel.

Előzmény: medikus #13518 hozzászólásaHogy zajlik a csapágy csere?? Csigát ki kell venni??

A konzolcsiga menetirány szerinti jobb oldalán van csapágy?? Vagy csak bal oldalt és közepen az a kettő?? Nézem a katalógust de nemlelek ott csapágyat.

Előzmény: medikus #13515 hozzászólásaNálunk 80mm volt, azért kerdeztem multkor hogy maguknal nem e esett smile thumbup
Hány hekit nyomott le idáig?? Persze csak ha publikus.

Előzmény: medikus #13513 hozzászólásaÉrtettem. Miujság?? Búza már megkezdődött??

Előzmény: medikus #13511 hozzászólásaNa ott nemprobalgattam emelgetni csak ugy szemre felspanoltam, de a kaparólecek érik a lemezt alul az se gond? Kezelésibe hiába irja hogy csak közepefele erjen le a kaparólec ha nem új se a lanc se a tengely.

Előzmény: medikus #13470 hozzászólásaMester úr, menyire feszítsem meg a ferdében a láncot ha tudjuk hogy üt a hatsó tengely?? Kell kicsit lazábbra hagyni??

Előzmény: cstoth #13475 hozzászólásaSzia, írd be a keresőbe hogy pdf, és kidob mindenféle katalógust és útmutatót amit valaha felraktak a csoportba.

Előzmény: R Sándor #13474 hozzászólásaNemláttam sajnos a hirdetést, de ha láttam is volna akkoriban még nemtudtam hogy milyen közel laksz.

Előzmény: medikus #13470 hozzászólásaAratás hogy megy?? Arrafelé nem esett??

Előzmény: medikus #13468 hozzászólásaHa eddig ment így gondolkodás nélkül még kibírhatna egy szezont nem??

Előzmény: R Sándor #13465 hozzászólásaOlvastam róla ahol írtad régebben hogy kiiktattad a pörgő filtert, ha arra gondolsz. Nincs szükség szerencsére ilyenre, van olajnyomás 3-3,5 felen tartja 80°C víznél, 90°C körül már esik 3 alá az olajnyomás teljes gázon, az még szerintem határeset. Na meg nyári egyfokozatos 30as olajat kap 10éve generálozás óta mert azt ajánlotta az illető aki felujította. Lehet kéne bele 40es vagy 50es olaj. Engem csak az érdekelt hogy szökhet e a pörgőfilternél a nyomás mert eléggé megvan kopva az a sikló csapágy.


E 512 ből nem maradt meg neked ferdeszálitóba hatsó tengely?? Nekem 512 es ferdém van a 14esen. Most cseréltem csapágyakat, öszeraktam megforgattam és elég jól üt a közepe, nemtudom mitől görbülhetett el. Indikátor óra körbe forgott vagy 5x. Nemsok kedven van hozza kicserélni, eddig nemtudtam róla es ment x évig.

Előzmény: medikus #13458 hozzászólásaAnnak a pörgő filternek a tetején milyen szorosnak kell lennie a sikló csapágynak?? Ha van egy kis kopás es már kottyan a fedelben akkor ott szökhet a nyomás??

Előzmény: medikus #13453 hozzászólásaOlajnyomás és víz hőmérséklet hogy ál ilyen melegben??

Centrifugás olajszűrőnek a tetején a réz sikló csapágynál ha van kis kopás akkor az tudja befolyásolni az olajnyomást?? Valahogy nemhallom pörögni lealitás után csak nagyritkán.

Előzmény: medikus #13452 hozzászólásaÉrtem, most hogy új lessz a léc a régi kopott helyett ami amúgy is csak 25mm vastag volt újkorában akkor visszább kellessz venni a feszitőkön mert feszesebb lessz a lánc vagy ott nemfog változni semmi??

Előzmény: medikus #13448 hozzászólásaÉn holnap megyek még gombaölőzni a tavaszi buzát, aratás majd csak juliusban lessz, saját őszi vetés nincs sajnos, max ha valami bérmunka akad őszi kalászosból. Tegnap készen lettek a lecek a ferdeszalitóba, 30as vastagságut csináltattam úgy ahogy mondta, milyen mélyre menjen a lefogató csavar feje a lécben?

Előzmény: medikus #13445 hozzászólásaMár megkezdték az arpát?? Buzának menyi kell még?? Valami képeket majd tehetne fel aratásról smile thumbup

Előzmény: medikus #13439 hozzászólásaÉrtem. Nemtudja véletlenül a méretét a filcnek? Katalógusba néztem, filzring 40 tgl 0-5419 M5 ír benne, a 40 az lehet a kűlső átmérő??

Előzmény: medikus #13437 hozzászólásaTudom, csak az egyik csapágyhazat megrágta a tengely és ott mar nemtömítene a filc azért jutott eszembe a szimering.

Előzmény: medikus #13425 hozzászólásaMester úr maga nem gondolkozott olyanon hogy a ferde hatsó csapágyházába belülről rakni szimeringet?? Vagy jo oda az a filc tömités??

Előzmény: ...:::Pisti:::... #13433 hozzászólásaKöszi a tanácsot, sajnos nincs ilyen villám, meg egyenlőre ilyen ügyes kis segédem sincs smile sweatdrop

Előzmény: medikus #13425 hozzászólásaSikerült szétkapni, jobb oldalon meg is esztergálta a tengely picit a csapágyházat. Gyári DDR csapágy volt még benne. Pedig minden éven atfeszegettem pajszerral aratás előt de most hogy szétvan akasztva a lánc a léc csere miatt így jobban észre lehetett venni a nagy lógást.

Előzmény: ...:::Pisti:::... #13428 hozzászólásaÉn nekem ez a fórumtarsunk megoldása tetszik, ilyet akartam mindég csinálni de kukorica aratáskaor csak rajta hagyom a ferdét a gabona asztalon, nekem ez a legegyszerűbb

Előzmény: medikus #13425 hozzászólásaÉrtem, köszönöm.

Előzmény: medikus #13424 hozzászólásaAzokat cseréltem multéven, ideges is voltam mert olyan csapágyat árultak mindenhol aminek a masik oldalán volt a vágás ami a zsirzószemből elvezeti a zsírt a csapágyba, szóval nemtudom őket kenni.

Ferdeszalitó hatsó tengelyén hogyan tudok csapágyakat cserélni? Gondolom ki venni az egész tengelyt, és aztán hogy jönnek le a csapágyházak??

Előzmény: medikus #13417 hozzászólásaKöszönöm a tanácsokat, ilyesmik eszembe se jutottak volna.

Előzmény: Anicska #13419 hozzászólásaEgyszer vettem ki hátrafelé de akkor lent volt a szelelő és oda lehetett férni, de vissza már előről raktam.

Előzmény: medikus #13415 hozzászólásaKöszönöm mester úr.

Előzmény: medikus #13411 hozzászólásaÉrtem szóval hatulról könyebb, még jó hogy megkérdeztem mert a napokban már raáltam volna a kombájnnal. Milyen vastag lecet tegyek bele, illetve kell e esztergalni vezető sint a lécbe vagy majd a lánc csinál magának.

Előzmény: medikus #13409 hozzászólásaLáncvezető leceket hogy szokás cserélni a ferdében, lancot ki kell venni? Jo lenne gondolom előröl és hatulról is hozzáférni de jelenleg az asztalon van, aztán a kombajnon lessz, nemnagyon van mivel levenni hogy csak magában legyen.

Előzmény: medikus #13406 hozzászólásaKitudnám valahogy egyenesíteni azt a sínt ha leveszem az asztalról??

Mdc az mi motorolaj??

Előzmény: medikus #13403 hozzászólásaÍgy már értem, olvastam a régebbi hozzászólásában hogy igy nyitott satun két kalapáccsal jol egyenesíthető, de erre nem gondoltam hogy az alópengének és a felfogatásnak párhuzamosnak kell lennie, én csak szemre csináltam, kivolt húzva a zsineg és aszerint hol menyit kellett rajta görbíteni. De így fogom csinálni mert még nemfejeztem be mert nagyon időigényes munka, inkabb atszereltem a kombajnt gabonára, az asztalt meg utoljára. Úgy nem lehetne hogy ha két vedőujat belefogok a satuba a felfogatásánál és akkor szépen mutatja hogy párhuzamos e az álópenge rajtuk.


85w140 mehet valtóba/lehajtásba??

Előzmény: medikus #13400 hozzászólásaAkkor úgy kérdem hogy menyiért megy arrafelé smile lol

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


AM: Folytatódik az egyik legnagyobb állattartó telep fejlesztési program
AM: Folytatódik az egyik legnagyobb állattartó telep fejlesztési program
A pályázók maximum 5 milliárd forintnyi összegre pályázhatnak.
Egy forradalmi technológia, új pályázatok, terménypiaci hírek
Major telephely
Major telephely

90.200.000 Ft

Eladó Yamaha Dragster Chopper
Eladó Yamaha Dragster Chopper

1.000.000 Ft

Hinomoto 120 cm munkaszélességű talajmaró
Hinomoto 120 cm munkaszélességű...

230.000 Ft

Egytengelyes,  emelve billenő pótkocsi friss műszakival eladó
Egytengelyes, emelve billenő pótkocsi...

1.820.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]