A szakmai anyag összeállításával idén is az volt a célunk, hogy a gyakorlatban felmerülő növényvédelmi kérdések megválaszolásához segítséget nyújtsunk Önnek. Meggyőződésünk, hogy a kijuttatás-technológia alapjaiban meghatározza a termékek hatékonyságát, így a védekezés eredményességét. Ezért a kiadványban helyet kapott egy, a permetezés technológiájával foglalkozó rész, melyet az egyes termékekre vonatkozó konkrét ajánlásokkal egészítettünk ki. A kiadvány mérete és borítójának megválasztása a terepen végzett munka igényeihez igazodik, hiszen sokszor a tábla szélén kell meghozni szakmailag megalapozott döntéseket.

Bízunk benne, hogy a Nufarmer Termékkatalógus és az interneten elérhető új Nufarmer Növényvédelmi Kézikönyv ismét az Ön hasznos segítőtársa lesz nemcsak a növényvédelmi munka tervezésekor, hanem annak kivitelezésekor is. Ennek során szívesen vesszük visszajelzését, jobbító szándékú javaslatait, hogy a jövőben még inkább az Ön igényeire szabhassuk tájékoztató anyagainkat.

A Nufarmer Termékkatalógus 2013
elektronikus változata ingyenesen letölthető >>>


A Nufarmer Növényvédelmi Kézikönyv 2013
elektronikus változata ingyenesen letölthető >>>


Ha Ön a Termékkatalógust szeretné a kezébe venni,
a Regisztráció gombra kattintva regisztrálhat:

REGISZTRÁCIÓ >>>

A regisztrációt követően ingyenesen postázunk Önnek egy példányt a Nufarmer Termékkatalógus 2013 kiadványból. Kérjük, hogy igényét legkésőbb 2013. január 25-ig jelezze felénk.

Sok sikert, erőt és egészséget kívánok Önnek a Nufarm Hungária Kft. csapata nevében!

Üdvözlettel:

Salamon György
Cégvezető
Nufarm Hungária Kft.