Intelligens megoldások tárolásra, raktározásra az ARTEX Building Kft. mezőgazdasági sátrak költséghatékony megoldásaival!

Az éves munka egyik legfelemelőbb pillanata, amikor elégedetten csodálhatjuk egy helyre halmozott, egész éves fáradozásaink eredményét. De vigyázat! Az időjárás sosem barátunk, és ha nem fordítunk kellő figyelmet terményeink megfelelő tárolására, a sok havi fárasztó munka rövid időn belül odaveszhet; a hagyma megrohad, a szalma/széna elázik és rossz minőségűvé válik, odavész az állatok téli tápláléka, az inputanyagok kárt szenvednek.

Az ARTEX Building Kft. fő célkitűzése, hogy a termelők munkáját minél több területen hatékony és gazdaságos megoldásokkal támogassa, hiszen az eredményes és fenntartható termelés mindannyiunk közös sikere.

prémium minőségű PVC ponyvával fedett sátrak

A ponyva sátorokban termény és takarmány is tárolható
Fotó: ARTEX Building Kft.

Az Artex prémium minőségű PVC ponyvával fedett mezőgazdasági és ipari sátrakat értékesít és szerel össze. A tüzihorganyzott acélszerkezet és a textil membránszerkezet nagyon masszív, megbízható, biztonságos, az Európai Norma UNI 13031-1 : 2004, illetve az Európai Norma 13782 : 2015 szabványainak megfelelő, továbbá 12 év ARTEX Hivatalos Garanciával rendelkezik.

A termékcsalád legközkedveltebb tagjai közé tartoznak a fent említett ívelt mezőgazdasági sátrak, melyeket szabványos méretekkel (méreteit tekintve: 6-8-10-12 méter szélesség, MINI vagy MAXI magasság és korlátlan hosszúság) rendelhetnek meg.

A sátrak lezárása különféle oromzati megoldásokkal történhet, például tolóajtóval, de igény szerint nyitottan is hagyható. A sátor gerincén futó fényáteresztő PVC sáv jó látási viszonyokat biztosít a sátor belsejében.

prémium minőségű PVC ponyvával fedett sátrak

A sátrak lezárása tolóajtóval is megoldható, de igény szerint nyitva is tartható
Fotó: ARTEX Building Kft.

Kiváló megoldásként szolgálnak – akár átmeneti időszakokra is:

  • raktárként, tárolóként (pl. Inputanyagoknak)
  • munkagép- és járműtárolásra
  • termény- és takarmánytárolásra
  • állattartó telepként
  • időszakos tárolási csúcsok költséghatékony áthidalására
  • egyéb célokra (akár lovardaként is)

prémium minőségű PVC ponyvával fedett sátrak

Munkagép- és járműtárolásra is kiválóan alkalmasak
Fotó: ARTEX Building Kft.

Az Artex Building referenciamunkái az ország több pontján is megtekinthetőek, valamint kecskeméti bemutatótermükbe is bármikor várják a cég munkatársai!

prémium minőségű PVC ponyvával fedett sátrak

Prémium minőségű PVC ponyvával fedett mezőgazdasági és ipari sátrak
Fotó: ARTEX Building Kft.

További információkért, valamint személyre szabott ajánlatért forduljon bizalommal Túri Zoltán cégvezetőhöz a +36 30 747 3007-as telefonszámon!

Ide kattintva e-mailen is felveheti velünk a kapcsolatot: info@artexbuilding.hu

Látogassa meg az Artex honlapját ide kattintva!

És kövesse a cég Facebook oldalát!