A Caussade Semences Hungary Kft. közel 10 éve képviseli a Caussade genetikát Magyarországon, az 1953-ban megalapított Caussade Semences anyavállalat képviseleteként. A vetőmagpiac kihívásainak megfelelően követjük a piaci folyamatokat annak érdekében, hogy a legmagasabb elvárásoknak meg tudjunk felelni. Ezzel párhuzamosan szervezetünk is átalakul, folyamatosan fejlődik. A 2019-es év egy mérföldkő számunkra. Egy olyan állomás, mely kihatással van üzleti partnereinkre és kollégáinkra – írja a cég közleménye.

A képgalériára kattintva infografikákon nézheti meg a cég tevékenységét.

Képgaléria
Képgaléria

És, hogy miért? Ebben az évben a Caussade Semences és az Epi De Gascogne cégek tulajdonosai stratégiai megállapodást kötöttek a fúzionálásról és a két cég ettől az évtől kezdve egységesen jelenik meg a globális vetőmagpiacon: CAUSSADE SEMENCES GROUP néven.

Caussade

Mi iránt köteleztük el magunkat, miért történt ez a szervezeti változás, milyen célokat tűztünk ki a következő időszakra? Megtudhatják az alábbi linkeken található kis füzetből, valamint rövid videónkból. Fontos számunkra, hogy ne csak a munkatársaink, beszállítóink, de ügyfeleink is megismerjék mi iránt köteleztük el magunkat.

A megújult logó nem csak egy szimbólum. Ez egy új fejezet kezdete és reméljük, hogy ennek a fejezetnek Önök is részesei lesznek és a megkezdett együttműködéseket továbbra is a szakmaiság, kölcsönös bizalom és tisztelet mentén fogjuk folytatni.

A tájékoztató füzet ezen a linken érhető el.

caussade