Időpont: 2018. március 26., 19:10–20:30
Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, "C" épület

Előadó: Éder Tamás, PR és vállalati kapcsolatok igazgató, Bonafarm Csoport; Élelmiszeriparért felelős országos alelnök, NAK

Corvinus

Az előadás fő kérdése, hogy hogyan fokozható a magyar mezőgazdaság versenyképessége az ágazat szereplőinek együttműködésével. Előnyére válik-e a gazdáknak, ha közösen lépnek fel a piacon? Megéri-e összefognia egy termelőnek és egy élelmiszer-feldolgozó cégnek? Jól jár a termelő ezzel?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ a Bonafarm Csoport felépítésének megismerésével, amely hazánk legnagyobb agrár-cégcsoportja. A Bonafarmhoz többek között olyan nemzetközileg is elismert márkák tartoznak, mint a Pick, a Herz, a Sole, vagy éppen a Mizo.

A cégcsoport célja, hogy a termőföldtől az asztalig, teljes integrációban felügyelje az élelmiszer előállítást tagvállalatai révén. De vajon mennyire versenyképes és jövedelmező így a termelés? Látogasson el az előadásra és megtudhatja!

További információ az esemény facebook oldalán és a Corvinus Agribusiness honlapján.