Két éve beszámoltunk a Green Plus számos előnyéről, mint az adó- és költségcsökkentés, precíziós diagnosztikai és Green Plus adagoló eszköz, a legújabb ENSZ ECO-ÖKO felminősítés, 10 milliárd hordós eladás, 35% népegészség javulás, motorélettartam megtöbbszöröződés és sok más kellemes meglepetés Green Plus használattal. Most további előnyökkel ismerkedhet meg!

Mi lehet az oka annak, hogy külföldi üzemanyaggal több kilométert teszünk meg? Hogyan válasszuk ki a tényleg pozitív hatást okozó üzemanyag-adalékokat?

Érdemes olyanokra hallgatni, akik mögött több ezer mérés tapasztalata áll, és olyan tanúsítványokkal rendelkező adalékokat kiválasztani, amik nem csak pozitív hatást gyakorolnak a gépünkre és az egészségünkre, de semmilyen káros mellékhatásuk nincs.

A legtöbb adalék belégzése akár halált is okozhat, a Green Plus viszont nem okoz sem üzemanyag, sem motorikus, sem egészségügyi vagy környezeti kárt, hatóságilag igazoltan mindegyiken javít, motorgaranciát nem sért, felminősiti, értéknöveli az üzemanyagot, a motort és a céget is!

adalékanyag

Rendelhető töménységek 1 literben: 1000, 4000, 5000, 10 000, 20 000, 50 000, 100 000 liter vagy még több üzemanyaghoz, minden csomagolás egyedi azonosító sorszámos, ezzel ellenőrizheti az eredetiséget, mert hamisítják.

Több mint 20 000 hatékonyságjavító közül egynek van a legmagasabb minősítése a világon a legjobb eredményekkel és hosszútávú megbízhatósággal, ami meghatározó és globálisan ajánlott minden ország minden üzemanyagához, a 2020-2030-as Energia Átmeneti Időszakban, az ENSZ által is. 22 évi akkreditációk után nincs több tesztelési kényszer, minden ilyen irányú felelősséget levesz az üzemanyag forgalmazók, igazgatók válláról ez az új Green Plus szabványkritérium, e globális direktíva teljesítése.

Teljeskörű garanciát és megbízhatóságot jelent, a legfelsőbb hatóságok és a képző- és kutatóintézetek által kiadott legújabb és legszigorúbb ENSZ ECO-ÖKO címkés üzemanyag világszabvány, amely a Green Plus égéskatalizátorral érhető el, 2020-tól 2030-ig kötelező minimum 7%-os teljesítmény-növeléssel, üzemanyag- és károsanyag-kibocsátás csökkenéssel.

A tapasztalt és mért maximumok ezt könnyedén teszik lehetővé:
• teljesítmény: +26% (átlag+12% a legmagasabb fordulatszámon alacsonyabb, a hosszabb élettartamért)
• üzemanyag- és CO2 kibocsátás-csökkenés kis terheléssel: 32% (átlag 10%)
• PMx és koromkibocsátás-csökkenés: 30%, füst 99% (átlag 50%) a Green Plus alkalmazásával.

Az árát többszörösen megtakarítja, a kötelezően befizetendő adó összege is csökkenthető az automata Green Plus okosadagoló diagnosztikai kontroll és univerzális precíziós eszköz (feketedoboz) beruházási összegével, mely vagyonvédelmi, biztonsági, ellenőrző, érzékelő és feladatkiadó funkciókkal is felruházható, testreszabható.

A Green Plus használatának igazolására a szerződött ügyfelek zöld certifikációt (öko-innovációs, energiahatékonysági fenntarthatósági tanúsítványt) kapnak, amivel már nyertek szerződéseket, pályázatokat. A szerződött partnerek használhatják az ENSZ ECO minősítést levelezéseikben, pályázatokban, ajánlataikban, munkagépeiken, üzemanyag tartályokon, minősítéseiknél.

üzemanyag-adalékBíró Péter üzemanyag-fogyasztás tesztszakértő 94 féle beöntöm, beszerelem, bekapcsolom üzemanyag hatásjavítót tesztelt az elmúlt 17 évben, mellette több mint 2 millió kilométert vezetett saját járművekkel Green Plus hatóanyag használattal, és végzett több mint 1600 tesztet földön, vízen, levegőben, legalább 60 paraméter vizsgálattal más munkaeszközökön, generátorokon, járműveken, széntüzelésű kazánokon, és Green Plus és Green Plus nélküli nemzetközi összehasonlításokat is.

Látható, hallható, érezhető, mérhető és fájdalmas a különbség, amikor az üzemanyag nem tartalmaz Green Plus hatóanyagot (hidegben a diesel motor indítása, használata recsegős, vele nyugodt, kisimult hangú).

A koronavírus és más betegségek összefüggésében jelentős fertőzés-, megbetegedés-csökkentő, -megelőző szerepe van a Green Plus hatóanyagnak. A 17 éves szigorú kontrollal minőség- és hatásellenőrzött szakhatósági és kormányellenőrzési kimutatások alapján 40 milliárd liter üzemanyag Green Plus hatóanyaggal való feljavítása meghatározó szerepet töltött be a 35%-os népegészség javulásban (TCEQ TxLED 2000-2017). üzemanyag adalékanyag

Az egyik 50 köbméteres tartály, 1 milliárd liter üzemanyag feljavításához elegendő Green Plus hatóanyaggal

Tudta, hogy a kipufogón kiáramló füst lopja a cég idejét és pénzét?

Ön kifizeti az üzemanyagot, az pedig nem csupán szén-dioxiddá és vízzé alakul az elégetésekor, hanem számos más káros anyaggá, amelyek keletkezése szervizköltséget, leállást és üzemanyag-pazarlást okoz. Hiába a hiper-szuper pilótafülke, a környezeti levegőből visszaáramló kipufogógázok allergiát, légúti, tüdő, vérkeringési, szív- és érrendszeri panaszokat, veseelégtelenséget, stroke-ot, sokkal korábbi elhalálozást és örökölhető daganatos megbetegedést okoznak, melyek legalább egyike már minden családban jelen van.

A Green Plus gyulladás és égéskatalizátor égéstökéletesítő – füstcsökkentő képessége révén ezeket a kockázatokat legalább a felére csökkenti. 2005-ben már világgyőztes emissziócsökkentő lett, törvény szerint kötelező használatú, azóta a kilistázott elsődleges, másodlagos, harmadlagos előnyök száma és az univerzális formula több az egyben megoldása miatt 500 feletti.

Használatával olyan levegőtisztaság érhető el korlátozás nélküli, teljes munkatempóban, mint a kijárási korlátozás, karantén ideje alatt.

Mi a helyzet az üzemanyag szavatossággal és a garanciális időn belüli hibákkal, hogy lesz kevesebb füsttel nagyobb a lóerő, több hektár kevesebb üzemanyaggal?

üzemanyag

Lerakódás teszt fotók: nemcsak a motor belsejét tisztítja a Green Plus, hanem a tartályt és vezetékeket is.

A benzinkutakon tankolható Green Plus tartalmú üzemanyagok 15-300% forgalom növekedésének oka:

• az olcsóbb és több hibamentes kilométer,
• a végfelhasználónál kimutatható üzemanyag-megtakarítás,
• az érzékenyebb gázpedál,
• az emelkedőn se látszó kipufogófüst,
• a könnyebb hidegindítás,
• a túlterheléskor sem túlmelegedő motor, a nagyobb terhelhetőség,
• az eltévesztett üzemanyagtankolás utáni gyorsabb helyreállás, a regeneráló és utánégető rendszer kevesebb működése,
• az üzemanyag 0%-100%-os bio tartalmával való rendkívül jó kompenzálás, Biofriendly – biobarát együttműködés.

22 éve Green Plust használó referencia járművek, hazai és nemzetközi tapasztalatok és hivatalos kimutatások alapján, az idős gépek elavulása is jelentősen csökkent, később kell újat venni, több jármű is megmenekült a forgalomból való kivonástól, az új alkatrészekkel sem javuló kibocsátási vizsgaértékek megjavultak, az új környezetvédelmi normáknak megfelelő érzékeny berendezések meghibásodása csökkent, a hibák megjavultak.

A hibák nem magától az üzemanyagtól erednek, hanem a felgyorsult éghajlatváltozás szélsőségei szedik szét a molekuláris kötéseket, amik az üzemanyag és motor minőségi romlását okozzák. Ezért az üzemanyag garancia már a 10 évvel ezelőtt érvényes 6 hónapról akár csak a tankolási napra is korlátozódhat. Viszont a Green Plus formula üzemanyag-kondicionáló katalizátorai csökkentik a tárolási gondokat, savasodást, biotartalom összeférhetetlenségi problémákat, vizesedést, rozsdásodást, nyálkásodást, ülepedést, zavarosodást vagy adalék összeférhetetlenséget extrém körülmények között is, megnövelik az üzemanyag szavatosságát, mi több, üzemanyag lerakódások üzemanyagból kiszakadt egyes molekuláit képesek visszaépíteni, így többszörös tisztító szerepet is betölt (tartálytól a kipufogóig).

Bár a motorgyártók egyes típusoknál megadják az elfogadott motorolaj-fogyasztás mennyiségét, azonban ez nem elfogadható, a Green Plus hatására feleződik vagy meg is szűnik a motorolaj-fogyás, optimalizálódik az olajnyomaték is. A Green Plus formula stabil kötéseket hoz létre az üzemanyagban, ami segíti az együttes folyékonyságot (csökken a kopás), az egységesebb égést, a szemből toló dugattyúmozgást az oldalirányú általános tolás és vibrálás helyett, tisztán tartja az égésteret, csendesebbé válik a motor, tisztul és javul az EGR, DPF, SCR, injektor, adagoló, turbó, AdBlue, kipufogó, utánégető, regeneráló rendszer, szenzorok érzékenysége, és a vezérlők pontossága.

üzemanyagA GSL (Gas Station Light) üzemanyag szabványos, azaz motorgaranciát nem befolyásoló benzinkút adalékaink univerzális hatásúak, a GSL hatása azonos a benzinkutakon található legdrágább üzemanyagoknál tapasztalható hatásokkal, ennél hatékonyabb a GSL 10, még hatékonyabb a GSL 20, nagyon hatékony a GSL 50 és a leghatékonyabb a Green Plus égéskatalizátor, áraik ezekhez arányosítottak. Bővebb információ: +36 30 33 22 666

www.greenplusfuel.com/gphu2020

www.greenplusfuel.com

www.facebok.com/greenplusfuel