Az 1991-ben alapított Cont-Eco Kerítéstechnikai ás Kereskedelmi Kft. az elmúlt 25 évben a vadkárelhárítás, legeltetéstechnika és vadászkertek létesítése terén figyelemre méltó eredményeket ért el. Tevékenységünk legnagyobb részét a mezőgazdasági üzemek, szántóföldi terményvédelem érdekében létesített vadkárelhárító kerítések, legeltetéstechnikai igényeinek kiszolgálása, az állami,- és magánerdészetek vadkárelhárító kerítés telepítési terveinek megvalósítása teszi ki, valamint ipari és infrastruktúra kerítések kivitelezése.kerítés

A villanypásztor kereskedelemben az EU szabványrendszerének mindenben megfelelő, berendezéseket és kellékanyagokat forgalmazunk. Magyar vezérképviselete vagyunk Európa egyik legnagyobb villanypásztorokat gyártó cégének, a francia LACME-nak, valamint az angol TORNADO wire L.T.d-nek, amely kitűnő minőségű kerítésfonataival a világ minden pontján magas szintű elismerést vívott ki szakmai körökben.kerítés2005 óta jogosultak vagyunk az ISO 9001:2001 minősítés és szabvány használatára. Referenciakerítéseink vaddisznós kertek, elektromos ültetvényvédő az ország számos pontján csaknem valamennyi állami erdészet területén megtalálhatóak és megtekinthetőek.

kerítés

A kerítésépítéshez a legkorszerűbb gépi háttérrel, hidraulikus oszlopverőkkel, szállítóeszközökkel és legmagasabb szakmai színvonalon képzett összeszokott szakembergárdával rendelkezünk. 2014 tavaszán Társaságunk a színvonalas kiszolgálás érdekében, korszerűbb, tágasabb több mint 8000 m2-ren Szombathelyen, a Csaba u. 10/A. új telephelyen várja kedves Ügyfeleit.

További információkért látogasson el a Cont-Eco Kerítéstechnikai ás Kereskedelmi Kft. weboldalára!