13 pontban, röviden mutatjuk, mik is a legfontosabbak – szerintünk:

1. Megújult az Agroinform portál megjelenése: ezáltal egy még jobban mobilra szabott, korszerű portállal tudjuk az agrárium információszerzését szolgálni.

2. Letisztult megjelenés: radikálisan csökkentettük a bannerhelyek számát. Így a kevesebb hirdetés nagyobb figyelmet kap, és a látogatóink is elégedettebbek.

3. Már 16 cikk, hír naponta: a kibővült szerkesztőségi csapatunknak köszönhetően 500 új cikk- és hírtartalom jelenik meg havonta.

4. Előrelépés SEO-ban: 1800-zal nőtt a ránk hivatkozó weboldalak száma, 20.000 új organikus kulcsszóra jelenünk meg a Google keresőjében. A folyamatos munka eredményeként így 64-ről 66-ra tudtuk növelni a domain rank értékünket az AHREFS seo platform szerint. Ezáltal az Agroinform.hu a legtöbbre értékelt hazai agrármédia domain az ahrefs platform mai adatai szerint. Tőlünk érdemes hivatkozás kapni: a hivatkozásokkal erősíthetjük partnereink seo helyezését is.

5. Nőtt a legalább heti szintű agrárelérésünk: 56%-ra növekedett a legalább hetente agroinformozó gazdálkodók aránya létszámban és a művelt terület alapján is (Agrostratéga és a MarketInsight 2021-es piackutatási adatai alapján, az 50 ha feletti szántóföldi területek döntéshozóit vizsgálva).

6. 33%-os növekedés látogatottságban is: immár 1,1 millió látogató járt nálunk idén novemberben (Google Analytics). Havi belföldi látogatosságunkkal például a Magyar Nemzet, Forbes, Glamour vagy a Profession weboldalak látogatottságát is megelőzzük a dkt.hu hivatalos, auditált mérései szerint.

7. Szintet léptünk a Piactéren: 70.000-ről közel 1 millióra növekedett a piactér ajánlatok száma a csatlakozó mezőgazdasági webshopok által. A McKinsey & Company idei kutatási eredményei alapján globálisan már 60%-ban a piacterek generálják az online vásárlásokat!

piactér

Már közel egymillió ajánlat között válogathatsz a Piactéren!

8. Növényvédő szer adatbázis NÉBIH adatokkal: immár a NÉBIH növényvédő szer adatbázisával rendszeresen szinkronizáljuk, frissítjük az itt elérhető növényvédő szer adatokat.

9. 85.000-re növekedett a hírlevél feliratkozottak száma, és immár naponta küldjük ki hírlevélben a kibővült, friss tartalmakat.

10. Új, LIVEstream üzletágat indítottunk el: saját eszközökkel, belsős, munkavállaló kollégákkal valósítunk meg videóalapú közvetítéseket – folyamatosan. Legutóbb például az Agrovirtus verseny döntőjét.

11. Idei évtől hivatalos online médiapartnere vagyunk Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem programnak. Büszkék vagyunk arra, hogy a MEGFOSZ, a MEGOSZ szakmai szervezetek és az AGROmashEXPO szakkiállítás mellett egy jótékonysági program kommunikációjában is részt vehetünk kiemelt partnerként.

12. 2021-ben megkaptuk a Bisnode AAA tanusítványt, ami a portálunkat fejlesztő Agroinform Média Kft. kiemelkedő pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát bizonyítja.

13. Idén 6. alkalommal lett MagyarBrands díjas az Agroinform.hu kiváló üzleti márka kategóriában.

Agroinform 2021-es újítások

Saját videóközvetítések és exkluzív interjúk

+ Három 2022-es kiemelten fontos Agroinform fejlesztés előzetesen:

1. Új, Karrierhírek rovat indulása januárban: személyes történetek, oktatási és álláspiaci hírek kerülnek majd a fókuszba.

2. Formai megújulás hírlevélben.

3. Új, extra funkciókat fejlesztünk az Agroinform piactéren: tovább bővül a kategória-rendszer, az ajánlatok száma, változnak az egyes kategóriákon belül megadható tulajdonságok, és ehhez igazítjuk majd a keresőt is.

A járványhelyzet okozta médiafogyasztási átrendeződés kapcsán egy fontos adat, hogy a 65+ korcsoportból háromszoros lett a látogatottságunk a 2020. januári adatainkkal összehasonlítva.

Érdemes előre gondolni 2022-re, egyeztetni a jövő évi megjelenésekről, elérhető kedvezményekről. Fontos információ, hogy egyes kiemelt hirdetési helyek korlátozott számban érhetőek el.

Élj az Agroinform.hu mezőgazdasági portál által nyújtott megjelenési lehetőségekkel! Keresd kiemelt ügyfél-kapcsolattartó kollégáinkat – állunk rendelkezésedre a következő év kampányainak, megjelenéseinek egyeztetéséhez!

Az Agroinform.hu küldetése változatlan

Legfőbb célunk a hazai gazdálkodók versenyképességének fejlesztése szakmai információk nyújtásával, valamint a mezőgazdasági kereslet és kínálat hatékony összekötésével. Ennek elérése érdekében platformot biztosítunk az üzletkötések és a közösségi információcserének egyaránt, miközben lehetővé tesszük a tájékozottsághoz szükséges szakmai hírek gyors és széles körű elérését. Mindezek szellemében folytatjuk fejlesztéseinket a jövőben is.

Tudjuk, hogy mindig van mit fejleszteni a portálunkon, működésünkön. Örömmel fogadunk ezért minden olyan praktikus javaslatot ami a napi használatból ered és úgy gondolja olvasónk, hogy érdemes változtatni. Email címünk: ugyfelszolgalat@agroinform.hu. Telefonon mondanád el véleményed? Ehhez +36 20 477 546-es számot hívd.