Magyarországon számtalan eltérő talaj és időjárás adottságú termőhelyen folyik mezőgazdasági növénytermesztés, ahol az egyes gépek és technológiák előnyei eltérő módon és mértékben érvényesülnek. Így az a gép, ami kiemelkedő munkát végez a Kisalföldön, az már attól eltérő megítélés alá eshet Szekszárd mellett, vagy Békés Megyében.
Ezt figyelembe véve, a cég filozófiájával összhangban kiemelt szerepet szánunk a gépeink bemutatása szempontjából a különböző gyakorlati szántóföldi bemutatóknak, ahol specialisták segítségével tudjuk az Önök terület adottságaihoz leginkább hasonlító körülmények mellett bemutatva a gépeket hozzásegíteni Önöket a legjobb gép, megoldás kiválasztásához.
A tavalyi menetszám takarékos és nedvességmegőrző talajművelési technológiák bemutatása után, idén elsősorban a 100 és 300 hektár közötti területméreten gazdálkodókat kívánjuk megszólítani, és az ő igényeiket figyelembe véve összeállított 11 gépkapcsolattal mutatunk be optimális gépesítési megoldásokat.
Alapelvünk a bemutató körúttal kapcsolatban, hogy nem 3-4 nagyobb országos rendezvényben gondolkodunk, hanem a gazdálkodók közelébe visszük el a gépeket, hogy a saját körülményeikhez hasonló viszonyok és talajadottságok mellett láthassák azokat működés közben. Így idén az országban 16 nap alatt 16 helyszínen mutatjuk be az említett gépeket és technológiákat.
Azon túl, hogy a bemutató körút során nem elméleti előadásokra, hanem a gépek gyakorlati bemutatására és a kipróbálhatóságára helyezzük a hangsúlyt még egy jelentős előnyt kínál a 2010-es bemutató körút. Ez pedig a cég termékkínálatának sokszínűségén alapszik, hiszen a 11 gépkapcsolat 3 féle erőgép, 2 féle vetőgép, 4 féle hagyományos és nedvességmegőrző talajmunkagép gyártó gépeit és ezen túl két különféle műtrágyaszórót vonultat fel. Vagyis aki részt vesz, az egy-egy feladatra több gyártó által kínált gépet és azok munkáját is megismerheti és hasonlíthatja össze.
Jöjjenek el Önök is és BESZÉLJÜNK A SZAKMÁRÓL!

Sasi Gábor 
marketing igazgató


HELYSZÍNEK, IDŐPONTOK: