Látogasson el hozzánk Ön is!

A bemutatott különleges afrikai trófeák, hazai és külföldi portékák és vásárfiák mellett híres magyar vadászokkal, világutazókkal is találkozhat, beszélgethet. Megtekintheti többek között az I. FEHOVA Preparátor verseny nevezett műveit és nyertes munkáit, belehallgathat a nemzetközi szarvasbőgő versenybe, szavazhat a „FeHoVa Szépe”-re és megkóstolhatja a magyar gasztronómia remekeit.

A Magyar Állami Erdészetek teljes létszámmal képviseltetik magukat, ismertetőkkel, élővilág bemutatókkal, vadász- és túraajánlatokkal várják az érdeklődőket több, mint 700 m2-en.
A horgászatot kedvelőknek is számos programot tartogatunk. Látható lesz Európa legnagyobb mobil akváriuma, mely több, mint 22.000 liter víz befogadására alkalmas. A giga akváriumban népszerű magyar horgászok tesztelnek majd csalikat, felszereléseket, mutatják meg a nagy fogásokért bevetett trükkjeiket.

Jöjjön el családjával, barátaival a jubileumi kiállításra és ünnepeljen velünk!

Kedvcsináló programok kicsiknek és nagyoknak:

    „Magyarok Afrika vadonjaiban” - magyar vadászok afrikai trófeáinak bemutatója (25 trófea, köztük a „Big Five”)
    „Vadászúton a világ körül” – Németh Attila vadász világutazó 45 trófeája élménybeszámolóval, fotókkal, vetítésekkel színesítve (dedikálás a standon)
    Solymász és kisállat bemutatók - élő állat simogatási lehetőség, solymász bemutató, állatorvosi, természetvédelmi-, ragadozó madár-, felelős állattartás-, és solymászatismereti szaktanácsadás
    Fegyveres közszolgálati stand – ismertetők, bemutatók vadászkésekről, sportlövészetről, elöltöltős fegyverekről, jogi tanácsadás, közönségtalálkozó híres magyar fegyverforgatókkal
    Közönségtalálkozók horgászoknak – vendégek: az Utánpótlás Horgász Világbajnokságon aranyérmet nyert Radácsi Kristóf, a világbajnok U14-es csapat, Döme Gábor, Hernyák Aurél, Gégény Viktor, Ladányi Tamás, Szabó Tamás (búvár-fotós) Sztahovits Péter, Walter Tamás és még sokan mások
    Hidvégi Béla standján dedikál, bemutatja a Soproni Múzeumot
    Gyermekfoglalkoztató, játszóház - kézműves és ismeretterjesztő foglalkozások gyerekeknek

A kiállítás ünnepélyes megnyitójára február 14-én 11.00 órakor kerül sor az "A" pavilon színpadán. A kiállítást megnyitja: dr. Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes

Folytatódik a jegylevásárlási akció:
A kiállításra váltott belépőjegyek levásárolhatók az akcióban részt vevő kiállítóknál!

Egyidejű rendezvények:
Budapest Boat Show – Nemzetközi hajókiállítás (www.boatshow.hu)
II. FEHOVA – MEOE Nemzetközi kutyakiállítás (CAC, CACIB)
Íjász fesztivál
Afrika expo és vásár (www.afrikaexpo.hu)

A honlapon kedvezményes belépőjegy váltható.

A horgászszövetségek, erdészetek és vadásztársaságok tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. Az ehhez szükséges kupon megtalálható a kiállítás honlapján.

További információkért, a kiállítói listáért, az újdonságokért és a részletes programért, kérjük, látogasson el a www.fehova.hu weboldalra!

Legyen Ön is látogatónk ezen a nagyszabású rendezvényen,
és ünnepelje velünk a FeHoVa 20. születésnapját!

Üdvözlettel:
FEHOVA CSAPAT