Az agrár iparágban is elindulni látszik a rohamos digitális fejlődés, melynek ez a verseny is teret kíván adni. Mivel ezek az oldalak nem hasonlíthatók egyetlen más kategóriához sem, ezért a zsűri kifejezetten figyelni fog a megvalósításukra. Minden olyan honlap nevezését várják, amely valamilyen formában köthető az agrár tevékenységhez. Az ötletes kivitelezés mellett fontos szerepet kap majd a megfelelő tartalom, illetve a már sokszor emlegetett reszponzív design alkalmazása is.

Fejlesztettél egy innovatív appot, vagy megújult weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, ahol a szakmai zsűri és a közönség kedvence is lehetsz!

A 28 pályázati kategóriából biztosan megtalálod a tevékenységed számára legmegfelelőbbet, többek között agrár témában is jelentkezhetsz!

az év honlapja

Forrás: azevhonlapja.hu

De mégis, mit nyersz azzal, ha beadod a pályázatod?

  • Elismerést: munkádat nem csupán ügyfeleid és a honlapod látogatói ismerhetik el, de egy szakmailag elismert zsűri is, több összetett szempont alapján.
  • Publicitást: pályázatunkat a legnagyobb hazai médiumok jelenítik meg. Olyanok, mint az Agroinform, az IT Business, az Adverticum, és a BUM Bevásárló és Tematikus utcák
  • Motivációt: a pályázat során új ötletekkel gazdagodhatsz, amelynek segítségével tovább fejlesztheted weboldalad, applikációd, és könnyedén fenntarthatod látogatóid érdeklődését.
  • Szakmai kapcsolatokat: díjátadónkon gyümölcsöző szakmai kapcsolatokra lelhetsz, hiszen megismerhetsz más, szintén szakmabeli versenyzőket.

Korábbi nevezőink megosztották tapasztalataikat:

,,A díjak a szakmai elismerésen túl természetesen jelentősen segítették kommunikációs célkitűzéseinket, vagyis egyre több emberhez sikerült eljuttatni a közbiztonság fenntartásában nélkülözhetetlen feladatot ellátó modernizálódó büntetés-végrehajtás üzeneteit." (Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága)

,,Szövetségünk on-line „Vasi Vizeken” brandjének építésében egy fontos mérföldkő volt a díj, mely a külső támogatók, szponzorok, állami döntéshozók esetében is megerősítette, hogy a Szövetségnél ezen a téren is a kor követelményeinek megfelelő szakmai munka folyik a hétköznapokban.” (Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége)

Nyerd el Te is a megfelelő elismerést!

Lépj a tettek mezejére és add be pályázatod!

Honlapoddal vagy applikációddal még december 1. éjfélig pályázhatsz!

Az alábbi linkre kattintva további információkat olvashatsz a pályázatról!

Üdvözlettel,

’Az Év Honlapja’ Team

info@evhonlapja.hu

Ez a megjelenés a Manta Digitál Marketing Kft-vel történt együttműködés keretében jött létre.