A rendeletek előírják a veszélyelemzés, kockázatbecslés, nyomonkövethetőség speciális, az adott élelmiszerekre vonatkozó kidolgozását.


Az új HACCP dokumentáció még inkább az adott egység új követelményeire kell, hogy készüljön, annak sajátosságaival.


A HACCP dokumentálását egyszerűbb formában kell vezetni, de az a tényleges tevékenységet kell, hogy tükrözze.

A hatóságok – rendeleti előírás alapján – ma már nem csak a dokumentáció meglétét, hanem a tevékenységeket, annak szakszerűségét és hatékonyságát ellenőrzik.

Az új dokumentáció az általános ismeretek és tevékenységek mellett az egyes üzletek helyszínrajzában feltüntetett Kritikus Ellenőrzési Pontokat is tartalmazzák.

Az új jogszabályi előírások megkövetelik, hogy minden CBA partnerüzlet az új jogszabályoknak megfelelően alakítsa át a HACCP kézikönyveit.

Az M&M GROUP CONSULTING KFT.. - mint a CBA HACCP rendszerépítéssel foglalkozó
szerződött partnere - rendelkezik azzal a szakmai háttérrel, amely az új HACCP kézikönyvek hatóságok által is elfogadott átalakítását meg tudja valósítani.

Kérjük Tisztelt Tulajdonosokat, hogy a jogszabályi előírások követelte változtatásoknak mielőbb tegyenek eleget, a HACCP kézikönyvek átdolgozása legkésőbb 2007. március 31.-ig meg kell, hogy történjen.

Az új HACCP kézikönyv által előírt napi dokumentáció is változik, egyszerűsödik, melyet már érdemes 2007. január 1.-től vezetni.

Ez ügyben mielőbb keressék az M&M Group Consulting Kft. munkatársait elérhetőségeiken.
A kézikönyvek átdolgozásának ára az M&M Group Consulting Kft által korábban készített HACCP dokumentáció esetén 30.000.- Ft + ÁFA; más cégek által készített kézikönyvek átdolgozása 50.000.- Ft + ÁFA

HACCP OKTATÁS