New Holland és Raven közös fejlesztés a precíziós permetezéshez
A New Holland Guardian frontkeretes permetezőgépek mostantól olyan Raven-technológiákkal vannak felszerelve, amelyek növelik a kijuttatás hatékonyságát, beleértve a Slingshot és a VSN vizuális irányítási megoldásokat is. Az új fejlesztések nagy segítséget nyújtanak a termelőknek, és csökkennek az inputköltségek is.

New Holland

A New Holland mellső keretes permetezőgépek is komoly precíziós fejlesztéseket kapnak – fotó: New Holland

Ezek a török munkagépek kategóriájuk kiválóságai ár-érték arányban és anyagminőségben (PR-cikk)
Eladási rekordok, sokéves tapasztalat és kizárólagos forgalmazás a Novara Coop Kft.-nél.

Így tárold a folyékony műtrágyát, hogy biztosan időben tudj kezdeni jövőre! (PR-cikk)
Most pár nap alatt telepeden lehet a brutális vastagságú fallal és utolérhetetlen garanciával rendelkező Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály!

Hogyan védd meg magadat a költségek emelkedésétől? (PR-cikk)
Az a gazdálkodó, aki a szükségesnél több üzemanyagot, munkaidőt, inputanyagot használ fel, a földeken hagyja jövedelmének egy részét! "Elásott Pénz" – tökéletes ajándék minden gazdálkodónak!

Új, intelligens Trelleborg gumiabroncsok, amelyek képesek valós idejű adatokat gyűjteni
Az új Trelleborg HF1000 a következő generációs munkagépabroncs. Kifejezetten a nagyméretű takarmányszállító kocsik és hígtrágya-tartálykocsik teherbírásának növelésére tervezték.

gumiabroncs

HF1000 – fotó: www.trelleborg.com/wheels

Mit ér az Erő, ha nem Önnek dolgozik? Lehengerlő RAM-ek készletről a V8 Petrányitól (PR-cikk)
Ragadja meg a lehetőséget és csapjon le az év utolsó készleten lévő darabjaira! RAM pick-upok hivatalos forrásból, garanciával!

Új csuklós törzsű mini rakodógép
A Schäffer az idei EuroTier kiállításon mutatta be az 1622 típusjelű rakodógépet. Az új 1000-es sorozat a multifunkcionalitást jelképezi, jellemzői a nagyon kompakt méretek, a nagy teljesítményű hidraulika és a szerelékek széles választéka. Ezért egész évben alkalmazható minden olyan helyen, ahol eddig kézi munkára volt szükség nap mint nap.

rakodógép

Az új 1622-es multifunkciós rakodógép elsőként kerül piaci bevezetésre az új 1000-es szériából. Kompakt méretek, nagy hidraulikus teljesítmény és szerelékek széles választéka teszi rugalmassá a gépet – fotó: www.schaeffer-lader.de

John Deere, Fliegl, QUIVOGNE akció! Készletről, fix forintáron, most még 3,5%-os lízinggel (PR-cikk)
100 pontos ellenőrzésen átesett, megbízható John Deere traktorokhoz juthatsz, miközben akár több millió forintot is spórolhatsz.
A Quivogne és Fliegl munkeszközökkel pedig még magasabb szintre emelheted munkád hatékonyságát.

Ezek a traktormárkák hódítanak a magyar gazdák körében
Megjelent a DATAHOUSE friss statisztikája a november havi traktoreladásokról. A novemberi adatok a Magyarországon elsőként forgalomba helyezett traktorok darabszámát illetően azt tükrözik, hogy az eladási számok tovább emelkednek a korábbi évek hasonló időszakához képest.