"Mindennek alapja a tudás, és fontos annak fejlesztése. Ennek érdekében a kamara elsődleges feladata az ágazatban tevékenykedők képességeinek, szakmai ismereteinek fejlesztése. Sok specifikus információra van szükség ahhoz, hogy a vállalkozások nemzetközi viszonylatban is versenyképesebbé váljanak és eljussanak a megfelelő piacokra. Fontos számunkra, hogy minél több élelmiszeripari tevékenységhez kapcsolódó területre kiterjedően tudjunk jól hasznosítható információkat nyújtani tagjainknak.

Az iparban folyamatos átalakulás figyelhető meg egyrészről a vevői oldaltól érkező igények változása miatt, amelyekre az iparnak időben reagálnia kell, másrészről a piaci versenyben betöltött szerep erősítésének érdekében. A tagjaink sikerességét szem előtt tartva számunkra a legújabb innovációk és trendek megismerése és átadása a legfontosabb." – írjak a NAK.

élelmiszer

A konferencia során a résztvevők átfogó képet kapnak a címkézés szerepéről és a digitális marketingben rejlő lehetőségekről is – fotó: Pixabay

Ennek érdekében az „Együtt az élelmiszeriparért” című konferenciasorozat részeként a marketing szerepének és lehetőségeinek bemutatására kerül sor 2018. december 4-én, Budapesten, a Rubin Wellness & Conference Hotelben. A konferencia keretein belül a résztvevők átfogó képet kapnak a vizualitás fontosságáról, ehhez kapcsolódóan a címkézés szerepéről, a fogyasztói döntéseket elősegítő kommunikációs csatornák kialakításáról és alkalmazásáról, valamint a digitális marketingben rejlő lehetőségekről.

A kamara a rendezvényre minden élelmiszer-előállító tagját szeretettel várja. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az előadásokat tartalmazó meghívó és a regisztrációs link itt érhető el.