A nyereményjáték során az Agroinform hírlevélre feliratkozott olvasóink között sorsoltunk ki ezer darab AGROmashEXPO és AgrárgépShow belépőjegyet. A sorsolás megtörtént, a szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük.

A nyertesek a jegyeiket személyesen, a személyazonosság igazolásával vehetik át 2024. január 24. és január 27. között bármelyik napon, 8:30-14:00 óra között a három helyszínen kihelyezett Agroinform pultoknál:

  • Főbejárat F1 (1-es kapu)
  • C pavilon melletti látogatói bejárat a Kongresszusi központ mellett
  • Látogatói bejárat F3 (3-as kapu)

Miért éri meg az Agroinform hírlevelére feliratkozni?

A hírlevélre feliratkozott olvasóink a hét minden napján megkapják összegyűjtve a friss agrárhíreket és szakcikkeket, válogatott apróhirdetéseket, állásajánlatokat, sőt az aktuális agráreseményeket és fórumtémákat is. Nyereményjátékból is lesz még, ha most lemaradtál, ne csüggedj, a következőnél is lesz esélyed.

Még nem iratkoztál fel az Agroinform.hu hírlevelére? Mire vársz? Tedd meg itt:

Feliratkozom a hírlevélre!


A nyertesekkel találkozunk az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n! Mindenképp látogassátok meg a kiállításon az Agroinform standját (H pavilon H1D), meghívunk egy jó kávéra, és a jó társaság is garantált. A fórumozókat minden nap 12 órától várjuk a szokásos fórumtalálkozókra, meginvitálunk titeket egy finom pizzára, miközben találkozhattok Agroinformos gazdatársaitokkal.

Pénteken jön a PREGA AgrobotShow: 14 órától a H pavilon színpadát ellepik a robotok, drónok, önműködő munkagépek. Ne maradj le!

AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2024

2024. január 24-27.
HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

Részletes program és további információk: agromashexpo.hu

Az Agroinform.hu az AGROmashEXPO és AgrárgépShow hivatalos médiapartnere.