AVOP Workshop 2006. április 13 - 14.

Az Emberi Erőforrások Fejlesztése Alapítvány 2006. április 13-14-én a gödöllői Szent István Egyetemen "AVOP Workshopot" szervez, melynek célja az Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Programmal (AVOP) kapcsolatos tapasztalatok összegzése és a következő programozási időszakra (2007-2013) szóló, Nemzeti Agrár-Vidékfejlesztési Programra (NAVP) vonatkozó továbbfejlesztési javaslatok megfogalmazása.

 
A résztvevők között az AVOP program kedvezményezettjei, a programban tapasztalattal rendelkező pályázatírók és az FVM, valamint az MVH munkatársai szerepelnek. 

A workshopon a szakemberek megfogalmazhatják az AVOP programmal kapcsolatos javaslataikat, kritikáikat, többet megtudhatnak a következő programozási időszakról (2007-2013) és a jelenleg tervezés alatt álló Nemzeti Agrár-Vidékfejlesztési Programról (NAVP), annak indikatív pénzügyi terveiről.

 
A találkozó plenáris üléssel kezdődik, melyen az MVH és Agrárgazdasági Kutató Intézet munkatársai ismertetik az AVOP eddigi eredményeit, a vidékre és az agráriumra gyakorolt pozitív hatásokat, a mezőgazdasági vállalkozások beruházás politikáját, finanszírozási stratégiáját.

 
A workshop az Európai Unió és a Magyar Köztársaság Kormánya támogatásával, a Nemzeti Fejlesztési Terv Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Programja keretében valósul meg.

A rendezvényről részletes információt a www.szie.hu weboldalon a hírek rovatban találhat.

 
Forrás: FVM - Irányító Hatósági Főosztály