Időpont: 2019. november 5.
Helyszín: Budaörs

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eltökélt szándéka, hogy az élelmiszeripari vállalkozások számára olyan kézzelfogható segítséget nyújtson a marketingtevékenységük fejlesztéséhez, amelyek által megerősíthetik termékeik pozícióját az élelmiszerpiacon. Ennek érdekében a köztestület Élelmiszeripari Igazgatósága konferenciát szervez az „EGYÜTT AZ ÉLELMISZERIPARÉRT” programsorozat keretében.

élelmiszer

Az eseményem kitérnek majd a marketingre, mint az értékesítés és a forgalomnövelés egyik legfontosabb eszközére. – fotó: Pixabay

A november 5-i eseményen aktuális kérdésekre keresik a válaszokat, így szó esik majd a marketingről, amely az értékesítés és a forgalomnövelés egyik legfontosabb eszköze lehet, amennyiben jól és cégünkre szabva a megfelelő részeit használjuk. Az előadásban bemutatják a marketing elmeit és azt, hogy azok hogyan segíthetik vállalkozások növekedését.

A konferencián kitérnek arra, hogy hogyan lehet a termék látható és megkülönböztethető az élelmiszeripari termékek piacán. Ezzel kapcsolatban kifejtik: a növekvő és változó fogyasztói igények közepette egyre nagyobb a jelentősége a komplex márkaépítésnek, termékpozícionálásnak, a kommunikáció tudatos stratégia mentén való felépítésének új piacok meghódításakor, de a meglévő piaci pozícióinkat megőrzése kapcsán egyaránt.

gyümölcs

Szó esik többek között a versenyképességet javító komplex márkaépítésről és termékpozícionálásról. – fotó: Pixabay

Az előadók arról is beszélnek, hogy a sikeres piaci működés feltétele a veszélyek és a lehetőségek pontos ismerete, valamint egy termék sikerének titkára is fény derül.

Az előadásokat követően a résztvevőknek személyesen lesz lehetőségük kérdezni az előadóktól. A részvétel a konferencián valamennyi élelmiszeripari tag számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A részletes meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el.

Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu e-mail-címen.