Az Agroinform.hu heti gazdasági hírösszefoglalóját a traktorból is érdemes végig böngészni, nehogy lemaradjunk valamiről a nagy sietségben!

Új térinformatikai rendszer segíti a gazdálkodókat májustól! A térinformatikai rendszer információkat szolgáltat majd egyebek között a felszín alatti vizek, az ivóvízbázisok éghajlati sérülékenységéről.

Az idén 32-féle jogcímen lehet agrártámogatást igényelni az egységes kérelem benyújtásával. Csak "rutinból" nem lehet kitölteni a dokumentumot, mert az egy évvel ezelőttihez képest vannak lényeges változások. Az Agroinform.hu interjúja a támogatási aktualitásokról Gyuricza Csabával, a hivatal elnökével.

gazda

fotók: Shutterstock

Frissült a gazdálkodói kézikönyv, amelyet IDE KATTINTVA olvashat el! Megjelent a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara frissített, az utóbbi egy évben bekövetkezett változásokat is figyelembe vevő Zöldítés gazdálkodói kézikönyve.

Pályázzon kertészeti gépekre 2016-ban!

Fontos, hogy időben készüljön fel a pályázatra, és mindig a legfrissebb információkkal rendelkezzen.kertészeti gépek

Érkeznek az AKG és ÖKO eredmények! Megkezdődött a támogatói okiratok és értesítések kiküldése azoknak, akik az AKG és ökológiai gazdálkodást támogató pályázatokra nyújtották be kérelmüket.vidék

Agrár szakos diákok, figyelem!

Pályázat indul:Mostantól több agráros tanulhat külföldön!

Üzenete érkezett az MVH-tól!

Milyen gyakran nézegeti az ügyfélkapuját és az e-mail fiókját? Gyakrabban érdemes ellenőrizni az üzeneteket, mert az MVH elektronikusan kommunikál...

Módusult az AKG kiírás! A pályázati felhívás és a növényvédelmi, illetve talajvédelmi szakirányítókra vonatkozó elvárások változtak.akg

Fiatal gazdák, figyelem, a fennmaradó összegek kifizetését lehet igényelni! A támogatási összeg fennmaradó 10 százalékát kérhetik meg 2016. május 1. és 31. között!