Kovács Ádám bábolnai gazdálkodó negyven év tapasztalatával vette szemügyre a Royal-Kert Kft. által forgalmazott CHERY Zoomlion traktort, mielőtt megvásárolta volna. Biztos akart lenni abban, hogy hagyományos, könnyen javítható, strapabíró és ugyanakkor megbízható erőgépet vásárol.

Mi lett a döntés eredménye és vajon hogyan muzsikál a gép a dombos kertekben? Nézzük meg Ádám bácsi parádés beszámolóját, amelyből kiderül, hogy a gazda már évek óta újabb- és újabb kihívások elé állítja a CHERY Zoomlion kistraktort!

"Ez a CHERY Zoomlion RK 404-A egy hagyományos traktor, pont olyan, amilyet szerettem volna. Nincsen rajta semmi felesleges funkció. Ahogy először ráültem, azonnal mentünk is dolgozni és tette a dolgát, ahogyan kell. Nem kellett betanítani a kezelését, hiszen minden egyértelmű a gépen és pontosan úgy dolgozik, ahogyan az elvárom tőle" – nyilatkozta Kovács Ádám, amikor 2 év felhasználó tapasztalatairól kérdeztük.

 

"Ezt a gépet úgy rakták össze, ahogyan kell. Nem volt vele azóta sem komolyabb probléma, megbízható kis traktor. Amikor alkatrészre volt szükségem, felhívtam a Royal-Kerteseket és egy-két napon belül már postázták is az alkatrészt nekem. Nagyon készségesen segítenek, amikor segítségért fordulok hozzájuk, és mindig átérzik a gazda helyzetét, azért dolgoznak, hogy könnyebb legyen a munkánk."

Zoomlion traktor

A kistraktor a nehezebb munkáknál is felveszi a versenyt nagyobb teljesítményű gépekkel – fotó: Agroinform.hu

"Amikor a szomszéd gazdálkodók meglátták, hogy milyen erőgépet vásároltam, próbára akarták tenni, hiszen azt gondolták, hogy a más márkájú, kisgazdaságokban gyakran előforduló 50 lóerős traktorok megverik majd teljesítményben.

Elcsodálkoztak, hogy ezzel a kis "kínai" traktorral milyen könnyedén szántok, és elképedve ismerték be, hogy az ő gépeik nem bírják ilyen jól a talajmunkát.

A hangján is hallani lehet, hogy nem erőlködik, strapabíró gép és büszkeséggel tölt el, amikor a gyümölcsösben dolgozom a talajmaróval – a gazdatársak pedig irigykedve nézik, hogy milyen szép munkát végez a gép."

Ádám gazda története is bizonyítja, hogy nem csak a legdrágább erőgépekkel lehet eredményesen gazdálkodni, – sőt, egy jól megfontolt és alaposan előkészített gépberuházás, akár gyorsabban is megtérülhet az adott üzemméret esetében.

Royal Kert Kft. mindig partnerei érdekeit tartja szem előtt – ezért is hiteles a mottójuk:

“Kis gépekben nagy siker!”