304 kiállító,számtalan kiállított termék, legalább 30.000 fo látogató, innováció és termékdíjak, szakmai - és közönségprogramok négy nap eseményére felfűzve.

2014. augusztus 17-én 10 órakor megnyitja kapuit a Farmer-Expo Nemzetközi Mezogazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás és a Hortico Zöldség-Gyümölcs-Kertészeti Szakkiállítás!
304 kiállító,számtalan kiállított termék, legalább 30.000 fo látogató, innováció és termékdíjak, szakmai - és közönségprogramok négy nap eseményére felfűzve.

Hortico rendezvényünkön abszolút az újdonságoké lesz a főszerep, a zöldség-gyümölcs-kertészeti szakkiállítás keretében tartott konferencia fókuszába a technikai és technológiai újdonságok kerülnek.

A kiállításon megismerkedhetünk a legújabb növényvédelmi- és öntözéses technológiákkal.
2014-ben sem hiányozhatnak rendezvényünkről a hazai gépgyártók és gépforgalmazók legjobbjai, akik a kiállítási terület jelentős részén jelennek meg. Az Expot gyakorlati szántóföldi bemutató is kíséri.

Most is több élelmiszeripari kiállító kínálja jó minoségű, hazai termékeit. A tésztaipar nagyjainak termékei mellett fenséges lekvárokat, ízletes húskészítményeket, finom sajtokat is vásárolhatnak.

A mai világban oly fontossá vált funkcionális élelmiszerekről szóló előadásból tájékozódhatunk a legaktuálisabbakról és nemcsak az elhangzottak megvitatására nyílik lehetőség, hanem termékkóstolásra is.


Az ország legnagyobb állattenyésztési kiállításai között számon tartott Farmer-Expón teltházas pavilonokban tekinthetik meg a fajtánkénti hazai genetikai állomány legjavát, továbbá látványos tenyészállat felvezetés, show bírálat és tenyészállat árverések is évek óta a kiállítás legkiemelkedobb részét képzik.

Színes bemutatók a közönség kedvencei - magyar népi fogatkultúra élőben, zenés négyes-fogat karusszel,ember-és lóerok vetélkedője - mellett a hucul póló, a fjord lovasok rodukciója is tartalmas szórakozást kínál.

A 23. FARMER - EXPO SZAKKIÁLLÍTÁS PROGRAMJA - KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT!