Az MKB Bank és az MKB-Euroleasing – az MKB Pénzügyi Csoport tagja – közös standdal vesz részt a május 9-11. között Hódmezővásárhelyen megrendezésre kerülő XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon. A kiállítás évről évre a magyar mezőgazdaság egyik legjelentősebb szakmai rendezvénye, egyben a legnagyobb hazai élőállat-bemutatója.

A tradicionálisan híres magyar állattenyésztés kihívások elé néz. Bár a modernizáció ezen a területen is folyamatos – részben a magas minőségi igények, részben a munkaerőhiány miatt – elengedhetetlenné vált az erőteljes gépesítés és a hatékony automatizáció. A robotok megjelenése csökkentheti a kézi munkaerő-felhasználást és javíthatja a minőséget. Ugyanakkor egyértelmű tény, hogy a modern digitális eszközök forrásigénye magasabb, nagyobb tőkebefektetést igényel a gazdák részéről.

állattartás

Ma már az állattenyésztésben is elngedhetetlen a valamilyen fokú gépesítettség – fotó: Shutterstock

Az MKB Agrárpartner és az MKB Pénzügyi Csoport széleskörű, személyre szabott pénzügyi szolgáltatásokkal képes a gazdálkodók igényeit és a modern agráriumot kiszolgálni. Szabad felhasználású hitelünk biztosítja a gazdák digitális  fejlesztéseit, eszközbeszerzéseit, hiszen tudjuk, hogy a gépesítés nem csak profitot termel, hanem költséget is csökkent. Számunkra már természetes, hogy a mezőn dolgozó kombájn adatai megjelennek a gazda mobiltelefonján és magától értetődő az is, ha a búzamező közepéről, szintén a mobiltelefonján intézi pénzügyeit.

Privátbankáraink személyre szabott ajánlatokkal és pénzügyi megoldásokkal, befektetési tanácsadóink – a gazda vagyonának gyarapodását szem előtt tartva – befektetési javaslatokkal segítik az MKB Agrárpartner Közösség tagjait.

Az MKB Bank és az MKB-Euroleasing standja megtalálható a XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon:  Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrum, Hódmezővásárhely, 47-es főút 195. km.
MKB Pénzügyi Csoport stand: D szektor 606.