Időpont: 2018. március 6.   
Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

2018-ban is mozgalmas év vár a hazai agrárszektorra. Változásokban, meglepő fordulatokban bővelkedő év áll mögöttünk, az idei évben pedig új lehetőségek és kihívások állnak előttünk. Számtalan nyitott kérdéssel, szakmai dilemmával és megoldásra váró feladattal indul az idei év is.

kép

Az idei lesz a hatodik Agrárium konferencia

Az Agrárium konferencia célja, hogy a folyamatosan változó piaci és szabályozói környezetben gyakorlati útmutatást, naprakész információkat biztosítson az élelmiszergazdaságban tevékenykedő vállalatok és a gazdálkodók számára. A konferencián az ágazat legfontosabb témáit gyakorlati megközelítéssel tárgyalják, a rendezvény célja, hogy hatékony platformot teremtsen a hazai agráriumot érintő kérdések nyilvános, informális megvitatására, a szakmai eszmecserére és az együtt gondolkodásra.

kép

A konferencián az ágazat legfontosabb témáit gyakorlati megközelítéssel tárgyalják

A konferencia célja, hogy a folyamatosan változó piaci és szabályozói környezetben gyakorlati útmutatást, naprakész információkat biztosítson az agrárszektorban, illetve az élelmiszergazdaságban tevékenykedő vállalatok és a gazdálkodók számára.

A részletes programot itt tudja megtekinteni.

A konferencia ára ide kattintva érhető el.

Bővebb információ itt.