A Corona-vírus sok tevékenységet megnehezített a mezőgazdaságban is. A bemutatók, demók és kiállítások mind meghiúsulnak a közeljövőben, illetve a személyes kapcsolattartás is nehézségekbe ütközik. Ugyan az élet lassan helyreáll, azonban a termékek bemutatásának a lehetősége idén rendkívül korlátozott lesz.

A Massey Ferguson régóta tervezi egy virtuális bemutatóterem létrehozását, amelynek fejlesztése jelentősen felgyorsult a vírus által kialakult helyzet végett. A VR terem végül idén május elején mutatkozik be és érdekes tartalmakkal, fontos információkkal várja a látogatókat. 
A program használata rendkívül könnyű! Telefonján vagy számítógépén egyszerűen nyissa meg az itt található linket, majd a számítógép egere / az okostelefon képernyője segítségével menjen be a terembe a forgóajtón keresztül. A teljes virtuális élményhez VR szemüveget is használhat.

A bemutatóteremben már szabadon válogathat is az Massey Ferguson termékek közül. A bemutatóteremben elérhető gépek sora folyamatosan bővülni fog, de már a kezdeti kínálat is bőséges: szinte az összes traktor és kombájntípus megtekinthető. A fülkével rendelkező gépekbe be is lehet ülni, és a fülkében lehet válogatni a felszereltségi szintek közül! Így láthatja, hogy néz ki egy-egy gép az eltérő felszereltségi szinteken.

A fülkével nem rendelkező gépek esetében (szálastakarmány betakarítás, bálázók) körbe lehet járni az adott terméket, illetve a működési rendszerüket lehet megismerni.

Kezdődjön meg tehát a Massey Ferguson virtuális élménye azzal, hogy az itt látható linkre kattint:

www.mfvrdealer.com