Március végén zárult az IKR Agrár és az Agroinform.hu közös nyereményjátéka. A játékban bárki részt vehetett, aki ingyenes hirdetést adott fel az Agroinform.hu Apróhirdetés rovatában. Rengetegen hirdettek a játék ideje alatt, közülük sorsoltuk ki azt a szerencsést, aki egymillió forint értékben vihet haza műtrágyát az IKR Agrár kínálatából. A sorsolás nyertese a Magvető 2003 Kft. volt, a nyereményt a cég részéről Vörös László vette át az IKR Agrár területi képviselőjétől, Bosnyák Balázstól.

IKR Agrár

Az egymillió forintos utalvány átadása

A Magvető 2003 Kft. Baranya megyében gazdálkodik 1700 hektáron. A vállalkozás szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik, elsősorban gabonaféléket, repcét, szóját, napraforgót és cukkorrépát termesztenek. Az IKR Agrár termékei nem ismeretlenek számukra, főleg a műtrágyákkal kapcsolatban vannak tapasztalataik. Folyékony nitrogénműtrágyát, NPK-t, kálisót többször is az IKR Agrártól szereztek be, amelyekkel maximálisan meg voltak elégedve, így a mostani műtrágya-ajándékcsomagnak is nagyon örülnek.

A nyertes az utalványt a Corn Starter, ENSIN, HUNFERT NPS immunMAX, KalciFert és Stabile NS folyékony műtrágya vásárlására használhatja fel. Az utalvány átadását követően az IKR Agár képviselője ismertette a termékeket és szaktanáccsal látta el a nyertest a felhasználás tekintetében.

Vörös László azt is elmondta, hogy rendszeresen hirdetnek az Agroinform-hu-n, ha el szeretnének adni valamit, az Agroinform az első, amire gondolnak.

A játéknak vége, az Agroinform.hu Apróhirdetés rovatában viszont továbbra is rengeteg gazda böngészik, adjon fel apróhirdetést ön is!