Füstízesítőkkel kapcsolatos élelmiszerbiztonság: Byrne Főbiztos üdvözli az új Rendelet Tanács általi jóváhagyását
2003. október 10., péntek 12:00:00
A Tanács elfogadta azt az új füstízesítők szabályozását tartalmazó Rendeletet, amely harmonizálni fogja az alapvetően különböző nemzeti szabályzatokat a füstízesítők engedélyezésével és használatával kapcsolatosan. A füstízesítőket a hús, hal és snack élelmiszeripari termékféleségek füstös ízének javítására használják.
élelmiszer
élelmiszeripar
kap
Ajánlott cikkek
Szent György napján figyelj a békákra!
Szent György napján figyeld a varjút és a békát is!
Ezt a szakmát most minden sújtja, pedig nagy szükségünk van rájuk
Túl korán, vagy túl későn, de sose akkor, amikor kellene.
Mire figyeljen a gazda, aki ősszel búzát vagy árpát vetett? + VIDEÓ
Összefoglaló és videó a Kalászos növények – aktuális munkálatok webináriumról.