Gázolaj árak 623 Ft Benzin árak 616 Ft EUR 390.47 Ft USD 358.68 Ft CHF 403.71 Ft GBP 463.18 Ft

Fórum

Becenév: Csabi 1988
Csatlakozott: 2008-12-08 16:34:20
Utolsó belépés: 2024-06-23 17:20:50
Fórum hozzászólás: 43

Fórumhozzászólásai

580-as a kerekem hátul és ahogy méregettem egy 7-8 centi menne a soron

Sziasztok!
Landpower 165-el esetleg valaki húzott már szemenkénti vetőgépet?
Az érdekelne ki hogy oldotta meg a keréknyomtávot, hogy sorok között menjen a gép..

Előzmény: _NB_ #3862 hozzászólásaKöszönöm. Már megoldódott a probléma????

Sziasztok! Ezt a hibakódot adta ki ami a képen van.
Kint volt a szerelő megnézte laptoppal nincsen baj viszont elvileg a műszerfalból nekem kéne kitörölni.. valaki tud ebben segíteni hogy hogyan?

Előzmény: horvath.agro #3856 hozzászólásaÉrtem köszönöm

Sziasztok! nemrég vásároltunk egy 5.120 autocommandot.azt szeretném megkérdezni tőletek hogy van e rá mód hogy A hátsó 3 pont felfüggesztés emelési erejét csökkentsem?

Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni, motor hűtőventillátor csapágyat cserélném, maga a ventilátor szépen jár ha megforgatom kézzel nagyon halk hangja már van ugyan .. motorba durván 1900 óra van,és nem tudom érdemes hozzáfogni vagy még sokat elmegy így? És ha jól láttam felfele tudom kivenni tartó vassal mindennel együtt igaz?

Kérdőjelek nélkül????

Előzmény: csferri #3818 hozzászólásaÉn is a T6-ost szeretném, majd meglátjuk ???? Eco 50 es a váltója

Előzmény: Hús Futár #3814 hozzászólásaNincs mit, amúgy Electro command váltóval

Lista ár 65600 és 68800 euro nettó a 2 gépnek rugózott híddal

Előzmény: Hús Futár #3809 hozzászólásaNekem is zetor van előtte (10245) de le kell súlyozni az elejét...

Sziasztok! segítséget szeretnék kérni, új traktor vásárlás előtt állok és 2 közül kellene választani. Egy T5.120 és egy T6.145 volna a kiszemelt. A fő szempont az hogy elbirjon egy kuhn szemenkénti vetőgépet.. egyébként minden könnyű munkát vele végeznék kivéve a talaj munkákat. Árban a kisebb érné meg de szerintem kicsi bár azt mondják hogy 62 mázsa.. esetleg valakinek valami véleménye tapasztalata van ezekről traktorokról?

Sziasztok! segítsetek légyszi, csak akkor indul be a motor ha a tápszivattyút pumpálom... Megtörtént a csere, ugyanazt csinálja. Mi lehet a baja?

Sziasztok! Hidraulika nyomás 120 bár volt és most van a gépben 4200 óra, viszont a permetező keret emeléséhez muszály volt feltekerni 200 bár-ra. Most már megmozditja, viszont aggódok hogy így meddig bírja majd a szivattyú.. szerintetek? Holnap kicserélem az olajat 68ra úgyis kell bele új..

Előzmény: Sk Laci #9598 hozzászólásaIgen vizet, de sajnos a probléma már régóta fennáll. Kicserélem akkor kompletten , köszi a segítséget

Előzmény: Sk Laci #9596 hozzászólásaCsak a betétet

Sziasztok! Hol lehet a baj ha hűtővízben motor olaj van? 10245 típusú 2 olajhutője van egy elől,egy oldalt ez utóbbit kicsereltem de semmi nem változott.

Előzmény: Celtises #64197 hozzászólásaPontosan az volt, nem volt más probléma csak ez. még volt fent egy darabka azt leszedtem.új olaj és màr jó is. Hidegen kicsivel több mint 3 bar az olajnyomás melegen le megy majdnem 2 alá de ez eddig ilyen volt. Úgy h egyenlőre nem lesz megbontva.

Na hát ezek a darabok jöttek ki még, a nagyobbik be volt szorulva az olajszivattyú fogaskerekei közé...

Előzmény: Celtises #64188 hozzászólásaHolnap leveszem a kartelt. Ezek a darabok könnyen hajlanak,nem alu de nem is egy edzett valami... A kipörgése meg nem sokkal lomhább de olyan mintha az egyik henger nem menne.. Amúgy új kora óta a miénk és tudomásom szerint a henger fej tömítésen kívül ezen nem volt cserélve semmi és 3400 óra van benne.

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem, 50es mtzben ezek a fém darabok voltak a motorolajban. Tudja esetleg valaki hogy honnan szàrmazhat, merre keressem a bajt? Pàr napja már nehezebben pörgött fel.

Nekünk most mondták hogy jövő héten utalnak mindenkinek aki eddig kimaradt, és nem részletet hanem a teljes összeget.

Előzmény: Buvargabi #16495 hozzászólásaSajnos sok helyen ez a helyzet, talàn egy hengerezés segìtene rajta.

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, landpoweren cseréltem ki a kuplung pedálnál lévő munkahengert, és a légtelenítő csavar tanknál van eléggé elérhetetlen helyen. Le kell ezért szerelnem a tankot? vagy hogyan csináljam?

Előzmény: Gatti #21000 hozzászólásaAmit legutóbb ki küldtek levelet, átvételtől 15 napig nem foglalkoznak vele,hiába válaszolsz rá rögtön hogy haladjon... Nekem azt igérték nov.30ig megjön az előleg.. hát kíváncsi leszek.

Előzmény: Gatti #3224 hozzászólásaSy diamantis. Ez már addigra sorolt, biztos több kakaó vt a földbe azért ilyen még... Jövőhéten aratom azokat amiket homokba vetettem (ugyanakkor). Egyébként 85-t hallottam multhéten,de most betárolom

Előzmény: Gatti #3221 hozzászólásaFajin.. bár az enyém is így nézne ki. Ma fújják le, elvileg 2hét és lehet aratni. Későn tudtunk rámenni és elvetni, de nem baj sztem közelíni fogja a 40-t

Előzmény: Gatti #3218 hozzászólásaIsmerős mi Attila?

Sziasztok! Szerintetek ezt lehet már desszikálni?

Előzmény: raba.steiger.320 #57206 hozzászólásaAkkor erre a pár napra elég lesz nekem is. Köszönöm!

Előzmény: raba.steiger.320 #57204 hozzászólásaKöszönöm! És ez kb mennyi ideig elég?

Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki,hogy hogyan fagymentesítsem a traktor és pótkocsi fékét?

Sziasztok. Fuzárium ellen Rubric-ot kaptam, és a papírja pont azt nem írja... Szerintetek kiszórjam?

Biztos is a szárazság volt a baj, a növényvédős szerint is. Ki fogja heverni főleg hogy most már kapott vizet bőven,esetleg valami lombtrágya vagy amalgerol segítene még.

Köszi. Fel is hívtam,nagyon készséges volt holnap reggel megnézzük,azt mondta a mysticnek semmi baja hanem a szárazság és a hideg miatt nem szerette a búza gyomírtót...

Utánna nézek majd,nagyon köszi a segítséget? :)

Volt gyom de csak foltokba... Ez a betegség meg egységes,Viszont holnapra sok esőt mond erre hátha az volna csak a baj

Igen sajnos trendet is kapott fél liter ment 600 liter vizhez. Nem tudom,kiheveri? Vagy valami lombtrágya után nézelődjek?

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni,valaki tudja mibaja lehet? Rézhiány esetleg? Vagy a gyomírtó ártott meg neki? Kb 1 hete lett lefújva trimmer trioval és mystic gombaölővel..

Heló mindenkinek! én csak egy segítséget szeretnék kérni mert még szerelés terén elég szűz vok... szóval van nekem egy 82 es mtz és most hengerfej tömítés csere volt és nem tudom pontosan h a szelephézagokat mennyire kell állítani..segítséget előre is köszönöm

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Támogatott tartalom
Erről az adatszolgáltatásról se feledkezz meg!
Erről az adatszolgáltatásról se feledkezz meg!
Ez a Vidékfejlesztési Program keretében támogatott beruházások fontos...
Döntött az EU az Oroszországgal szembeni szankciók sorsáról
Döntött az EU az Oroszországgal szembeni szankciók sorsáról
A döntés 14 korábbi szankciós csomagot érint.
KARCHER HDS 698 C Eco Magasnyomású mosó ELADÓ
KARCHER HDS 698 C Eco Magasnyomású mosó...

290.000 Ft

Búzaszalma-bála
Búzaszalma-bála

4.000 Ft

Gruber
Gruber

430.000 Ft

Gruber
Gruber

630.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]