Elérhetőségünk: www.raktarepites.hu

Fő profilunk:
acélszerkezetes,  szendvicspanel tető és oldalfalazatú épületek építése.  Célunk, hogy az Ön vevői megelégedettségére  a  megálmodott  épületet  pontos  határidőre  és előre  megállapított kivitelezési költség alapján valósítsuk meg.  Termékeink  és  szakértelmünk  a  piac elvárásait követve naprakészek,  ezért  akár  az engedélyezési eljárás során vagy a kivitelezés közben az éppen aktuális előírások alapján járunk el.

Építészmérnökként olyan tervanyagot készítek Önnek, hogy abban minden szakági munkarész benne van, a szakhatóságokkal pedig előzetesen le van egyeztetve.
Tervezői csapatommal az Ön igényeire tekintettel minden tervet egyedileg készítek figyelembe véve az adott település és a telekre vonatkozó előírásokat, terepi adottságokat vagy éppen az útkapcsolati lehetőségeket.

Az acélszerkezetes épületek kivitelezéséhez a teljes géppark a rendelkezésünkre áll.
Az épület tartószerkezete a kivitelezési gyártmánytervek alapján a gyártócsarnokunkban „mm” pontossággal kerül legyártásra ahol a festést követően kerül saját kamionnal kiszállításra az építkezés helyszínére. A falakat és a tetőt borító Cellspan szendvicspanel polisztirolhab kitöltésű és szintén „mm” pontosan kerül legyártásra megkönnyítve a helyszínen a szerelési munkát.

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk kivitelezett épületek I. osztályú minőségben és határidőre legyenek kész, ezért épületeinket a terep előkészítésén és az alapozáson át egészen a befejező gépészeti és villanyszerelési munkáig saját kivitelezői csapattal készítjük.
Nincs határidő csúszás, nincs minőségi probléma ellenben Van pontosság, rutin és jól átadott épület.

Saját gyártású Cellspan szendvicspanel (www.cellspan.hu) pedig ÉME minősítéssel rendelkezik, hogy Ön biztosítva legyen az I. osztályú minőségről.