Még tart az Agroinform.hu és az IKR Agrár nyereményjátéka, még mindig van esélye megnyerni a műtrágya utalványt és a szaktanácsadást! Ehhez csak annyit kell tennie, hogy ingyenes hirdetést ad fel az Agroinform.hu Apróhirdetés rovatában március 31.-ig.

Az áprilisi sorsolás nyertese 1 millió Ft nettó értékű "IKR Agrár Tavaszi Műtrágya Csomag"  vásárlási utalványt kap, amely felhasználható Corn Starter, ENSIN, HUNFERT NPS immunMAX, KalciFert és Stabile NS folyékony műtrágya vásárlására a nyertes által összeállított igény szerint. Ezen kívül az IKR Agrár vállalja, hogy ingyenes, növénykultúra specifikus szaktanáccsal látja el a nyertest a termékek felhasználása tekintetében.

A Corn Starter az ország legkeresettebb kukorica és napraforgó startere, az ENSIN egy 8-12 hetes nitrogénhatást garantáló szabályozott hatású kénes nitrogénműtrágya. KalciFerttel a talajsavanyodás kedvezőtlen hatásai ellensúlyozhatók, míg a HUNFERT NPS immunMAX komplex műtrágya harmonikus összetételével garantálja a kirobbanó startot repcénél, búzánál ősszel és tavasszal is! A Stabile NS az ENSIN folyékony megfelelője, 12-16 héten keresztül táplálja nitrogénnel és kénnel a növényeket.

Csatlakozzon az Agroinform.hu közösségéhez, hirdessen nálunk és nyerjen!
Az apróhirdetés feladásához kattintson ide!