A képzés tartalma, jellemzői:

• gyakorlatorientáltság
• oktatóink az iparág elismert szakemberei
• munkatársai az ország legjobban felszerelt képzőhelyén tanulhatnak

Tematika részei:

• technológia, higiénia, élelmiszerbiztonság és műszaki ismeretek
• minőségbiztosítás, érzékszervi minősítés, termékfejlesztéso gazdasági, marketing és jogi ismeretek 
• élelmiszerjelölés, tápanyagszámítás, gyártmánylap-készítés 
• adalékanyagok, csomagolóanyagok, különleges, innovatív technológiák.

Nem sok idő maradt a jelentkezési határidőig!

A képzés időtartama: 2 félév (kéthetente pénteken és szombaton)
A képzés díja: 300.000 Ft/félév
Jelentkezési határidő: 2020. január 20.
A képzés indul: 2020. február 14.

Képzési formák:

• alapképzettségtől függően szakmérnöki vagy szaktanácsadói diploma
• felsőfokú képzettséggel nem rendelkezők számára gyümölcs-zöldségfeldolgozó tanfolyam

Valamennyi, a képzéssel kapcsolatos részletről és a jelentkezés módjáról tájékozódhat a gyumolcszoldseg.hu oldalon.

Képek, videók a jelenlegi képzésekről:

http://gyumolcszoldseg.hu/galeria
https://www.facebook.com/gyumolcszoldseg.hu/

Bármilyen kérdés esetén a konzerv@etk.szie.hu címen lehet érdeklődni.