Gázolaj árak 648 Ft Benzin árak 638 Ft EUR 394.63 Ft USD 365.36 Ft CHF 403.55 Ft GBP 461.04 Ft

Kubota

A Kubota egy japán cégcsoport, amely számos iparágban érdekelt, hazánkban leginkább traktorairól ismert, amelyeket az 1960-as évek óta gyárt. A Kubota traktorok inkább a kisebb és közepes méretű traktorok mezőnyében jelennek meg, ezen belül is a termékporfólió fő gerincét kerti traktorok, illetve a fűnyírótraktorok jelentik. Ugyanakkor az is elmondható, hogy a mezőgazdasági gépgyártás mellett a Kubota cégcsoport az építőipari gépek gyártása területén globálisan is jelentős versenyzőnek számít.

Kapcsolódó címkék: alktarész, mezőgazdasági gép, használtgép,

A Kubota traktorai szenzorokkal pásztázzák a szőlőt és jeleznek, ha baj van

Ez a jövő: jó a környezetnek, jó a pénztárcának.

Tökéletes fedés, csökkenetett energia-felhasználás – ismered a Kubota permetezőjét? (x)

Bemutatjuk a Kubota®️ XTA 2115, KÉSZLET-ről is elérhető permetezőjét.

Piactér


John Deere ,traktor,Claas,Fendt,fiat,Massey Ferguson ,Landini,Valtra,mezőgazdasági gép,motor,New Holland,Case,Európai Unió,Caterpillar,Mitsubishi,Lamborghini,Same,Manitou,Kubota,Iseki,Yanmar,munkagép,Valmet,PR,mezőgazdasági gépek,traktorok,Toyota,Ford,Hyundai,Nissan,Renault,hajtómű

Elsőbeépítésű, prémium súrlódótárcsák, olajban futó lamellák a szinterlamellák Gyári cikkszám vagy méret szerinti beazonosítás! Nedves fékek, bronz lamella,...

Fórum hozzászólások


Kubota mx 128 vs. Zetor Forterra 12245 traktor »

BNC
2020. szeptember 29., szerda 08:30

Íme egy video Kubota traktor tesztről.

Kinek mi a véleménye és tapasztalata a Kubota kistraktorról? »

Szabi.
2015. április 14., szerda 15:30

válasz erre >> | #1. hozzászólás, Szegedi Laci küldte be 2010-03-12 21:46:03-kor | Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy melyik gépet lenne jobb megvásárólni. .... 354 2008-as kiadású (3 hengeres) vagy pedig Kubota L1-455 kb 10-15 éves (4 hengeres) elég jó állapotú gép. Előre is köszöszönöm hozzá szólásotokat. Moderátor által módosítva: 2015-04-14 15:30:42

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) »

imbuszkulcs
2014. október 15., csütörtök 11:45

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a Kubota traktoros nyereményjátékra hol a jelentkező ikon az oldalon? Biztosan csak a szememet nem szúrja ki, de akkor se találom.... smile wink Köszönöm a segítséget!

Japán kistraktorok »

Győző.
2014. október 15., csütörtök 11:43

Válasz #11254 hozzászólásra Zsírozz mindent a traktoron, amin zsírzószem van. A kormánymű olajos. Érdemes ránézni, hogy ne menjen szárazon. Általában nem olcsó rendbe tenni ha tönkre megy. Néhány Kubota típusnál gyakran folyik bele víz a kormányközépnél leszivárogva a kormány tengelyen keresztül a kormányműbe. Fontos, hogy a kormánynak meglegyen a "közepe", a víz ne tudjon benne megállni.

Japán kistraktorok »

Hory80
2014. október 15., csütörtök 11:43

Sziasztok!smile rolleyes Egy kis segítséget szeretnék Tőletek kérni!smile helpsmilie Lenne egy kistraktorom amitől megválnék. A hozzá tartozó eszközökkel együtt. Meghatároztam az egésznek egy árat, viszont ez többek szerint elég magas.smile nonono Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek reálisan mennyit lehetne kérni értük összességében? Egy Kubota B1600DT traktorról van szó. 3 hengeres, dieseles, vízhűtéses, 16 lóerős, 4x4-es. Nagyon megkímélt! 500 üzemórát használt! Minden hibátlanul működik rajta a hidraulikától kezdve a dudáig. Vadi új 3 pont függesztés. Új Bridgestone gumik, új Varta aksi, új szűrők, új gyertyák, friss olaj. Kitűnő műszaki és esztétikai állapotban! Eszközök hozzá: - 120cm-es gyári talajmaró (új késekkel) - 2-es eke (szögállítós) - 120cm-es tárcsa (360mm-es 14db (2x7) csipkés tárcsalappal) - 120 cm-es rögtörős kombinátor (két sorban 13db rugóskapával) - 120 cm-es lengőkéses szárzúzó (plusz egy garnitúra új pengével) - gödörfúró (250mm-es fúrószárral) - pótkocsi (2 méter hosszú, 1 méter széles, billenthető) - 120cm-es hótolólap A munkaeszközök is mind megkímélt, szép állapotúak! Adok még hozzá 3 különböző kardántengelyt, orrsúlyt és keréksúlyt is. Így összesen mennyit érhetnek? Előre is köszönöm a válaszokat!smile thumbupcool Üdv!

  • Permetezésre alkalmatlan
    Szél: átlag 28 -50 km/ó
  • Borultság
    0.0%
  • Csapadék
    0.0 mm / 0%
  • Harmatpont
    4 °C
  • Páratartalom
    54%

Videók


Nézd meg a legújabb KUBOTA M7-es nagytraktort!
Nézd meg a legújabb KUBOTA M7-es nagytraktort!

Tudtad, hogy az új KUBOTA M7-es traktornak a fejlesztésében magyar gazdák is részt vettek?

IV. Japán Kistraktoros Találkozó: Kell egy kis lazítás az aratás közben!
IV. Japán Kistraktoros Találkozó: Kell egy kis lazítás az aratás közben!

Kubota kistraktorok – Busa munkagépek erőpróbái, Iseki bemutató... és sok más érdekes program Újszilvásról! Nézze meg és lazítson egy kicsit!

Kubota M7 traktor és más meglepetések az AGRITECHNICA 2015 kiállításról
Kubota M7 traktor és más meglepetések az AGRITECHNICA 2015 kiállításról

A KUBOTA M7 traktorszéria a középpontban... Ám más izgalmas meglepetést is tartogat a hannoveri kiállításon forgatott kisfilmünk!

Galériák


IV. Japán Kistraktoros Találkozó – Kubota és Busa bemutatóval!
IV. Japán Kistraktoros Találkozó – Kubota és Busa bemutatóval!

Idén a Két-Kata Kft. Kubota traktoraival és a Busa Bt. munkagépeivel is gazdagodtak a Japán Kistraktoros Találkozó látnivalói.

Kicsi a bors, de erős! Kubota gépállatok Hevesben
Kicsi a bors, de erős! Kubota gépállatok Hevesben

A verpeléti Kubota traktor bemutató képei következnek

Bemutatkozik a Kubota M7-es szériája - Magyarországon először az Agroinform.hu-n!
Bemutatkozik a Kubota M7-es szériája - Magyarországon először az Agroinform.hu-n!

Fergeteges szántóföldi bemutatón debütált a Kubota M7-es szériája Párizsban.

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]