Ha tettre kész, ha szakmai és anyagi sikerre vágyik, valamint alapvető elvárása, hogy értelme és látható eredménye is legyen a munkájának, akkor az Axiál Kft. valódi lehetőséget kínál Önnek.

Ha hosszútávon tervezhető karrierben gondolkodik, és fontos számára a munkahelyének biztonsága, akkor érdemes a mezőgazdaságra építenie.

Tájékozódjon az aktuális állásajánlatokról az AGROmashExpo és AgrárgépShow kiállításon, a Hungexpo "B" pavilonjában, az Axiál standján január 30. és február 2. között!

Minden sikeres vállalat sikeres emberekből áll, és minden sikeres munkavállaló mögött egy sikeres csapat, egy eredményes vállalkozás áll.

Annak ellenére, hogy a legtöbb esetben a cég által forgalmazott márkákkal azonosítják az Axiál Kft.-t, a cég sokkal fontosabbnak tartja azt az értéket, amit a vállalat a szolgáltatásaival nyújt. A szolgáltatások színvonala, a hozzáadott érték és ezen keresztül a dolgozók munkája az, amely megkülönbözteti az Axiál Kft-t a piac többi, hasonló tevékenységet végző szereplőjétől.

Minden egyes megjavított gép, értékesített alkatrész, elégedett vásárló vagy eredményes üzleti év mögött a vállalat jól képzett szakemberei állnak. Ezért - a piac egyik meghatározó szereplőjeként nyilván tartott Axiál Kft. számára – a legfontosabb erőforrást a motivált és sikeres kollégák jelentik. Ők biztosítják azt az alapot, melyre a cég a következő évtizedek növekedését építheti.

A vállalat hosszú távú növekedési stratégiája a következő évtizedben mintegy 500, a szakmája iránt elkötelezett szakemberrel valósulhat meg.

Napjaink gyorsan változó technikai és technológiai fejlesztései és az innovációk alkalmazása sok hazai vállalkozás számára meghatározó lehetőséget jelenthet versenyképessége növelésére, illetve megőrzésére. Kizárólag a változásokhoz megfelelően alkalmazkodni tudó vállalkozások lehetnek a győztesei a piaci átalakulásoknak.

Az Axiál Kft. egyértelműen az innováció mellett döntött, mellyel összhangban évente mintegy egymilliárd forintot fektet a cég infrastruktúrájának folyamatos fejlesztésébe és dolgozóinak szakmai továbbképzésébe.


Legyen Ön is részese január 30. és február 2. között az Axiál Gépkavalkádnak!


www.axial.hu