Az Agroinform Használtgép-paic magyar mezőgazdasági gépkereskedőinek ajánlatai ezentúl a főoldalunkról közvetlenül is elérhetőek!

Elindul a Fórum Ágazati, témakénti tartalom megjelenítés Megnyílik a Galéria Oldaltérkép a teljes áttekintéshez Még több szakmai cikk - tematizált formában Program fejlesztésünk révén a programozás méginkább felhasználóbarát - mind a látogatók, mind a szerkesztők számára. Az ausztriai InDesign Médiaügynökséggel közösen pedig az internetes keresőoptimalizálás területén is továbbfejlesztettük az Agroinform portált.

Kellemes és hasznos böngészést kívánunk! Ha pedig valamilyen formában, tartalomban Ön is csatlakozni kíván oldalunkhoz - mint kereskedő, szolgáltató, gyártó, vagy megjelenítendő programja van - vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tapasztalataink alapján professzionálisan tudjuk az Ön internetes jelenlétét is fejleszteni, ismertté tenni szolgáltatásait az agrárium internet felhasználói számára. Hívását várja: Bolyki Bence Online vezető Agroinform.com > E-mail: bolyki_bence@agroinform.com > Telefon/Fax: 06 1 221-6703, 06 1 220-8331 > Mobil: 06 20 314-5377 > Levelezési cím: Agroinform Kft. 1149 Budapest, Angol u. 34.