BayerAzonnal beváltható árkedvezmény vagy szakmai ajánlatok közül választhat, ha regisztrál a www.gazdahaszna.hu oldalon és részt vesz a Bayer nagyszabású akciójában. A Gazda Haszna prémium minőségű növényvédő szerek vásárlásakor jelentős árkedvezményt kínál, vagy a vásárlás után összegyűjtött BayPengő értékes szakmai megoldásokra váltható be.

Kedvezmény vagy szakmai ajánlat?

A Bayer választási lehetőséget biztosít a gazdák számára a Gazda Haszna akcióban. Regisztációkor választhatja az árkedvezmény opciót, amennyiben vásárláskor azonnali kedvezményt szeretne kapni a Bayer egyes növényvédő szereinek árából.

Ha a regisztráció során a szakmai ajánlatokat választja, akkor a Bayer értékes szakmai támogatását veheti igénybe. A Bayer célja ezzel az opcióval, hogy a fenntarthatóságra és környezettudatos gazdálkodásra irányítsa a gazdák figyelmét és választható szakmai ajánlatai által ösztönözze a felhasználókat az e célokra használható eszközök, műszerek, szolgáltatások alkalmazására.

A Bayer ezzel szeretné elérni, hogy ne csak innovatív és hatékony termékeivel feleljen meg a jövő mezőgazdasága által támasztott követelményeknek, hanem a fenntartható gazdálkodás elveit követő, hosszú távra tekintő felelős gondolkodásra inspirálja a gazdákat.

Gazda Haszna

Melyek az akcióban részt vevő termékek?

A www.gazdahaszna.hu oldalon regisztráló termelők nyolc különböző Bayer növényvédő szer vásárlása esetén érvényesíthetik árkedvezményre jogosító kuponjaikat, vagy juthatnak kedvezményesen a hosszabb távú megtérülést ígérő szakmai eszközökhöz, műszerekhez, szolgáltatásokhoz.

A következő termékek és kiszerelések vesznek részt a Bayer akciójában: Adengo (1 és 5 liter), Monsoon Active (1 és 5 liter), Biscaya (3 és 5 liter), Capreno (Capreno Pack db), Propulse (5 liter), Falcon Pro (5 liter),  Zantara (5 liter), Laudis (5 liter).

Gazda Haszna

Hogyan vehet részt a Gazda Haszna akcióban?

Regisztráljon a www.gazdahaszna.hu oldalon, majd válasszon az ÁRKEDVEZMÉNY vagy a SZAKMAI AJÁNLAT között! Vásároljon Bayer szert és arassa le a hasznot kuponkedvezmény, vagy a szakmai ajánlat opció által kínált termék és szolgáltatási választékból!

Amennyiben azonnali árkedvezményt szeretne a Bayer termékeiből, válassza ki, hogy a 8 akciós növényvédő szer közül melyeket szeretné kedvezményesen megvásárolni. Ezután nyomtassa ki a kedvezményre jogosító kupont, amit 2019. június 30-ig igényelhet. Kuponjait 2019. július 31.-ig válthatja be az akcióban részt vevő üzletekben.

Ha a szakmai ajánlatokat választotta, vásároljon az akcióban részt vevő termékek bármelyikéből. A számlát fotózza le vagy szkennelje be, és töltse fel a Gazda Haszna honlapjára 2019június 30-ig. Vásárlása után virtuális pénzt, úgynevezett BayPengőt kap. Ezeket a virtuális pengőket válthatja be értékes szakmai segítségre.

Érdemes minél előbb felkeresni a www.gazdahaszna.hu oldalt – akár már a kezelések tervezése során – hiszen 8 különféle prémium minőségű termékre igényelhet kuponkedvezményt, vagy választhat a fenntartható- és környezettudatos gazdálkodást támogató szakmai ajánlatok közül!

Az akció további részleteiről tájlékozódjon a Bayer Gazda Haszna honlapján.