A folyékony műtrágya tárolása rendkívül kényes, hiszen ha egy esetleges sérülés miatt kifolyik, a pénzveszteség mellett a természeti kár is jelentős: a helyén nemhogy növény, de fű sem fog jó darabig nőni, ezért nem érdemes gyenge, sérülékeny megoldásokat választani, mint ahogy vastartályt sem, hiszen azt korrozív hatása miatt a műtrágya rövid időn belül “megeszi”.

Milyen a jó tartály?

A jó tároló erős, masszív, UV-álló és mechanikai sérülés-álló. Fontos még a legalább 21.000 literes tárolókapacitás, hiszen a kereskedők 19.000-19.500 litert szállítanak egy szállítmányban, ami egy 20.000 literes tartályba hosszú távon nem fér bele az ilyen méretű tartályok alján maradó készlettől amely kb. 500-700 litert jelent ekkora mennyiségnél.

Kingspan műtrágya tartályÉrdemes figyelembe venni a tartályválasztásnál, hogy a folyékony műtrágyát forgalmazó cégek akár 19.500 litert is ki tudnak hozni egy kamionnal, márpedig a legjobb árakat ehhez a mennyiséghez is kötik – fotó: Derby-Túr

A megoldás: Kingspan AgriMaster, a piac legvastagabb falú rotációs öntéssel készült tartálya grátisz teljes nyugalommal

A Kingspan AgriMaster rotációs öntéssel, hegesztések és illesztések nélkül készült Európa legnagyobb öntőgépével. Az Agrimaster a konkurensek között a legvastagabb, 2-4 cm falvastagsággal, és Magyarország legjobb, 200%-os garanciájával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ha a rendeltetésszerű használat ellenére bármilyen okból kilyukad a tartály, a Kingspan és a hazai kizárólagos importőr Derby-Túr Kft. nemcsak a tartályt cseréli teljesen ingyen, de hiánytalanul megtéríti az elfolyt inputanyagot is.

Kingspan műtrágyatároló tartály

A Kingspan AgriMaster rendkívül kis helyet foglal, miközben szabad ég alatt is tárolható, hiszen a 100% csúcsminőségű polietilénnek köszönhetően UV-és időjárásálló – fotó: Derby-Túr

A legkényelmesebb használat

A Kingspan AgriMaster több, mint 150 magyarországi gazda vásárlója a totális biztonságon kívül azért szereti a legjobban, mert rengeteg időt, munkát és logisztikai problémát spórol meg nekik:

  • Nem kell kicentizni a rendelési időt, hiszen a 22.000 és a 28.000 literes tartályban is kényelmesen elfér egy egész kamionnyi műtrágya, utóbbiban ráadásul majdnem másfél kamion, így a legjobb áron lehet beszerezni az inputanyagot
  • Alulról is tölthető, nem kell több méter magasságba felmászni a betankoláshoz
  • Teljesen karbantartásmentes, télen nem kell elcsomagolni vagy elmosni sem
  • Könnyedén felállítható akár már meglévő felületre is

AgriMaster 22000 és 28000

Az AgriMaster 22.000-be 1 teljes kamion és 3 IBC-tartály, az AgriMaster 28.000-be pedig majdnem másfél kamion műtrágya fér – fotó: Derby-Túr

Opciók személyre szabva

A Kingspan AgriMaster Nitrosol tartályokhoz rengeteg opció érhető el, beleértve például a digitális szintjelzőt, elektromos szivattyút vagy a komplett keverőrendszert, amellyel így nemcsak folyékony műtrágyára, de számos egyéb folyadékra, például melaszra is használhatóvá válik.

Nyakunkon a szezon, ne késlekedjen a rendeléssel!

A szezon már napokon belül elkezdődik, a kizárólagos hazai importőr Derby-Túr Kft. ráadásul most extra akciót hirdetett a prémium nitrosoltartályokra: 2021 február 28-ig történő megrendelés esetén a vásárlók benzines vagy elektromos szivattyút, digitális szintjelzőt vagy árkedvezményt választhatnak, ráadásul a Derby-Túr Kft. az ország legnagyobb raktárkészletéből ingyenesen, legkésőbb március 10-ig szállítja a Kingspan AgriMastereket, amelyeket így már idén munkára is foghat!

Már csak pár tartály elérhető raktárról, kérjen árajánlatot minél hamarabb IDE KATTINTVA!

Derby–tur logoDerby-Túr Kft.
Telefonszám: +3656/354-222
Székhely és iroda: 5400 Mezőtúr, Széchenyi út 24.
Honlap: https://mutragyatarolo.hu/