A Parlament Felsőházi Termében rendezett ünnepségen Márton Balázs ügyvezető igazgató Koszorús Lászlótól, az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának alelnökétől vette át a kitüntető címmel járó magyar-angol nyelvű díszoklevelet és az egyedi tervezésű Hollóházi trófeát.

Az idén már a harmadik díjjal büszkélkedő AGRO.bio Hungary Kft. egészséges talajt eredményező BactoFil termékcsaládja magáért beszélő hatékonysága mellett immár kiváló védjegyével is magára vonja a hazai- és a külföldi piac figyelmét.


Magyar Termék Nagydíjakkal azokat a hazánkban gyártott és forgalmazott termékeket és szolgáltatásokat jutalmazzák, melyek elősegítik a minőségtudatos szemléletet, és amelyek a kiváló minőségen túl a magyar munkát és alkotóerőt tekintik legfőbb kincsnek, és ezzel emelik méltó helyére.

A szigorú követelményrendszerre épülő elismerés egy független, szakértőkből álló zsűri több fordulón keresztüli bírálatának eredménye, amely a díjazottakat a jövőben is folyamatosan ellenőrzi. Idén hatvanöten részesültek elismerésben, az elmúlt 16 év során pedig összesen 420 magyar vállalat vallhatja magának e megtiszteltetést.

Az AGRO.bio Hungary Kft. 12 éves működése során komplex mikrobiológiai megoldásokat nyújt nem csupán a mezőgazdaság, hanem a környezetvédelem területén is, hiszen termékei természetes módon biztosítják a talajok tápanyag-szolgáltató képességét és javítják azok termékenységét. -Így továbbra is a felelősségteljes növénytermesztés jegyében kínálnak mikrobiológiai megoldásokat a sikeres mezőgazdaságért.